Lacifer Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Mako l. , Ray ll. , Kamasu lll. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Laco, si ďábel :-). Ty M Force fakt nevypadaj proti ostatním tak velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Těch pár milimetrů se na ruce ztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 ty cerveny kamasu jsou moc pekny. jinak jsem si vsiml vicero rozdilu v pouzdre mako/kamasu, hlavne tvar zakonceni nozek. maji i jinde diry pro stezejky, takze nelze prohodit naramky. to je des, hodinek mam tri prd..pardon - kabelky, a stejne furt cumim po dalsich. nevim jestli modre ray..? nebo ted maji na cw cerny kamasu za 200 babek..njn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Mám úplně stejnej problém taky furt čumím po dalších, je to závislost jak prase, před rokem sem přestal kouřit s tím že ušetřim, a teď každej měsíc utratim za hodinky jednou tolik, kam se hrabe nikotin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Jojo, už to bude dva roky kdy jsem přestal pít pivo a vrátil se k hodinkám, zatím se držím šul-null, a to odhaduju že průměr tak 5 kousků byl. Dlouhá léta, než jsem našel v hlavě to tlačítko, kde se ta potřeba prolévat se pivem vypíná, ani to nebolelo ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Zelene KAMASU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Zelené? Normálně bych krk dal za to, že sou modrý. Ale Kamasu na tahu vypadaj prostě perfektně! Já zatím stále stejně, i stejně zapatlaný hodinky Ale za to může Bert, to nový fórum mě natolik učarovalo, že sem na nějaký drhnutí zapomněl Což mi připomnělo: děkujeme Ti (ro)Berte! Je to tu paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 no teda, fuj, ake skarede a spinave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Tu farbu volaju "petrolejova". Je to nieco medzi zelenou a modrou, tazko sa to foti. Je dost tmava a vnutri vacsinou vyzeraju ze su cierne. Modro-zelene farebne predstavenie sa zacne az vonku na slnku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Mě stačí ke štěstí, že nemaj vohlou korunku, woe :p Znal sem totiž jedny jejich sestry, brunetky, co byly jak že žurnálu, až na tu korunku Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem ten blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 sestry - brunetky su uz ako zo zurnalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Jedna speciélní pro Romču Ještě mám mokrý chlupy od JARový vody, jak sem drhnul safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Hergot, já těm Retrográdům nakonec přijdu na chuť....konečne pěkná fotka, ty před tím nezachytily tu krásu detailu...mám o čem přemýšlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Tak všechny moje fotky bych považoval za hnusný, ale Retrogrády vypadaj na každý fotce úžasně. A samozřejmě, co platí pro asi všechny hodinky, tak u Retrográdů to platí doopravdy dvojnásob až trojnásob a to sice, že jestliže se ti líbí na fotce, tak počkej teprva naživo. Ještě sem na netu nenarazil na fotku, byť sebelepší, která by se aspoň trochu blížila skutečnosti. Většinou sem maximálně po 14ti dnech nový hodinky sundal z rukou, přestaly mě bavit, buď sem zalovil v hodinkovnici, nebo pořídil něco novýho. A tyhle mi z ruky nechtěj už třetí měsíc. Furt baví, furt něčím novým překvapí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Retro su parada idealna velkost, super spracovanie, in-house. v danej cenovke nie je co riesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 3 hodinami, ten blbej napsal: Jedna speciélní pro Romču Ještě mám mokrý chlupy od JARový vody, jak sem drhnul safír konecne su ciste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Stretli sa mi doma modre a zelene Kamasu. Momentalne sa neviem rozhodnut, ktore sa mi pacia viac :-) Zelene som dal na hnedy kozeny colareb .... uvidime, ci niektore pojdu do sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se