Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dík Romčo, snad by tak mohli zůstat aspoň týden :D

pauliej: modrý mám, sou bombový, ale musím přiznat, že zelená by se mi nakonec bývala líbila asi víc, resp. v Kamasu bych já viděl to pořadí takto ( od nejlepšího ) : červený, zelený, modrý, černý. Jenom doplním, že kdyby byly i s bílým ciferníkem a bílou lunetou, u mě by jistojistě byly ještě před červenýma. Ale pro mě bohužel...

edit: jo, a nech si ty přesnější z těch dvou :)

Upraveno uživatelem ten blbej
Odesláno
před 5 minutami, ten blbej napsal:

Dík Romčo, snad by tak mohli zůstat aspoň týden :D

pauliej: modrý mám, sou bombový, ale musím přiznat, že zelená by se mi nakonec bývala líbila asi víc, resp. v Kamasu bych já viděl to pořadí takto ( od nejlepšího ) : červený, zelený, modrý, černý. Jenom doplním, že kdyby byly i s bílým ciferníkem a bílou lunetou, u mě by jistojistě byly ještě před červenýma. Ale pro mě bohužel...

edit: jo, a nech si ty přesnější z těch dvou :)

Dik za nazor. Jasne, ponosim ich a uvidim ... zelene su pre mna dost unikatne, lebo modrych mam niekolko hodiniek z inych znaciek (Seiko, Citizen...). Presnost som zatial nemeral, mozem zo srandy vyskusat.

Odesláno (upraveno)

Jojo, ta zelená musí bejt naživo úžasná, ani ne tak zelená, jako spíš ta petrolejová, nebo jak se tomu říká. Každopádně je to nádherná barva, kterou miluju. Dneska už je mi jasné, že sem se s nákupem hrozně unáhlil, když sem je už měl na ruce, tak je tady ještě snad nikdo neměl a bral sem modrou, anžto byla skladem. Tak moc sem si je přál. Na červený\ zelený bych si býval musel chvilinku počkat, ale já byl za

1). netrpělivej

2). pověrčivej ( ten červený ciferník co se mi líbí asi úplně nejvíc sem nechtěl, protože se mi dřív s hodinkama, co měli červenej ciferník, kdysi  stalo něco, na co nerad vzpomínám. ) 

Dneska už bych, pomalu na starý kolena, řek, že minulost je třeba hodit za hlavu, nebýt sentimentální ( k tomu mám sklony) a kráčet stále vpřed. 

Ale ty patlance, co mám na hodinkách, tak ty tam nemám ze sentimentality, ty sou tam z lenosti :)

Upraveno uživatelem ten blbej
Odesláno
před 5 hodinami, pauliej napsal:

Pre predstavu som skusil som zachytit ten sunburst efekt ...1443951650_Kamasusunburst.thumb.jpg.5c3b540b65a38b87a0852136e543ea29.jpg

jo, sunburst je na kamasu bomba, taky na to vzdycky zalibne cumim. mam modry, ale ty petrolejky bych bral snad jeste radsi, jsou fakt krasny.

Odesláno

Starý Orienty, to je prostě opravdová paráda, to sou takový upřímný hodinky, co sou svý a na nic si nehrajou, to se mě tak líbí!

Hm, čoeče, a ty červený Kamasu sou vážně bomba!

Fakt škoda, že neudělali ještě jednu verzi v bílý, myslím, že by to bylo určitě zajímavý.

Odesláno
V 25. 4. 2020 v 10:10, pauliej napsal:

Pre predstavu som skusil som zachytit ten sunburst efekt ...1443951650_Kamasusunburst.thumb.jpg.5c3b540b65a38b87a0852136e543ea29.jpg

Tie petrolejky su eno-nuno!! Skor mi vsak ta hneda koza pasuje k tym modraskom. Petrolejky by som nechal na tahu. Ale tot len moj subjetivny nazor. Skoda, ze Kano nema podobne barvicky. Potesili by ma orientalci priam az velmi.

Btw pusti modre, tie petrolejky su naozaj inde. :thumbsup_anim:

Odesláno

Já stále stejně. Díky takovýmu jakoby British počasí, co tu dneska je, sem zjistil, že se i pod manžetu u košile pohodlně vejdou :)

IMG_20200429_181305~2.jpg

IMG_20200429_181358~2.jpg

Odesláno

Halt nesedím s rukama v klíně s nablejskanym safírem na zápěstí jako někdo , ale pomáhám manželce: vařím, myju nádobí, peru, vysávám, vytírám... :P  :D

Odesláno

Nemaj bílej dial a ty druhý maj navíc nějak divně umístěnou korunku :D

Hravě zvládnu vše, a to vše na ruce s mými oblíbenými hodinkami značky OrientStar.

Jarová vodička to kdyžtak jistí :)

Odesláno

Proč chodit k hodináříčkovi, když můžeš zajít k hodináři.

České přísloví... (původně sice hovořilo o kovářích…)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...