Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hele, vložky se přece běžně  vyměňují, jde to snadno a rychle.
Tmavé se odstraní a nahrazují se bílými.
Jako ženatý a dcernatý chlap to musím vědět.

Odesláno

Ste hodný, chlapi, ale jak vidíte, není mi prostě přáno. Ale stejně mám tušení, že se něco vyrojí. Jenom teda doufám, že to nebude z takovejch těch stájí € 10 000 a výše... :default_biggrin:

Odesláno

Koukal sem:default_smile:

Luneta :default_smile: A ručičky s indexama a rámeček daydate mají takový to tmavě šedý titanový zbarvení, to já nerad, já raději blýskavé :default_biggrin:

Já vím, já sem  prostě případ :default_biggrin:

Odesláno

Chlapi jak vy to děláte, že máte ta sklíčka tak čistá..? Já ať mám plexi, minerál, hardlex nebo safír, všechny mám hned zapatlaný. A to na ty sklíčka ani nehrabu :default_smile: .

Odesláno
před 8 hodinami, ten blbej napsal:

Chlapi jak vy to děláte, že máte ta sklíčka tak čistá..? Já ať mám plexi, minerál, hardlex nebo safír, všechny mám hned zapatlaný. A to na ty sklíčka ani nehrabu :default_smile: .

Ked mam dlhy rukav, tak sa to cisti samo. Ked kratky, tak ich kludne aj 10x denne prebehnem handrickou, vid. foto. Alebo aspon trickom, neznasam zapatlane sklo. Ale ja som vadny.. :whistle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vždycky jsem si říkal na co je ta luneta u SK - myslel jsem, že by to mělo něco společného s dekompresí při potápění, ale má to tak mizernou lumi, že teda nevím? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...