M@chino Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 ... u nás dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Dnes starý dobrý modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Ty někde najít ve slušném stavu,tak je asi zkusím. To je taková divočina,až oči přechází . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Dnes starý dobrý worldtimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Ty Orienty máš moc pěkný. Hledám tento kousek,měl jsem je jako kluk. Bez úspěchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Díky @vraby, jojo vím o tom že tenhle model sháníš, když na ně narazim, dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Dnes starý dobrý worldtimeryTy se líbej zase mně. Škoda že už se nedělají. Ty bych si koupil hned.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Dnes starý dobrý Mako l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Ja mam momentalne roztocene Ray II ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Ja uz vic jak tyden Bambina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 ... doma takto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Další starý dobrý modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Ja som bol dnes pre zmenu pri vode ... samozrejme s Ray-mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Taky jedna od vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbartos Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Dnes jsem si koupil https://www.orient-watch.com/Collections/ORIENT/Sports/ORIENT%3A-Mechanical-Sports-Watch/p/EU07005W To "měření rychlosti" je logaritmické pravítko a o tom jsem něco našel tady - https://www.hodinky-365.cz/blog/jak-funguje-logaritmicka-stupnice . Bohužel tam jsou i nápisy NAUT, STAT a 80 KM, které v tom odkazu výše vysvětlené nejsou. Pokud navíc někdo víte, do jakého roku je ten kalendář, který určuje aktuální měsíc, budu vděčný za vysvětlení, co za rok nastavit až se dostaneme mimo ty "hodinkové" roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Kombinace Bambino a Mako mi posledni dobou bohate staci ke stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tady to zije, tady to tepe...Na paradicky ale neni cas kdyz se maka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Zdvojovani prispevku je super vec na to, aby to tady zilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Dobrý den pánové, za 35 let jsem nikdy nepotkal stejné. Máte je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se