AndyAaron Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Museli jsme ven i po 21h.Ale stihli jsme to rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Dnes nápodobně Mako1# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Pod lupou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 A přehozeno na nové NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Zálesácký chrona: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tyhle chrona vypadaj hodne povedene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 V 13. 10. 2020 v 13:35, junior300 napsal: Tie sú parádne, ja mám celočierne. Ale pokukujem po iných farbách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Dik Mne sa “burgundy bezel” pacil najviac, kedze to nie je uplne obvykla farba. Skocil som po nich, hned ako vysli. Ale fajn su aj tie tohtorocne farebne verzie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Zelené sú super. Rozmýšľam nad nimi. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Presne tie som mal na mysli. Ale aj pepsiny su fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 dnes tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Tak nevím Orient mám rád - ale dívám se na tu fotku už asi 5 minut - je fajn, když se někdo trochu utrhne, ale konkrétně toto provedení na mě působí jako z tržnice...možná černý, nebo hnědý / modrý, hlavně tmavý ciferník do kontrastu s těmi indexy a ideálně s nějakou lehkou strukturou, ne hladký... + rámeček kolem dne jako u datumovky, ne jen tisk.. a možná se i vykašlat na ty lumi tečky v předtištěné rámečku - ale pokud ti dělají radost tak jak jsou, pak je vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 15:22, Venceremos1 napsal: Tie sú parádne, ja mám celočierne. Ale pokukujem po iných farbách Dají se koupit v ČR ty celočerné? Mohu poprosit o označení? Ten jubilee jim hrozně sedí, ten je asi dokupovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 @Mano1990 pravdu mas, ten jubilee nie je origo. Je to tento: https://www.watchgecko.com/divers-warrington-stainless-steel-watch-strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 15:22, Venceremos1 napsal: Tie sú parádne, ja mám celočierne. Ale pokukujem po iných farbách Taky jsem jeden čas zvažoval. Nakonec jsem koupil Mako Ray II. Možná časem pořídím i tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se