Lacifer Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Dnes přišel Bond tak jsem přezul. Myslim že výsledek je dobrý nebo by jste měli jinčí nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Za me to sedi fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renda 72 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renda 72 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Právě teď, Renda 72 napsal: Jsou super! Za 3 měsíce max. Odchylka + - 5 vteřin! To je na mechanické hodinky v téhle cenové relaci hodně dobré! Ty nové bez ...stěrače z Pragy V3s! Jdou jak? ... Má je někdo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Night Vision Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Novy prirastok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Paráda jak rychle se vrátily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 23 hodinami, shaggy napsal: Novy prirastok... jsou parádní taky jsem je chtěl akorát v zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Já teď furt jedu tyhle pilotky (jsou parádní a baví mě). Jedněm hodinkám došla baterka u druhých nemám stěžejky takže si je mužů dát tak akorát do kapsy a u třetích mám už rok použitej řemen. Těším se až otevřou hodinářství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Narazil jsem teď na Orient “Maestro” s jsem tedy unešen: zde Na videích vypadají ještě lépe. Nápadá mě srovnání s Bambiny. Co si o tom myslíte a máte je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) před 4 minutami, Pavel87 napsal: Narazil jsem teď na Orient “Maestro” s jsem tedy unešen: zde Na videích vypadají ještě lépe. Nápadá mě srovnání s Bambiny. Co si o tom myslíte a máte je někdo? Taky se mi libily... ale podivej se na ne z profilu... To se s Bambiny neda srovnat. Jsou neprimerene tlusty. Upraveno 20. března 2021 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Před hodinou, Ondra napsal: Taky se mi libily... ale podivej se na ne z profilu... To se s Bambiny neda srovnat. Jsou neprimerene tlusty. Máš pravdu, nad tou tloušťkou jsem se taky pozastavil. Papírově mají 12 mm vs 11,8 mm u Bambin (ale tam dělá hodně sklo). Třeba by to ve finále nebyla taková hrůza na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Me zaujala tahle varianta, ale ta tloustka a skoseni dynka a la Seiko... za me bohuzel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 3 minutami, Ondra napsal: Me zaujala tahle varianta, ale ta tloustka a skoseni dynka a la Seiko... za me bohuzel ne Opravdu pěkné, délka ručiček, indexy a i nerusici datumovka a absentujici napis “water resist” (WR 100) z toho dělají elegantní hodinky. Mít to klenuté sklo a jak říkáš nižší profil bylo by to dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 13 minutami, Pavel87 napsal: Opravdu pěkné, délka ručiček, indexy a i nerusici datumovka a absentujici napis “water resist” (WR 100) z toho dělají elegantní hodinky. Mít to klenuté sklo a jak říkáš nižší profil bylo by to dokonalé. Presne. Ja bych mozna nakonec skousnul i to rovne sklicko, ale to dynko nedavam. Pritom u Bambin to vyresili skvele... tak proc ne tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 32 minutami, Ondra napsal: Presne. Ja bych mozna nakonec skousnul i to rovne sklicko, ale to dynko nedavam. Pritom u Bambin to vyresili skvele... tak proc ne tady? Všechny Bambina to mají stejně, nebo je nějaká generace odlišná? Na druhou stranu není to vypoukle sklíčko moc na raně, kor když to je minerál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Bambina diky vypouklemu sklicku pusobi vic vintazne. Tohle jsou spis moderneji pojate oblekovky, pokud teda zase nejsou 42mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se