Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Keď na nich pozerám príde my to na plech. Ale nech sa vyjadria väčší odborníci môžem sa mýlit...

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odesláno

Tak teoreticky je plech všechno do tloušťky jeden centimetr ne?🙂 Nesundával jsem jí, ale přijde mi festovní, ocelová. Vložka je hliník.

Odesláno

Díky, když jsem otevřel krabičku byl jsem překvapenej na živo vypadají mnohem lépe než na videích nebo fotkách a hlavně je to pro mě premiéra jak ve vodách Orientu tak pilotek mám z nich radost 😊

Odesláno

Super volba. Koukal jsem na ne v tomto videu a nechal bych se presvedcit...

... kdybych ale nechtel radeji prvni generaci. Jenze ty nikde nejsou...

At ti pekne tikaj!
Odesláno

Tohle video mám zhlédnutý tak Xkrát 😃... obě verze mají něco do sebe no já jsem zatím nadšenej dlouho jsem chtěl nějaký orientky a dlouho jsem chtěl pilotky když jsem narazil na tyhle nebylo o čem přemýšlet. Díky 

Odesláno

Dnes zelené Kamasu při krásné procházce

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak toto vypada fakt dobre!! Nevim jak to, ale nikdy jsem na ne nenarazil, ty bych si pamatoval...to je nejaky starsi model, nebo jsem uplne slepy? Tyto maji asi vsechno co  vzdy hledam, cifernik s texturou, vyrazne indexy, gmt, ukazatel rezervy...jsem unesen 😍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...