Chronopetr Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 ...a jde se slavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 + 5s/den O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 +1 sec/den, nejpřesnější co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Dnes větrám tyhle staré dámy. Před 5 lety koupené za 500,- na Aukru. Dle mého neservisované, stále šlapou parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 90's, dobrej designovej úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Jo, nejsou to moje každodenky . Tenkrát jsem vedle starých Primek chtěl zkusit něco ze světa. První s průhledem na dýnko, první automaty...vlastně mi bylo jedno, jak vypadají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Moje první OS #Titanofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Kalisport gratulace dobrá volba jsou super a určitě i pohodička na ruce, u mne dnes přišly na řadu starý dotykáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Ty jsou brutální, jak dotykáče? Jak to funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Na displeji se objevuje čas po dobu cca dvou vteřin, až když spojíš dotykem prstu dvě kovové části oddělené nějakým plastem či co, jinak je na displeji tma z důvodu šetření baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 9 hodinami, Lacifer napsal: Kalisport gratulace dobrá volba jsou super a určitě i pohodička na ruce, u mne dnes přišly na řadu starý dotykáče Dík, mám z nich radost. Jasnačka, pohodička ani nevim že jsou na ruce. Dotykáče jsou taky parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 No jo baví mě co vám budu povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 To jsou ty bez skla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter34 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Deviaty deň na ruke, +23s zatiaľ, na noc ich dávam dole. Prezuté kvôli alergii na NATO strap, zatiaľ veľká spokojnosť, lumi celkom slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Modráky Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Čerňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se