Svatoslav Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Svatoslav: no konecne, uz jsem myslel, ze je nemas Tano: pst, já je nosím jen tak potajmu, jsou to jen Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Taky jedny přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Tak já taky přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Sice už není úplně počasí na potávky, ale na ruce je mám pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Svatoslav: moc pekny, koukam v lese jsi taky jako doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Shane001: jaké sou? Pocity, dojmy? By mě docela zajímalo. Za mě indexy a cifr dobrý, datum = ideál. Moc nemusím hranatou lunetu, po obvodu. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Tano, dík. Jednou do týdne jsem se tam teď dostal. Představ si, že ještě i houby se našly. Shane001, jsou pěkné, modrá je dobrá. Ten popis by mně taky zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ked uz to tu takto ozilo, tak sa po case pridam aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Shane001: jaké sou? Pocity, dojmy? By mě docela zajímalo. Za mě indexy a cifr dobrý, datum = ideál. Moc nemusím hranatou lunetu, po obvodu. DíkPokusím se dát něco dohromady i s fotkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 stále bambino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 AKUC: bravo, vidim ze uz jsi taky vytahl zimni bundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tano : som nakazen Barbour , už mám dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Tano, dík. Jednou do týdne jsem se tam teď dostal. Představ si, že ještě i houby se našly. Shane001, jsou pěkné, modrá je dobrá. Ten popis by mně taky zajímal.Tak jsem se pokusil dát něco dohromady. Spisovatel ze mě nebude http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111870-Orient-"Nami"-FAC09004D0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Jedny za čtyř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Svatoslav: vidim, ze i u vas podzim rozprostrel svou barevnou paletu. Bravo, moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Svatoslav: vidim, ze i u vas podzim rozprostrel svou barevnou paletu. Bravo, moc pekne.Tano, rozprostřel, ale slunce svítí opravdu málo kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Tano : som nakazen Barbour , už mám dvoje AKUC, je vidět, že máš vkus (nejen v hodinkách). Jeden starší kousek mám doma taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 (upraveno) Robia veľkú radosť... Upraveno 13. listopadu 2017 uživatelem mindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se