matozetko Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Zdravím Vás,Prosím o radu pri výbere hodiniek. Mali by slúžiť na každodenné nosenie, prevažne do práce, preto by nemali uraziť ani v kombinácií s košelou.Páčia sa mi napr. http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1629&start=76&getbrand=1&getproducttype=0 len neviem či už niesú až moc "športové"Vedeli by ste odporučiť niečo podobné, prípadne elegantnejšie v podobnej cenovej relácií ?Za prípadné postrehy vopred ďakujem
M3maniac Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Pro začátek nejsou špatné...můžeš kouknout i na nějaké casio, já u nich začínal ikdyž jsem tehdy chtěl seiko ,ale ty se u nás blbě sháněly....
instant Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 mne sa pacia SND703, pekne strukturovany cifernik. zhodou okolnosti je na watches limited drazba, mozes vydrazit tu alebo SNDB11, ked chces nieco konzervativnejsie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matozetko Odesláno 9. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Od jedného člena som dostal tip na http://info.photowatches.eu/2011/07/moje-seiko-snn213p1-recenze/ a toto je presne podľa môjho gusta. Trošku retro, podla mna dosť elegantné aj ku košeli... ? Akurát to bude chcieť vymeniť remeň. Myslíte že sa dajú zohnať do 200 Eur ? Prípadne odkiaľ je najlepšie objednávať značku SEIKO ? Ďakujem
instant Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Od jedného člena som dostal tip na http://info.photowatches.eu/2011/07/moje-seiko-snn213p1-recenze/ a toto je presne podľa môjho gusta. Trošku retro, podla mna dosť elegantné aj ku košeli... ? Akurát to bude chcieť vymeniť remeň. Myslíte že sa dajú zohnať do 200 Eur ? Prípadne odkiaľ je najlepšie objednávať značku SEIKO ? Ďakujem ebay
HAIRYPAW Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Asi před měsícem jsem v tom obchodě (21jewels) nakupoval.Je to, ale to asi víš, v Singapuru a tak si připrav min. 600kč na clo, protože bezcelní limit snížili od dubna ze 150 na 22 euro.Ale to víš asi taky.
Marhys Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Asi před měsícem jsem v tom obchodě (21jewels) nakupoval.Je to, ale to asi víš, v Singapuru a tak si připrav min. 600kč na clo, protože bezcelní limit snížili od dubna ze 150 na 22 euro.Ale to víš asi taky. Ahoj, to já člověče nic neplatil. Kupoval jsem tam jedny Seika v na konci června a nic nevyměřili a byli přes 150e. Asi tedy klika
HAIRYPAW Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Tak to tedy byla.Já po součtu všech okolních nákladů jsem zjistil, že úspora činí asi 100 kč oproti nákupu v republice.A to nepočítám všechny ty papíry, co po mě chtěli.Ale za to nemůže Freddy Seow z 21jewels, ale změna ve výši toho bezcelního limitu.
matozetko Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Ďakujem za info.To s tým clom som netušil... Vyzerá to teda že skúsim osloviť nejakých dealerov na SK alebo CZ...
matozetko Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Veci sa trošku zmenili. Po študovaní fora ma najviac oslovili hodinky typu "pilot" Kedže môj limit je max 200 Eur, zatial mam horúceho favorita http://www.hodinky-laco.cz/e-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=21&category_id=1 Vôbec nepoznám značku LACO, ani ich strojček. Ak s nimi ma niekto skúsenosť mohol by mi prosím napísať referencie ? Pripadne iné značky s ponukou hodiniek "pilot" by potešili... Ďakujem
little_w Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Veci sa trošku zmenili. Po študovaní fora ma najviac oslovili hodinky typu "pilot" Kedže môj limit je max 200 Eur, zatial mam horúceho favorita http://www.hodinky-l...1&category_id=1 Vôbec nepoznám značku LACO, ani ich strojček. Ak s nimi ma niekto skúsenosť mohol by mi prosím napísať referencie ? Pripadne iné značky s ponukou hodiniek "pilot" by potešili... Ďakujem Laco je jedna z firem nedotknutelne petice, ktera vyrabela letecke hodinky podle puvodniho zadani armady. takze dobry. ten model ktery jsi tady hodil ma automat Miyota, cili strojek od Citizenu. spouste lidi to vadi, ze to jako "degraduje" tu historickou navaznost. asi jo, ale je to kompromis kvuli cene. ja osobne mam Miyotu rad, nemel jsem s tim na Citizenu nikdy sebemensi problem. provedeni ani netreba komentovat. bude to proste Laco - spolehlivy a kvalitni, i v detailech. staci?
matozetko Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Laco je jedna z firem nedotknutelne petice, ktera vyrabela letecke hodinky podle puvodniho zadani armady. takze dobry. ten model ktery jsi tady hodil ma automat Miyota, cili strojek od Citizenu. spouste lidi to vadi, ze to jako "degraduje" tu historickou navaznost. asi jo, ale je to kompromis kvuli cene. ja osobne mam Miyotu rad, nemel jsem s tim na Citizenu nikdy sebemensi problem. provedeni ani netreba komentovat. bude to proste Laco - spolehlivy a kvalitni, i v detailech. staci? Stačí bohato.. Ďakujem
svijanskymaz Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) Veci sa trošku zmenili. Po študovaní fora ma najviac oslovili hodinky typu "pilot" Kedže môj limit je max 200 Eur, zatial mam horúceho favorita http://www.hodinky-l...1&category_id=1 Vôbec nepoznám značku LACO, ani ich strojček. Ak s nimi ma niekto skúsenosť mohol by mi prosím napísať referencie ? Pripadne iné značky s ponukou hodiniek "pilot" by potešili... Ďakujem Pokial Ti staci miyota a vyhovuje ti cena,tak nie je problem,pilotky ako fik.S Etou su drahsie,cim vatsie tym este drahsie a robia aj mega pilotky 55mm v limitke za priblizne 2500ejro.Keby som si ja osobne kupoval pilotky/na bigpilotky od IWC nemam/volil by som Laco....V manuale 45mm Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem svijanskymaz
T1000 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Ty pilotky jsou moc hezké a miyota by mi vůbec nevadila. Jen ta korunka se mi zdá taková nemastná, neslaná. Jinak internet je plný pilotek, stačí jen brouzdat. Pokud ti nezáleží na značce, ale jen na vzhledu, zkus se mrknout třeba na tyto větší "no-name". Mají strojek unitas s ručním nátahem, jak pilotky mají mít a hlavně super korunku.
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Ty pilotky jsou moc hezké a miyota by mi vůbec nevadila. Jen ta korunka se mi zdá taková nemastná, neslaná. Jinak internet je plný pilotek, stačí jen brouzdat. Pokud ti nezáleží na značce, ale jen na vzhledu, zkus se mrknout třeba na tyto větší "no-name". Mají strojek unitas s ručním nátahem, jak pilotky mají mít a hlavně super korunku. Mám je doma, www.abtulip.com nebo http://foow.org/cz/vojenske-mechanicke-hodinky-special-pn207-i1705888738.html.
T1000 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 A spokojenost? Jen mě to zajímá ze zvědavosti, taky toužím po pilotkách s handwindingem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se