adamo Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Internet je skvělá věc. Na kupování hodinek na celý život to ale není, řekl jsem si. A tak jsem se rozhodl si moje vysněné Nomosy Tangente koupit v kamenném obchodě ve Vídni, kam to mám nejblíž. Po pár mailech jsem ale zjistil, že mě to přestává bavit a nikde je nemají skladem nebo na maily pro jistotu ani neodpovídají. A když jsem si ve čtvrtek večer četl další mail z hodinářství, kde je nemají, došlo mi, že takto to nepůjde. Přítelkyně se mě záludně zeptala jak daleko je to do Glashütte. Stačil jeden pohled a bylo to jasné. V pátek, po 335km jsme dorazili do krásné vesničky někde v horách. Vesnička je charakteristická velkým množstvím obchodů s výlohami plnými tikajících hraček. Jmenuje se Glashütte.
X-Bob Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Gratuluju. A pěkná krátká fotoreportáž
robo Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Pekná cesta za vysneným cieľom. Je vidieť, že si si to užil. Gratulation
bedja Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 ..hlavně bezvadná inspirace k výletu.. ať ti tikají..
honza71 Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Správný přístup. Já tam jezdím už rok. Bohužel dosud jen virtuálně. Gratuluji.
Návštěvník Ondra Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Hodinky vypadají moc pěkně, gratuluji Jak proběhl nákup?
adamo Odesláno 14. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 (upraveno) Nákup v Nomos Betriebsverkaufsstelle byl moc příjemný. Pro jistotu jsem tam ráno volal jestli je mají a paní se mě hned ptala jestli je chci rezervovat. Takže je pro mě měla už nachystané i s kratším řemenem, na který jsem se po telefonu ptal. Obchůdek je to sice malý, ale mají tam skoro kompletní produkci Nomos, zajímavé byly různé barevné kombinace Tetra2. Když jsme tam přišli, paní obsluhovala zákazníka před námi, takže nám mezi tím nabídla něco k pití. Atmosféra věru příjemná, žádná snobárna. Škoda jen, že paní neuměla moc anglicky a já neumím moc německy, takže jsme si moc nepokecali EDIT: mají otevřeno i v soboty 10:00-14:00, což jsem bohužel zjistil až tam. Upraveno 14. srpna 2011 uživatelem adamjursa
Návštěvník Ondra Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Tak to je paráda Já to mám autem hodinu jízdy. Ideální sobotní výlet. Předpokládám, že cena byla stejná jako na jejich eshopu?
adamo Odesláno 14. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Ano, cena byla stejná. Důležité ale pro mě bylo, že jsem si mohl zkusit délku řemenu a koupit je na tom, který mi sedí.
Gustaf Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 krasny pribeh o tom jak nakoupit hodinky...musi to byt zazitek, koupit je primo u zdroje :-) gratulace a at ti dlouho tikaj
NIGHTinGALE Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 To je hezký, koupit si hodinky přímo tam, kde se narodí.Nomosky jsem měl, model Tangente Sport a byly moc fajn. Řemen mi byl dlouhej, tak šly na ještěrku, slušela jim. Takže super, že tobě tahle starost odpadla, ten řemen z koňské p....e je parádní.
skalis Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Adame, gratuluju, jsou skvely! A pro Nomosky je asi fakt nejlepsi si zajet do Glashuette .
Návštěvník Tada Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Kdepak NOMOS Pořádná hodinařina za pěkný peníz!
Návštěvník Ondra Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 (upraveno) Me tak napada, ze prumer 35 mm vypada na tve ruce perfektne. Obavam se, ze na me ruce by vypadaly smesne Nejmensi mam 37 a je to tak na hrane. Upraveno 18. srpna 2011 uživatelem Ondra
adamo Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Me tak napada, ze prumer 35 mm vypada na tve ruce perfektne. Obavam se, ze na me ruce by vypadaly smesne Nejmensi mam 37 a je to tak na hrane. Do teď jsem nosil pilotky 40mm nebo seika 42mm, takže když jsem je dal na ruku, musel jsem si taky chvilku zvykat Je ale pravda, že díky světlému (stříbrnému) ciferníku a prakticky žádné lunetě a relativně dlouhým nožkám k řemenu zas tak malé nevypadají. Každopádně jsem rád, že jsem nevzal větší s datumovkou. Díky všem za pozitivní reakce. O víkendu zkusím něco málo nafotit
Návštěvník Ondra Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Každopádně jsem rád, že jsem nevzal větší s datumovkou. Také bych volil verzi bez datumovky, tenhle design je mnohem čistší. Co rozhodlo pro tento typ hodinek, bauhaus? Volba výrobce, chce-li člověk inhouse, byla asi jasná
adamo Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) Hodinky jsem si vybíral jako dárek k promoci na fakultě architektury. Chtěl jsem proto něco, co i za 40 let bude vypadat dobře a bude nositelné. Navíc bauhaus je mi svým konceptem i výrazovými prostředky blízký.. prostě všechny cesty vedly k tangentům a nenechal jsem se vykolejit ani zaváháním nad cluby EDIT: odstranění citace Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem adamjursa
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Lip jsi asi vybrat nemohl Tesim se na fotky.
Alina Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Jsou nadčasové,vkusné...radost pohledět.Fotit a fotit:-).Gratuluju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se