Přejít na obsah

Potápky za promoci

Doporučené příspěvky

Vem Longines, jsou to hezký hodinky od dobrý značky. ML jsou takové mdlé a Oris zase trochu přes závit.

A pokud bys měl chuť být fakt za frajera, tak zkus tohle: Baume & Mercier Riviera Automatic 8778.

Rovnou se omlouvám, sám to nemám rád, takovýhle poňoukání. ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

z těch prvních tří, cos psal, se mě teda nejvíc líběj ty Orisky, nejsou tak decentní a na nic si nehrajou :) jink bych bejt tebou taky kouknul na ty Seiko Monstra nebo Sumo - dobrý ceny maj na internetu třeba tady

http://www.21jewels.com/

objednal jsem si tyhle, strašně se mi líběj :) shodou okolností mám i volný Omegy Seamastery (Bondofky), ale ty jsou holt o dost dražší...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

potápěním se asi živit nebudeš takže bych se klonil k Longines. Před nedlouhou dobou jsem taky volil mezi Longines a Maurice Lacroix (klasické, nikoliv diversy) , a ty ML byly sice hezké, ale takové nijaké. Nebylo na nich nic, čím by upoutaly a z čeho by člověk mohl mít trochu radost. Samozřejmě, že je to individuální, ale to si koneckonců můžeš sám osahat.

Odkaz ke komentáři

Já bych bral Oris, ale je to už fakt tool, jsou většinou poměrně hodně velký. Třeba k obleku budou asi vypadat divně, ale na neoprenu budou fantastický :-)

Nebo pak něco takového?? :-)

Hamilton Below Zero

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Díky všem za rady a postřehy. Právě jsem se vrátil z dovolenky a hned během začátku příštího týdne bych chtěl všechno osahat na živo a začít vybraný kousek shánět. Nejvíc se zatím přikláním k oriskám, ale z té velikosti mám trochu strach. Doufám že mi na 18cm lovečák sednou a bude s vybíráním po starostech :) ML jsem viděl na živo a nezaujali mě tolik, ikdyž jsem je viděl jen v hnědé verzi, která mě neuchvátila ani na fotkách. Na longiness jsem na živo zvědavej

honza71: tak tys mě nasadil brouka do hlavy! mají něco do sebe, hlavně v té bílomodré verzi, takže je určitě přidávám do výběru! Jen mám strach aby se mi ta bíla při každodenním nošení k triku a riflím neokoukala a nemusel přikupovat další :) Jaký mají střeva? nějak sem to nemohl nikde vygooglit.

Upraveno uživatelem Brownicek
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se právě vrátil z Brna kde jsem všude možně okukoval co se dalo... Bohužel ani u hanáka ani ve Vaňkovce neměli přesně to, co bych chtěl. Ve vaňkovce tyhle GTMka a u hanáka jen potom model hydroconquest v chronu. Nicméně Longiness mě naživo moc nezaujal, moc se mi ani nelíbil tvar pouzdra. U orisek tomu ale bylo právě naopak a myslím že je pomalu rozhodnuto. :) Měl jsem trochu strach z velikosti a tvaru pouzdra, ale naživo Posted Image

Baume § Mercier jsem nikde nezahlídl, ale po prohlídnutí výše zmiňovaných kousků si myslím, že by se mi zdály malé :( Co mě překvapilo byl můj poměrně chladný pocit, když jsem si osahal bondovky, za to PO s oranžovou lunetou... Posted Image Ale to už jsme někde trochu jinde :)

Teď už zbývá jen nakoupit. A vzhledem k tomu, že paní mi podle katalogu našla cenu 28000 kč, myslím, že se rozhodně budu muset podívat po něčem lehce jetém nebo ze zahraničí. A taky navýšit cenový strop na 20 :(

Odkaz ke komentáři

Díky Posted Image Jiskra tam přeskočila a já jsem rád, že už mám jasno. I když vybírání a hledání toho správného kousku má taky svoje kouzlo.. Teď jdu prohledávat ebay, chrono24 a já nevím co ještě a doufám, že se poštěstí. Škoda limitu 50 příspěvků, hned bych zkusil taky něco poptat, ale nechce se mi je tu z ničeniho nic po roce honit jen kůli tomu Posted Image

Odkaz ke komentáři

V 23. 8. 2011 v 12:54, 'Brownicek' napsal:

Díky Posted Image Jiskra tam přeskočila a já jsem rád, že už mám jasno. I když vybírání a hledání toho správného kousku má taky svoje kouzlo.. Teď jdu prohledávat ebay, chrono24 a já nevím co ještě a doufám, že se poštěstí. Škoda limitu 50 příspěvků, hned bych zkusil taky něco poptat, ale nechce se mi je tu z ničeniho nic po roce honit jen kůli tomu Posted Image

co se týče nákupu nemusíš honit příspěvky,stačí písnout SZ dotyčnému :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

V 23. 8. 2011 v 13:22, 'spineshank' napsal:

co se týče nákupu nemusíš honit příspěvky,stačí písnout SZ dotyčnému :smile_anim:

to je mi jasný, měl sem na mysli že bych přidal poptávku do rubriky Koupím

Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2011 v 7:37, 'spineshank' napsal:

jj to máš pravdu,pro mě jsou v hledáčku tyto nadherný Oris Col Moschin Limited Edition

Je to prostě pecka, už to balení ... úplně vidím jak na pobřeží přijede týpek s nějakým pěkným SUV, vyhodí cajky a k tomu vytáhne tenhle kufřík :-) Nemůžu si pomoct :-)

I když já mám v hledáčku přesně tyhle:

ORIS Carlos Coste LE Cenote Series

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

VasekN: jo tyhle ve Vankovce meli,ale jak uz jsem myslim psal, snazil jsem se na ne radsi moc nekoukat :)

Me osobne se moc libi obe limitky (great Barrier i Maldives) ale to uz je bohuzel nad mym stropem. I tak si porad rikam ze bych mel nekde koupit blue mako a za zbytek jet radsi s pritelkyni nekam na dalsi dovcu Posted Image

Aspon to vypada, ze je sezenu na za dobrou cenu. Jednoho cloveka mam rozjednaneho na foru friendsoforis. Tam to asi nedopadne, protoze moje a jeho predstava o excellent condition je asi trochu jina, coz je skoda protoze by posilal z UK.

No a pak jsem hodil nabidku na tuhle aukci na ebay. I kdyz o dost nizsi, prodejce nabidku prijal, ted se jen domlouvam na lepsi doprave a poptal jsem detailnejsi fotky, jen mam strach z nasich celniku, nevite jestli u expresnich zasilek US posty to proclivaji podobne rychle jako tomu je napr. u FEDEXu?

Skoda, ze jsem prosvihl akci co nabizel Jamikadze na konci zimy na foru o orisu, ted by se mi docela hodila.

Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2011 v 9:34, 'Brownicek' napsal:

VasekN: jo tyhle ve Vankovce meli,ale jak uz jsem myslim psal, snazil jsem se na ne radsi moc nekoukat :)

Me osobne se moc libi obe limitky (great Barrier i Maldives) ale to uz je bohuzel nad mym stropem. I tak si porad rikam ze bych mel nekde koupit blue mako a za zbytek jet radsi s pritelkyni nekam na dalsi dovcu Posted Image

Aspon to vypada, ze je sezenu na za dobrou cenu. Jednoho cloveka mam rozjednaneho na foru friendsoforis. Tam to asi nedopadne, protoze moje a jeho predstava o excellent condition je asi trochu jina, coz je skoda protoze by posilal z UK.

No a pak jsem hodil nabidku na tuhle aukci na ebay. I kdyz o dost nizsi, prodejce nabidku prijal, ted se jen domlouvam na lepsi doprave a poptal jsem detailnejsi fotky, jen mam strach z nasich celniku, nevite jestli u expresnich zasilek US posty to proclivaji podobne rychle jako tomu je napr. u FEDEXu?

Skoda, ze jsem prosvihl akci co nabizel Jamikadze na konci zimy na foru o orisu, ted by se mi docela hodila.

Já jsem teď koupil Seika 5 sports jako potápky do vody na šnorchlování a lehčí freedive, to když nebudu chtít tahat Suunto. Jsou to moje druhý hodinky, před tím jsem si koupil Hamilton Jazzmaster Chrono. Seika jsou v pohodě, ale když je položím vedle těch Hamiltonů je prostě na první pohled vidět, že je to jiná liga. Stejný to bude s těma Oriskama. Sice ušetříš, ale je to úplně o něčem jiném to pak mít na ruce :-) Navíc ty Orisky jsou dle mýho názoru suveréně nejlepší potápky. Je milion potápek variací na Rolex, sem tam někdo přijde s něčím novým a pak je tu Oris alespoň tak to vidím já :-) Já si teď nějak marně snažím zargumentovat, že hodinky za 3 tis. USD jsou pro mně prostě blbost :-D

Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2011 v 9:34, 'Brownicek' napsal:

pokud koupíš jiný než ty Oris co chceš tak věř že ti budou pořád ležet v hlavně a ty co koupíš tě určo tak neuspokojí a bude v tobě červík hlodat dál :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...