Přejít na obsah

HELSON Bronze

Doporučené příspěvky

Odesláno

To bude teprve ta pravá DNA, až ty hodinky zezelenají :)

První se mi líbí, ale to bude zase nějaký monstr rozměr, že?

Pokud budou rozměry stejné jako u ocelové verze, tak ta měla průměr 45mm a výšku 18mm...

• po měsících...
Odesláno

To bude teprve ta pravá DNA, až ty hodinky zezelenají :)

První se mi líbí, ale to bude zase nějaký monstr rozměr, že?

reagujem na to "zozelenanie" - pri cusn8 marine grade brozne to nehrozi, patina ma aj v extremnych pripadoch krasnu tmavu farbu do cervena.

Co sa rozmeru tyka, je to 45mm, ale momentalne na helson stranke funguje preorder na verziu v 42mm, cena je 1200 USD.

Odesláno

reagujem na to "zozelenanie" - pri cusn8 marine grade brozne to nehrozi, patina ma aj v extremnych pripadoch krasnu tmavu farbu do cervena.

Co sa rozmeru tyka, je to 45mm, ale momentalne na helson stranke funguje preorder na verziu v 42mm, cena je 1200 USD.

Kurnik, mě ta bronzová horečka ne a ne přejít. Objednávku na Oliverky jsem zrušil, k Vánocům je nechci, ale tyhle Helsony ve 42mm by stály za hřích...
Odesláno

Ja sa tiez neviem dockat na moje prve bronzove (olivier), kludne by som ale bral aj tento helson, idealne v 42mm koli hmotnosti... alebo este radsej armida a1 bronze...

uvidime po skusenostiach a hlavne par mesiacoch, ako sa bronz osvedci a zalubi :) Zatial mam co sa bronzu tyka iba bronzovu lunetu na helson gauge.

Odesláno (upraveno)

Jsou krásné :-)! Sice na mě tím bronzem, světle hnědým cifrem a řemenem už nepůsobí jako potápky, ale klidně bych je ponosil!

EDIT: ta korunka by mohla vypadat jinak. Ne tvarem, ale barvou. Nějak nevím, jak by se mi líbila, ale stávající podoba se mi ke zbytku hodinek moc nelíbí.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

O tom, aku korunku pouzit pre bronzove hodinky sa vela debatovalo. Mne sa volakedy pacila cierna PVD na bronzovych hodinkach, ale neskor mi to uz bolo jedno a pacia sa mi aj klasicke ocelove.

Neviem preco je taky problem urobit normalnu bronzovu korunku, tusim ENEBI aj panerai to tak ma. Asi je to moc drahe, a mozno sa to aj horsie spracovava, ako ocel.

Na helson SD a tiez na Armida a1 bronze mi osobne dost vadi jednoduchy dial, chcelo by to kovove indexy. Asi som rozmlsany z breitlingov :)

Tesim sa na to, ako patina zmeni vzhlad hodiniek, budem s tym experimentovat, hned ako mi Olivier pride, spravim vajcovu kuru :)

Odesláno

Jsou krásné :-)! Sice na mě tím bronzem, světle hnědým cifrem a řemenem už nepůsobí jako potápky, ale klidně bych je ponosil!

EDIT: ta korunka by mohla vypadat jinak. Ne tvarem, ale barvou. Nějak nevím, jak by se mi líbila, ale stávající podoba se mi ke zbytku hodinek moc nelíbí.

Ta korunka mně taky bouchla do očí jako první, ale čím víc jsem si je prohlížel a zjistil, že ladí s ručkama, tím víc mi to přišlo v pořádku, Za mně krásný a nevšední hodinky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...