Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, zkusil bych ALTRO

Altro je neoservisuje,páč je nemá v nabídce :angry:/snad jen kdyby to někam poslal,čemuž nevěřím/. Někdo to tu už psal,ale nechce se mi to hledat.Možnosti jsou buď prodejce /teda seiyajapan např/,nebo Frýdl,mechano /nikdo jiný mě jinak nenapadá/.
  • Dát hlas 1
Odesláno

mozna se pletu, ale mam takovy dojem, ze SCVS003 je (stejne jako SARB033) "Japan Domestic Market only". pokud je to tak (u SARB033 jsem si tim jistej), tak ani autorizovany Seiko servis to neotevre. MUSI to poslat do Japonska, pokud budes trvat na zaruce. na druhou stranu, jeste jsem necetl - ani na zahranicnich forech - ze by se Seiko Spirit nekomu pokazily? nerikam, ze se to nestalo, ale fakt jsem o tom jeste neslysel!

jinak p. Frydl, mechano, to jsou jistoty, kdyby se neco stalo.

• Dát hlas 1
Odesláno

Dobry den ,prosim o radu ,jak je resen servis a opravy techto hodinek , model SCVS003 SPIRIT v Ceske republice .DEKUJI ZA ODPOVED

Tak dnes jsem byl u hodinare a ten rekl ze hodinky Seiko spirit ani nezna ,Potom nekam volal a vysledek byl ze u nas servis neni veden .,Akorat se zeptal kolik stoji a potom uz nic ,Nasledovne doporucil hodinky qvartz za 6k grovany stim ze servis je v pohode na dukaz kvality ze otevre zadni dynko a ze strojek bude v barve zlata ,mimochodem to u certin a tisootu neni jeho slova .Po otevreni strojek nebyl v barve zlata ale strbrne barvy .tak se chci zeptat jaky je vtom rozdil ,SAM HODINAR BYL NEMILE PREKVAPEN a dale sve grovany uz nenabizel zna nekdo odpoved ,VCEM BYL ROZDIL DEKUJI VSEM ZA ODPOVED
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak dnes jsem byl u hodinare a ten rekl ze hodinky Seiko spirit ani nezna ,Potom nekam volal a vysledek byl ze u nas servis neni veden .,Akorat se zeptal kolik stoji a potom uz nic ,Nasledovne doporucil hodinky qvartz za 6k grovany stim ze servis je v pohode na dukaz kvality ze otevre zadni dynko a ze strojek bude v barve zlata ,mimochodem to u certin a tisootu neni jeho slova .Po otevreni strojek nebyl v barve zlata ale strbrne barvy .tak se chci zeptat jaky je vtom rozdil ,SAM HODINAR BYL NEMILE PREKVAPEN a dale sve grovany uz nenabizel zna nekdo odpoved ,VCEM BYL ROZDIL DEKUJI VSEM ZA ODPOVED

Tak záleží jestli tam byl strojek mechanický nebo strojek na baterku. Jestli tam byl strojek mechanický, tak bude servis némlich stejnej jako na ty Seiko. Automat jako automat. Jen teda pokud by bylo potřeba vyměnit nějaké díly, mohl by být problém. Jestli je strojek na baterku, ta se "servis" řeší pouze výměnou baterku a těsnění.

A barva strojku se odvíjí od jeho porchové úpravy, třeba standartní ETA strojek, který nalezneš ve většině levnějších i dražších švýcarských hodinek může být třeba i zlacený, ale hodnotu hodinek to skutečně neovlivňuje.

Odesláno

Zdenku - chod s tymi hodinkami k hodinarovi a nie k niekomu co meni baterky a ani nevie co je v hodinkach, ktore ti ponuka.. farba strojku, jesus.

Seiko Spirit su model len pre japonsky trh. V Japonsku je na hodinky zaruka jeden rok, potom uz treba za opravy platit. Odservisovat sa taketo hodinky pochopitelne daju aj v Europe, ale individualne tj. treba ist k skutocnemu hodinarovi - odporucania su vyssie vo vlakne. Ti su ochotni dat si tu namahu a zohnat pripadne diely individualne, pripadne ti poradia co dalej /my tu nevieme co tym hodinkam je, ci ti padli a rozbilo sa v nich nieco alebo lezali dva roky v supliku a teraz nejdu atd/.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravim, jsem tu na chronomagu nový a mám hned dotaz. Neplánuje někdo objednávat ze zahraničí Seiko spirit SCVS003, rád bych se přidal.

Nemám s tím žádné zkušenosti.

Díky za rekace.

Odesláno

Zdravim, jsem tu na chronomagu nový a mám hned dotaz. Neplánuje někdo objednávat ze zahraničí Seiko spirit SCVS003, rád bych se přidal.

Nemám s tím žádné zkušenosti.

Díky za rekace.

Zkus třeba již zmíněný domácí azwatch.cz.Ten majitel je velice vstřícný.
Odesláno

Zkus třeba již zmíněný domácí azwatch.cz.Ten majitel je velice vstřícný.

Přesně tak, je to velmi dobrý obchod. Zrovna je nemá, ale říkal, že tak do měsíce zase budou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...