instant Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 dnes som si krátil pobyt pri vode fotením. tak mi napadlo, že možno by nebolo od veci založiť fotogalériu tohto modelu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Moc hezky fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Tak já teda,sem s dovolením...taky něco šoupnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 no pekne sa ti to leskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 V 19. 8. 2011 v 12:07, 'instant' napsal: no pekne sa ti to leskne aby ne,dyť to furt leštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 V 19. 8. 2011 v 12:19, 'kamilb' napsal: aby ne,dyť to furt leštím ...ty uchyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 vy dva provokatéři už toho nechte... Ano mám je v plánu, hnde po Škodě 120GL a dovolené v Jugoslávii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Veľmi vydarené Mariňáky. Pekné fotky. Možno na slnku tak nevyznejú, ale na tých ďalších fotkách veľká paráda. Pre zaujímavosť priame porovnanie s Rolex Seadweller Deepsea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 V 19. 8. 2011 v 18:09, 'StanoBare' napsal: Veľmi vydarené Mariňáky. Pekné fotky. Možno na slnku tak nevyznejú, ale na tých ďalších fotkách veľká paráda. Pre zaujímavosť priame porovnanie s Rolex Seadweller Deepsea zaujimave porovnanie, vdaka za link. MM cele tak nejak leskle, takze na slnku su velmi nefotogenicke, ale eleganciu im upriet nemozno. Mne sa najviac paci kombinacia lestenych a brusenych ploch, ako ladi s krivkami puzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 V 19. 8. 2011 v 20:10, 'kamilb' napsal: .. SeikoPop DiverArt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 V 20. 8. 2011 v 12:52, 'Alda' napsal: Nevím, jestli to sem už instant nedával, každopádně zajímavé info ohledně skel pro Seiko přímo od zdroje. http://www.thewatchs...php?topic=273.0 edit: jo a děte už s těma MM300 do prd.le , já trpělivě čekám na svoje definitivní německé tool hodinky a vy mi to furt znepříjemňujete naleštěnou voňafkou z dálného východu. Dost už!!! k tym sklam dodam len tolko, ze hodinky nijako extra nesetrim, napriek tomu je sklo bez najmensieho skrabanca /zato na lunete ich je uz zopar/. proste hardlex je v pohode. btw, sice su to nalestene navonane seikodajvríky, ale zato nezhrdzaveju ked sa clovek poriadne spoti po csipos gulasi btw2, si nieco nove objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Moc hezké hodinky a ty fotky jsou opravdu povedené, nejvíc se mi líbí ty detaily na lunetu a taky na lumi - jedním slovem paráda. Prosím Tě co je to přesně za typ ten gumový řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 V 21. 8. 2011 v 9:57, 'yossarian' napsal: Moc hezké hodinky a ty fotky jsou opravdu povedené, nejvíc se mi líbí ty detaily na lunetu a taky na lumi - jedním slovem paráda. Prosím Tě co je to přesně za typ ten gumový řemen? isofrane 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 V 21. 8. 2011 v 12:34, 'instant' napsal: isofrane 20mm Díky za tip... je fakt parádní, oproti tahu, který je takový konzervativní je to rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) V 21. 8. 2011 v 13:35, 'yossarian' napsal: Díky za tip... je fakt parádní, oproti tahu, který je takový konzervativní je to rozdíl upozornujem na jednu vec - napriek tomu ze vyrobca tvrdi opak, nedaju sa do toho strcit seiko fat bars /tucne stezejky/, takze treba si k tomu obstarat rovno aj jedny regularne. edit: dizajnovo sa to nechyta na original, ale ten je trochu tuhsi a kedze ja s hodinkami aj spim, nosim to na isofrane, ten je predsa len pruznejsi a poddajnejsi. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 V 21. 8. 2011 v 18:25, 'instant' napsal: ..sa to nechyta na original..... Je to přesně tak,jak píšeš. Já v záchvatu k MM pořídíl kopu řemenů - kůží,kaučuků a všelijakých jiných gum,ale.. origo tah a origo guma je prostě NEJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 V 21. 8. 2011 v 18:41, 'kamilb' napsal: Je to přesně tak,jak píšeš. Já v záchvatu k MM pořídíl kopu řemenů - kůží,kaučuků a všelijakých jiných gum,ale.. origo tah a origo guma je prostě NEJ. tak to ja som ani nenabral odvahu, az u iso* som si povedal, ze by to mohlo zafungovat. mne v lete dost opucha ruka, celkom mi na tom vyhovuje ten jemny krok medzi dierkami na sponu. ale inac je to ako hovoris, skoda peňáze vyhadzovat, sudruhovia to domysleli takmer kompletne az do konca. inac yobokies ma originalny tah na MM za nejakych 250USD... sa pomaly neoplatí to dávať na údržbu, proste to človek dodrbe jak cigáň husle a potom kúpi nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se