Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, jaký je názor skalních vyznavačů Prim na následující renovaci. Není moje, možná někoho z fóra :worried_anim: . Odhaduji perlování + zlacení strojku, leštění + modření šroubků a následně nečekaně průhledné dno.

post-18084-077814500 1313993930.jpg

edit: a koukám, bez třetišroubku??

Upraveno uživatelem Radim01
Odesláno

Tenhle tuning jsem viděl i Prima, když nabízel nové diplomaty z Eltonu, myslím, že to je fotka těchti hodinek, nožky jsou silnější, korunka tllustější, tedy myslím, že se jedná o novodobé Diplomaty. Pokud si dobře pamatuji, modřené šroubky byly pěkné, zlacení efektní, ale samotná perláž byla udělaná opravdu na koleně a srovnání s jakoukoli konkurencí, včetně Číny bylo tragické. Všechny hrany jsou broušené, ale tak, jako by sis to dělal doma v ruce.Celkový dojem pak byl, že se jedná o provizorní návrh, který je životaschopný a v podstatě krásný, ale zatím nejsou technologie, které by ho kvalitně zrealizovaly. Jinak se na to dívám ne jako renovaci, ale klasický tuning. Za mě tedy přípustné a chvályhodné.

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

mě se nejvíc líbí ty černé a poptal bych se po inverzní datumce, na Zekonových Sportkách to vypadá nádherně

Odesláno

No, pokud máš střelivo na všechny, tak v tom případě všechny. :D

Odesláno

Ahojte,

přemýšlím o renovaci Diplomatů. Jen stále váham, které jsou nejhezčí, na všechny nemám střelivo.

Poradíte?

Já bych udělal číslo 3, ale černý datumový věnec. 

• po měsících...
Odesláno

Chtel bych se vas pri teto prilezitosti zeptat, jak se resi takova renovace v praxi. Shanim nejake stare diplomatky, ktere bych si chtel nechat zrenovovat. Nejvice se mi libi verze stribrno cerna. Muzu nechat pochromovat pozlacene primky? Nebo mam shanet primo stribrnou verzi diplomatek? Mockrat dekuji za radu.

Odesláno

Chromovani zlate bude vypadat hnusne, naneses na to dalsi vrstvu a zakulatis hrany. Bastlit origo stribrny je skoda, je jich malo.

Zavolej do Eltonu, jestli nemaji chromovany pouzdra. Jedny takovy byly v prodejnim vlakne

Odesláno

a neni mozny to pozlaceni nejak odstranit a az pak nanyst novou vrstvu? Nebo napriklad pozlaceni bilym zlatem? O tom jsem teda zatim nikde neslysel. Psal jsem do Eltonu ohledne toho novyho pouzdra a zatim cekam na odpoved...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...