Návštěvník APC Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Dobrý deň mám taký problém moja frajerka našla panerai luminor chrono automatic hodinky a neviem ich ohodnotit. alebo len staci povedat ci maju hodnotu alebo je to replika. alebo falzifikat. ma to velke cisla a tri mensie budiky, vnutri su zlte zlate budiky cervene a a pod nazvom hodiniek je automatic chrono. pridávam aj prílohy na pozretie,
bandicoot Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Bude to originál - pozná se to v detailech.Např. na sponě je v tom detailu vidět opravdu kvalitní frézování, není to vytlačený nebo laserovaný jako na fejkách.
Milis Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Gratuluju. Máš šikovnou frajerku, dobrej foťák a teď už i perfektní hodinky.
NIGHTinGALE Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Prosím tě, řekni jí, ať už radši nic nehledá.Ony docela stačí ty hodinky a foťák.
tombed Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 to je model jaký svět ještě neviděl... fakt mě mrzí, že jsem ho při svém výběru přehlídnul...
Columbus Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Gratuluju. Máš šikovnou frajerku, dobrej foťák a teď už i perfektní hodinky. Není nad to se takhle po ránu kvalitně zasmát . Minimálně příspěvek měsíce. Super !!!!!!!!!!!!!
XXXfazerXXX Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Také se přikláním k tomu,že se jedná o originál.Pubni je prosím trošku líp vyfotit.Takhle kdyby fotili do Lea,tak dodnes tápeme jak vypadá Kobzanové pí.a.Ale u tý kobylky,by to možná bylo lepší.
organic Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 super fotky a super hodinky. Tomu říkám ántré
Donuts Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Konecne vidim u Panerai nejakou poradnou invenci. Nejlepsi model, oproti jejich bezne nudne produkci.
little_w Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 nedelejste si z neho srandu... tak moc. treba se pta vazne. hele, APC, ja se v Panerai moc nevyznam, ale co myslis, pripadaji ti tyhle hodinky jako kvalitne udelane, svycarske hodinky, jejichz cenovka zacina (u verzi s chronografem) nekde na sestimistne cifre? vid ze ne? no, mne taky ne. a co to znamena, ze je "nasla"? fyzicky nasla? nasla v supliku? nasla a koupila na internetu? ten puvod taky mnoho napovi. divny puvod = divne hodinky, ve velke vetsine pripadu.
yossarian Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Je to foceno mobilem, podle EXIFu Nokia 7230, tomu odpovídá kvalita Ale Vaše komentáře mě opravdu, opravdu pobavily
StanoBare Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Ale už sranda stranou. Skontroluj si dýnko ako celé, keďže je priehladný, mal by mať sklíčko. Ak ho nemá, potom musí frajerka ešte pohľadať, niekde musí byť!!
Helex Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Je to foceno mobilem, podle EXIFu Nokia 7230, tomu odpovídá kvalita Ale Vaše komentáře mě opravdu, opravdu pobavily Mě pobavilo, že máš v zájmech focení
yossarian Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Mě pobavilo, že máš v zájmech focení ??? Sice moc nerozumím souvislosti, ale jsem rád, že Ti má záliba zlepšila takhle náladu
StanoBare Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 APC, na nete som mašiel tieto Panerai chrono, skús porovnať. Možno pomôže. p.s.: samozrejme nepomôže, prepáč mi, ale už musíš pochopiť, že z nekvalitných fotiek sa nič neposúdi, skôr niečo zahmlieva.
bandicoot Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Vzhledem k tomu, že subciferník na devítce má 7 čárek, tak snad lepší fotky ani nechceme ne?
bandicoot Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Fšak to asi sou sedmideni ne? Asi máš pravdu, bude to tzv. sedmidenní chronograf. Ráno po zmáčknutí příslušného tlačítka chronografu se ručka posune a vždy tak ukazuje ten aktuální ze sedmi dnů v týdnu
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.