fifousek Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Jako úplný nováček na tomto fóru bych se vám rád pochlubil s mými prvními mechanikami. Po několika týdnech (nebo měsících :-) tichého sledování fóra a hledání vhodných hodinek jsem nakonec zakotvil u ruských strojcích, které mě silně zaujaly a zároveň jsou pro začátek cenově dostupné. Mám celkem malou ruku, takže jsem vybíral z menších rozměrů až jsem narazil na Strely. Týden mi ještě trvalo rozhodnout vybrat tu správnou variantu, ale nakonec se k mé naprosté spokojenosti povedlo. Objednával jsem od Juliana, se kterým byla super domluva a poslal mi i krácené řemínky. Hodinky jako takové asi nemá smysl představovat, takže tady jsou fotky. Jo, a dnes mi dorazily pěkně zachovalé Poljot Alarm, tak foto snad příště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bert Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Výběr chválím, ale hlavně BLAHOPŘEJI! IMHO: legendární hodinky s dobrým strojem, nadčasovým designem, od dobrého prodejce a za dobrou cenu. Kéž by každý novic měl takovýto vstup :-) Užívej si jich! P.S. Stejně si brzo budeš chtít koupit další ....
Jiribartl Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Vynikající volba nádherných Chronograf Suisse v ruskem provedeni. Gratuluji
NIGHTinGALE Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Za mě dobrý, jedny z mála ruských hodinek, kterých byl nosil a navíc i rád.
fifousek Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Oops! Dívám se, že jsem se překlepl v rozměru. Pouzdro je 38mm. Jediná vada na kráse je index na 8 hodinách, na kterém zůstal asi otisk po přenosu na ciferník. Sice to skoro nejde vidět, ale je to tam :-)
bandicoot Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Líbí se mi. Velikost, barva, provedení, azbuka, průhled, řemen... to všechno krásně sedí.
Frantik Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Ten remen je neskutecne nakopl, to fakt sedi
Pavel K. Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Moc pěkný. Mám jejich pradědečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluju a ať ti dlouho dělaj radost.
Marhys Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Krásný hodinky a pěkný vstup gratuluji
Peter2 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Gratulujem, dobra volba, ruska strojovna ma stale laka.
PavelBr Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Jsou parádní ... taky jsem se po nich díval ...
baratona Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Sú parádne, tiež si na ne brúsim zuby. Akurát mi trošičku vadí umiestnenie dátumu. Podľa mňa by sa hodil na 6...
jartop Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Sú parádne, tiež si na ne brúsim zuby. Akurát mi trošičku vadí umiestnenie dátumu. Podľa mňa by sa hodil na 6... Alternativa - http://www.russia2all.com/poljot-strela-russian-chronograph/sturmanskie_poljot_navigator_chronograph_1121.html
fifousek Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Na Sturmanskie jsem se při výběru taky díval, protože původně jsem uvažoval o variantě s lumi ručkama. Jenže Sturmanskie jsou 44 mm a to je na mou 16,5 ruku fakt moc :-) Mně navíc umístění datumu opravdu sedlo, protože vynikl index na 6. Nakonec i to byl důvod, proč jsem nebral variantu s 24 hod ukazatelem.Jinak všem dík za komentáře. Jsem rád, že se líbí také jiným.
baratona Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Jenže Sturmanskie jsou 44 mm a to je na mou 16,5 ruku fakt moc :-) Ja mám 17,5. Asi by som ich tiež neuniesol.
Roman-ZA Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Nadhera, dovolim si povedat, ze su krajsie ako Sturmanskie. Ak ich budes predavat, tak mi daj vediet Este raz, krasny kusok.
fifousek Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Nadhera, dovolim si povedat, ze su krajsie ako Sturmanskie. Ak ich budes predavat, tak mi daj vediet Este raz, krasny kusok. Děkuji, ale dost jsem si je oblíbil, takže s prodejem nepočítej :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se