Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No, na běžnou produkci Eltonu jsem tady četla dosti rozporuplné reakce, hlavně hodně pochybností o poměru cena/kvalita. Takže to asi nebude to pravé ořechové.:)

Proč? Tohle řešíme my tady, snažíme se vymáčknout z našich budgetů maximum, přesto Primky lidi "tam venku" kupují.

Poměr cena/výkon by u dárku roli hrát nemusel.

Záměrně píšu výkon nikoliv kvalita. Primky jsou fajn, jen naší zmlsanou a zkušenou optikou jsou za ty peníze moc obyčejné, bez hodinářských fíčur.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Ta reonovace Primek by asi nemusel být úplně blbý nápad, ale jen jestli by se to dalo stihnout, jestli má slečna nějaký napjatější časový úsek...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vy jí skoro všichni nabízíte Cimier, Union, Maurice Lacroix a podobné obskurnosti. A přitom si většina honí triko s Breitlingama (pokud na ně má), atd.

Myško volil bych variantu 2, kterou navrhoval bandicoot, známou značku - základní model. A musí být nové nebo mohou být mírně použité s doklady a papíry? V tom případě bych sledoval prodejní sekci.Třeba zrovna tyhle by se hodily - bohužel už prodané.

Odesláno (upraveno)

Děkuji Vám, pánové, za vaše rady :)

Horhe: Ty jsou zajímavé. Nevíš, kde by se daly potkat ,,naživo,,? :)

Tada: Jo, o těch Orlíkách jsem četla, že jsou z limitované edice. Dala jsem je tam víceméně proto, že jsou podobné tomu, co nosí přítel teď, nějaké staré Primky po tátovi.

Brett: Ty Omegy jsou krásné. Jen si nejsem jistá, jestli bych se vešla do 50 tis. Omegy jsou přeci dražší, ne?

No, nesháněly by se nejsnáze ale dá se.

např.:

http://www.watchlogi...m2503.52.00.htm

Cena : 2.005 USD + shipment 80 USD (?) + 20% DPH = ca. 45.000 Kč

Upraveno uživatelem brett
Odesláno (upraveno)

Vy jí skoro všichni nabízíte Cimier, Union, Maurice Lacroix a podobné obskurnosti. A přitom si většina honí triko s Breitlingama (pokud na ně má), atd.

Nějak tě nechápu, Kamile. Však Myška taky nekupuje hodinky pro mě. Proč bych jí tedy doporučoval Breitling? S ohledem na doposud nošené PRIMky na ruce jejího přítele jsem se snažil pouze odhadnout vkus. A ML doporučuju proto, protože upřímně řečeno, za obskurnost já považuju spíš ten PRIM. Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník Kamil
Odesláno

Nemusíš to hned vztahovat na sebe. Použil jsem plurál.:)

To, co navrhuje brett, vyhovuje na 100%, řekl bych.

Návštěvník Tada
Odesláno

Jeden by netušil, že se tak hezký Omegy daj koupit za takový prachy a dokonce co-axial :smile_anim:

Odesláno

Jednoznacne Bandiho varianta c.2. Dostat Omegy za pade, pos/eru se stestim. Dostat za pade Cimier, hazel bych takovy ty krivy usmevy, jakoze fakt potesilo. Hosi, tam venku - to je jinej svet.

Odesláno

Nemusíš to hned vztahovat na sebe. Použil jsem plurál.:)

To, co navrhuje brett, vyhovuje na 100%, řekl bych.

Nic na sebe nevztahuju.

Jinak Omega je samozřejmě v pořádku a ML jsem navrhnul taky proto, že tento model považuju za slušnou alternativu, protože mě při nemainstreamovým předvýběru Myšky napadlo, že třeba tak nějak tuší, že její přítel není zrovna Omega nebo Breitling Boy...

Odesláno (upraveno)

Zkus sem dát potají foto těch současných Primek.Třeba se dá najít nějaký kompromis.

Zůstat s těmi Primkami chvíli o samotě je mission impossible :D, ale našla jsem úplně stejné na internetu. Tady jsou. :)

Posted Image

Upraveno uživatelem Myška23
Odesláno (upraveno)

Malá úvaha: Myška, nemusíš plácnuť celý rozpočet, určite bude hrať úlohu no.1 vizuál. Omega? Ok, Co-axial mu bude, ale zrejme šuma fuk. Nechceš predsa len zájsť spolu s priateľom do predajne a nech si vyberie sám? (samozrejme, už budeš nasiaknutá radami a jemne usmerníš). Ak sa niečo zvýši, ostane vám na pekné spoločné posedenie.

edit: alebo ho už poznáš komplexne a prekvapko za tie peniaze mu neprinesie nemilé prekvapenie :) Vieš, aby to vôbec nosil...

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

Právě koukám na fakturu, že se mi podařilo dostat ty Railmastery až do domu za 2.030 USD (bez DPH)

To pro ty, co to neumí a pro Myšku jako důkaz, že by to i šlo :-)

(mé motto je - viz níže!)

(kdo stihl tu fakturu vidět - stihl, ale radši jsem ji smazal)

Upraveno uživatelem brett
Návštěvník Tada
Odesláno

Nojo, Igeny, klasika... Těžko říct, jestli by ho nové Igeny potěšily, protože renovace těch jeho starých by asi trvala dlouho...

Návštěvník admira
Odesláno

Nojo, Igeny, klasika... Těžko říct, jestli by ho nové Igeny potěšily, protože renovace těch jeho starých by asi trvala dlouho...

a ty stare nechat tak jak jsou...

Návštěvník Tada
Odesláno

a ty stare nechat tak jak jsou...

Mohla by to být cesta, jen aby přítel byl schopen pochopit, že ty nové jsou leppší a že to je ten opravdový Prim... To by chtělo nějak jemně zjistit a kdyžtak jsou podle mě fakt nejlepší cesta ty Railmastery... :smile_anim:

Takovou přítelkyni by asi chtěl každý z nás, co? :D

Odesláno

Zůstat s těmi Primkami chvíli o samotě je mission impossible :D, ale našla jsem úplně stejné na internetu. Tady jsou. :)

V tomto případě bych opravdu doporučil poukaz na renovaci tohoto kusu v Eltonu, nechat je dát do oceli, originální díly si nechat pro zachování vzpomínek. Ještě ti zbude na nějaké hodinky, které může nosit, než proběhne renovace a na následné případné střídání.

Druhá možnost koupit tyto může je nosit pořád a originály zachovat pro "sváteční" příležitosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...