Vlcak Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Děkuji za další obchod. Opět vše bez problémů, dobrá komunikace, balení, rychlost dodávky. Prostě díky toljo za další hodinky
Mirek Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Další pohodovej obchod s bezproblémovou domluvou, díky a opět doporučuju!
pikec Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Rychlá domluva, rychlá platba. Díky a třeba zase někdy.
AndyAaron Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Prvni muj obchod s toljou. Neco jsem shanel, ochotne se nabidl, na pozadani poslal fotky. Nekolikrat jeste upresnil stav dane veci, abych mel jistotu, ze nekupuju zajice v pytli. Vse probehlo na jednicku. Nechtel si to ani nechat zaplatit predem. Az kdyz to bylo doruceno. Jedinny problemovy prvek v tomto obchode byl typek s nickem AndyAaron. Tolja ho musel porad upominat, at uz mu konecne posle adresu... Diky a kdykoliv zase.
cortes1990 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 S toljou mam za sebou XY kšeftikov nechápem ze píšem hodnotenie az teraz Každý obchod prebehol na jednicku skvela dohoda a rýchlosť Za mna všetky palce hore aj na nohách Ďakujem a doporučujem
Malejboza Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Domluva, zboží, doručení, Tolja = paráda.
cortes1990 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 S Petrom mam za sebou množstvo uspesnych obchodov tento ale dopadol trochu inak nazor si urobte sami posielam konverzaciu bez mien adries a cien
Návštěvník tolja Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 S Petrom mam za sebou množstvo uspesnych obchodov tento ale dopadol trochu inak nazor si urobte sami posielam konverzaciu bez mien adries a cien teď jsem nepochopil, jestli se chlubíš, že jsi levně a dobře nakoupil, anebo si stěžuješ na to, že jsem tě podvedl reálnými fotkami, které jsi mimochodem všechny schválil cena, za kterou jsi nakoupil chybí a je podle mne důležitá: bylo to 100 eur včetně původního originálního řemenu na PS2 a také včetně poštovného do tramtárie, navíc luneta kvůli které se vztekáš jak malej fakan nestála nic, byla grátis pokus o negativní reklamu je taky reklama, díky Andreji pokud byste mne někdo chtěl podobným způsobem vysírat za to, že jsem Vám vyšel vstříc, tak mně raději žádnou poptávku nepište, děkuji
Funthom95 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 A to já mám pozitivní zkušenost. Rychlá komunikace, vše co bylo dohodnuto platilo. Hodinky jsem dostal zabaleny takovým způsobem, že by je nerozjezdil ani tank, tudíž transfer Českou poštou přečkaly naprosto bez úhony. Takže vše rychle dohodnuto, dle ujednaných podmínek vyřízeno, rychle doručeno. Jednoznačně doporučuju a budu se těšit na příští obchod.
saida Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Jako vždy vše v pohodě. Seriozní obchod s jasnou komunikací. Díky
lucid Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Rychlé, stručné, jasné. V neděli odesláno a v pondělí dodáno, ještě dřív než měl peníze na účtu. Děkuji za bezproblémový obchod a samozřejmě doporučuji!
Lázeňák Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Vše v naprostém pořádku, dobře zabaleno a rychle odeslánoDíky
PetrM Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Obchod zcela bez problémů. Doporučuji.
jjuris Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Dobry rychly obchod, neni co vytknout. JJ
clious Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Děkuji za paradní obchod s Toljou. Poslal jsem mu dotaz na hodinky a vyšel mi maximálně vstříc, za což mu ještě jednou děkuji. Radost s ním obchodovat
LovecK Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 S tímhle zdejším harcovníkem obchodně poprvé... V sobotu večer upečeno přes SZ a dnes mám hodinky na ruce! Rychle, věcně a vše na 100%! Takže příště klidně zas a Lovec doporučuje!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se