Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji za další obchod. Opět vše bez problémů, dobrá komunikace, balení, rychlost dodávky. Prostě díky toljo za další hodinky :)

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Prvni muj obchod s toljou. Neco jsem shanel, ochotne se nabidl, na pozadani poslal fotky. Nekolikrat jeste upresnil stav dane veci, abych mel jistotu, ze nekupuju zajice v pytli. Vse probehlo na jednicku. Nechtel si to ani nechat zaplatit predem. Az kdyz to bylo doruceno. Jedinny problemovy prvek v tomto obchode byl typek s nickem AndyAaron. Tolja ho musel porad upominat, at uz mu konecne posle adresu... :D

Diky a kdykoliv zase.

Odesláno

S toljou mam za sebou XY kšeftikov nechápem ze píšem hodnotenie az teraz :D

Každý obchod prebehol na jednicku skvela dohoda a rýchlosť

Za mna všetky palce hore aj na nohách :)

Ďakujem a doporučujem

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník tolja
Odesláno

S Petrom mam za sebou množstvo uspesnych obchodov tento ale dopadol trochu inak 

nazor si urobte sami 

posielam konverzaciu bez mien adries a cien

teď jsem nepochopil, jestli se chlubíš, že jsi levně a dobře nakoupil, anebo si stěžuješ na to, že jsem tě podvedl reálnými fotkami, které jsi mimochodem všechny schválil

cena, za kterou jsi nakoupil chybí a je podle mne důležitá: bylo to 100 eur včetně původního originálního řemenu na PS2 a také včetně poštovného do tramtárie, navíc luneta kvůli které se

vztekáš jak malej fakan nestála nic, byla grátis

pokus o negativní reklamu je taky reklama, díky Andreji

pokud byste mne někdo chtěl podobným způsobem vysírat za to, že jsem Vám vyšel vstříc, tak mně raději žádnou poptávku nepište, děkuji

• po měsíci...
Odesláno

A to já mám pozitivní zkušenost. Rychlá komunikace, vše co bylo dohodnuto platilo. Hodinky jsem dostal zabaleny takovým způsobem, že by je nerozjezdil ani tank, tudíž transfer Českou poštou přečkaly naprosto bez úhony. Takže vše rychle dohodnuto, dle ujednaných podmínek vyřízeno, rychle doručeno. Jednoznačně doporučuju a budu se těšit na příští obchod.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Rychlé, stručné, jasné. V neděli odesláno a v pondělí dodáno, ještě dřív než měl peníze na účtu. Děkuji za bezproblémový obchod a samozřejmě doporučuji!

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Děkuji za paradní obchod s Toljou. Poslal jsem mu dotaz na hodinky a vyšel mi maximálně vstříc, za což mu ještě jednou děkuji. Radost s ním obchodovat :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

S tímhle zdejším harcovníkem obchodně poprvé... V sobotu večer upečeno přes SZ a dnes mám hodinky na ruce! Rychle, věcně a vše na 100%! Takže příště klidně zas a Lovec doporučuje! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...