Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Nojo, jenže BB prakticky svoje aplikace nemá, jinak bych tam Android nepotřeboval.
Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Ano, tohle gesto museli nahradit, protože takto se otevře jedna ze 3 zvolených aplikací, třeba HUB. Tohle návratové tlačítko se mi naopak líbí, jsem na to zvyklej z Apple. Na druhou stranu má Priv možnost dvakrát tuknou na displej a ukáží se všechny aktualizace a zprávy bez nutnosti telefon odemykat. Nahradili tím ne moc dokonalé přejiždění prstem odspodu na horu po obrazovce (často to reagovalo až na podruhé). Zapnutí po zvednutí telefonu ze stolu reaguje u Priv bleskově a bezproblémů a nezapíná se mi telefon pořád v autě, protože při brždění měl Passport pocit že ho zvedám.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Josef01: tak hlavně, že jsi spokojený :-)
Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Tak nejspokojenější jsem s tlačítkovou Nokií Každému Priv jako Blackberry vyhovovat nemusí, já jsem si dlouho říkal že Android na BB je šílenost, ale byl jsem docela mile překvapený, jak jim to funguje a dokonce jsem ani na chvíli neuvažoval, že bych skončil u Androidu. Každý si najde na BB svoje ať v tom, nebo v tom.
Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Chtěl jsem spíš upozornit na delší výdrž při nenáročném používání a věřím, že po vypnutí wifi, datových služeb, GPS v nějaké extrémní situaci vydrží odhadem 10-14 dní.
Maxel Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Vyypnutím toho všeho se z toho v postatě stane ta "tlačítková Nokie" Ale jinak výdrž hodně slušná, já na japku nedam víc jak den a půl. Taky ho pravda používám vofous intenzivněji,
Josef01 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Po cca 14 dnech používání Blackberry PRIV musím říci, že se mi jejich Android líbí více než ma BB10. Kalendář je na první pohled podobný, ale přijde mi o něco přehlednější, s emailem mi přijde práce rovněž příjemnější. Důležité pro mě je, že jsem mohl konečně nainstalovat asi 4 komunikátory, které prostě musím díky businessu mít. Celkově mi ten formát displeje vyhovuje víc, protože člověk přečte najednou skoro dvojnásobek textu co na Passportu a díky inteligentnímu formátování stránek, není potřeba neustále zoomovat text (holt my se slabšíma očima už to tak máme). Výdrž telefonu při mém používání je jednoznačně větší cca o 1 až 2 dny. Kupodivu virtuální klávesnice se tak dobře používá, že mechanickou vysunu jen pro klávesové zkratky, možná je to tím že na Passport je klávesnice podstatně lepší (nejen díky rozměrům). Na druhé straně na klávesnici Passport chybí Shift, Crtl, Alt a sym, což není úplně ideální.Displej a foták je o třídu lepší než na Passport, šestičočoková optika s pěkným rychlým ostředním i v horších podmínkách a dvoudiodový (dvoubarevný) blesk je velká výhoda a díky větším diodám je svítivost podstatně větší. Telefon díky povrchu neklouže z ruky, na vše reaguje prakticky bleskově (včetně zapnutí po zvednutí apod.). Takže pánové, za mě jsem rád že Blackberry Priv vyrobil, bohužel OS BB10 je mrtev o tom není pochyb.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Já jsem přešel z Priv na Passport a neměnil bych za nic. OS10 je nesrovnatelně lepší systém, než Android. Takže?
Josef01 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Takže tě čeká Apple, BB10 ještě nějakou dobu vydrží, než oficiálně ukončí podporu OS.
grey Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Podle mě je BB10 lepší systém, ale Android má daleko lepší aplikace. Pokud bych chtěl čistě komunikátor na Email/SMS/Telefon/Kalendář, tak jdu zase do BlackBerry, ale jelikož trávím dost času v jiných aplikacích, tak jsem bohužel taky skončil u Androidu.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Používám výhradně Apps od BB i když je jich méně, Androidní jsem vymazal. Takže za mě palec nahoře.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Takže tě čeká Apple, BB10 ještě nějakou dobu vydrží, než oficiálně ukončí podporu OS.Apple SE jsem pustil po půl roce, souběžně se Z10. Nevhodný na práci.
Mirek Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Tak Passport je konečně z reklamace zpět, respektive jsem dostal novej kus, takže na BB snad ještě nějakou dobu vydržím... akorát jsem teď zjistil, ze mi v BB World nefunguje M-Platba, píše to hlášku, ze ji operátor nepodporuje, přitom ji v Můj T-Mobile povolenou mám... Nedávno to ještě jelo, teď už ani na jednom telefonu, a to mám 4 BB s OS10... mate s tím nějakou zkušenost?
bedabedulka Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Mě m-platba normál funguje (mám taky Passporta SE) Tak zkus zavolat operátorovi. Ve středu jsem tam platil a v klidu
bedabedulka Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Nevim asi bych to takhle vyzkousel, jestli to tam nemas nejak blokly u nich, nevidim jinak duvod proc by to nemelo makat..
docent_tecka Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 panove, pracovne pouzivam uz leta BB, poslední 2 roky jedu na Passportu. Mam dva dotazy:- uz mate nejakou vyzkoušenou alternativu Whatsapp? na youtube je plno navodu, bohužel mi to nejak nefunguje- nevite, kde sehnat levneji ramecek na passport? mel jsem slabsi chvili, telefon mi horizontalne "upadl", ale potvora furt drzi, akorát jej mam ted do vrtule ... tak jsem uvazoval, ze pokud rozchodim whatsapp, dal bych mu ještě sanci. V BBshopu mají ramecek za 2,5 plus praci - priznam se, ze bych rad nasel levnejsi variantu opravy.diky a bobuli zdar!
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Přestaň používat WhatsApp, jde to i bez.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se