Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, sháním dobré quartz hodinky - sportovní, ale ne vyloženě tool watch jako Sinn UX. Rozměrově nejlíp kolem 40-41mm v ceně tak do 45t. Vzhledově mi jsou asi nejbližší Longines Hydroconquest (momentálně nedostupné). Napadají mne ještě Omegy Seamaster nebo ultraquartz Breitling Pluton (Breitle, ale vypadají mnohem lépe v katalogu než na mém zápěstí).

Napají Vás jěště nějaké jiné podobné na které jsem zapomněl?

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

do tvé cenové hladiny nic lepšího než sinn a jeté seiko není - nevím jestli má seiko termokompenzaci a cosc certifikát, ale sinn ano

omega je v tomhle směru srovnatelná s traserem františku :D

Upraveno uživatelem ?po
Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Grand Seiko termokompenzaci má a COSC nepotřebuje, páč má něco svýho, ještě mnohem víc kosmickýho:)

f tom případě je seiko jasná volba - ostatně si myslím, že ten strojek bude lepčí :D ---- jediný neduh bude případný servis, který zřejmě stejně nikdy nenastane kromě výmněny batérie :smile_anim:

*he he už sem udělal 6 editací a stejně to je blbě - uu na to

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

f tom případě je seiko jasná volba - ostatně si myslím, že ten strojek bude lepčí :D ---- jediní neduh bude případný servis, který zřejmě stejně nikdy nenastane kromě výmněny batérie :smile_anim:

ještě dělal pěkný model Citizen, ale nevím, jak je velkej.

*málo

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník admira
Odesláno

Já to nechápu, vždycky tady jebneš jen odkaz a nic víc. Dříve jsem si myslel, že jsi nějaký spam robot a admini Tě nevidí...

a co by jsi k tomu chtel jeste vice slyset? Za rucicku by jsi nechtel vodit? Byl tu dotaz na nejake typy hodinek, tak jsem tu par uvedl.

• Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Omega Speedmaster X-33

Breitlingy so SuperQuartzom

a plno iných, skús viac definovať požiadavky. Chrono, day-date, perpetual calendar, wr, solar, a pod.

Díky všem, zkusím se v tom probrat. Požadavky ČAS bez chrona, sklíčko SAFÍR, alespoň průměrná LUMI a DATUM nejlépe pouze číslem dne, WR 100M a více.

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno

Mrknini se na řadu CITZEN EXCEED CB3000. ( v černém nebo bílém provedení. )

Safír, solar, radio, pořádný titan, nádherný na pohled a pořádný zpracování. Cena okolo 1.000,- éček.

PS: Škoda, že se nedají koupit u nás, jinak bych do nich hned šel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Díky všem za pomoc. Nakonec jsem koupil modrý Seamastery. Přispělo k tomu hlavně, že už nepůjdou sehnat s vlnkama a nový model asi přitvrdí i cenově - takže zřejmě poslední možnost jak je pořídit, pokud by nešlo o prodej z druhé ruky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...