Street Glide Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 ....i když já osobně si myslím,že s těma Rolexama až na Guevaru mezi sebou možná normálně "šmelili".....Leonid to měl do Švýcar nejblíž a tak střelil i sem tam nějaký ve zlatě Fidelovi a ten je potom někdy nosil současně s GMT-ýčkama po Che Guevarovi,když ho v lese sundali,aby ho neopustil "duch revoluce". ....ale možná se pletu,a bylo to mnohem jednodušší a prostě ty Rolády jenom sundali z ruky v Zátoce sviní někomu,kdo už je nepotřeboval :-)))))))) Patria o muerte!
bandicoot Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 ....i když já osobně si myslím,že s těma Rolexama až na Guevaru mezi sebou možná normálně "šmelili"..... Myslíš jako my tady jo? taková chrono internacionála.
Jezevcik2 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 V zemích,kde"zítra znamená včera"je měření času zapeklitou záležitostí,kde obstojí jen ti nejlepší.
instant Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Jurij Vladimirovič - krásne hodinky, s výsledkom výmeny som spokojný, rovnako ako pracujúci ľud a delegáti 17. Zjazdu KSČ.. (Gustík nosil "prezidentské fullgoldy") zdroj Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem instant
saida Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 kdysi jsem četl (snad to nebylo tady?) ,že Che měl když ho dostali na ruce černé Roamer. Ty z posledního fota viz výše
Street Glide Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 ....já jsem zase četl na zahraničním webu,že mu Rodríguez po jeho zastřelení z ruky sundal jeho Rolex a ještě vzal i jiné osobní věci,které pak ukazoval. ...je to tady ve třetím odstavci od konce :-) http://ikilledcheguevara.blogspot.com/ David
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se