petr_cha Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Zeleny caj na uklidneni a muzu rozbalovat.. na more izolepy jedine klicema :-) Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem petr_cha
petr_cha Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 A je to tady.. kuva ty se lesknou :-))
petr_cha Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Pro mistni rypaly, nejsou mi velke.. nejsou :-))
petr_cha Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 dekuji za pozornost... :-)
kamilb Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 V 19. 11. 2013 v 10:36, petr_cha napsal: Pro mistni rypaly, nejsou mi velke.. nejsou :-))Dobrý je to.Kašli na ně Gratuluju.
Toblin Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Nádherný přírůstek do japonské rodinky Šel jsi rovnou do MM nebo tě potkaly na cestě ještě Suma?Můžu se zeptat, kde jsi nakupoval?
petr_cha Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Diky :-) jsou z uhrfora, od prvniho majitele, kupoval je letos v unoru v Parizi, nemaji nikde ani jednu chybku, ani jeden skrabanecek.. Urcite, moje cesta sla pres modra Suma, ty nemohly chybet :-) prave zkusenost se Sumy a s mohutnejsimi Srpy43, mi dovolila se realne porozhlidnout po MM.. prvni postrehy:- prekvapilo me velmi jemne vroubkovani korunky, skoro jakoby to nebyly potapky- v mistnosti luneta ztmavne a dost se blyska, ale jak se vyjde ven, tak krasne zsedne a cifr uplne vyleze ven, pri rizeni do prace jsem mel problem udrzet oci na silnici.. :-) - lumi je do zelena, cekal jsem podle popisu belejsi, coz kvituji, zatim mam Seika spis spojene prave s nazelenalou luminiscenci- jedine, co jsem zatim moc nepobral, je vzhled napojeni tahu, kdyz se povoli ta extenze ve spone, tak je to takove "hrube"..- furt mam tendenci je strkat pod svetr, aby se prece nikdy neposkrabaly.. :-) Tak ted, aby jeste dorazily i ty druhe mensi hodinky (bile orientstary), ktere byly objednane dokonce jeste drive, a v me dusi rozhosti se trvaly mir... :-) edit: tyhle znaky <br /><br /> namisto enteru po vkladani z tapatalku jsou skoda, pak se to neda cist.. Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem petr_cha
lucid Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Tak konečně ses dočkal. Velká gratulace!
Toblin Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Proc se ptam, prave mam nakroceno na Sumo. Jak vnimas rozdil ve velikosti a pohodli mezi Sumo a MM?Tou extenzi bych se netrapil. 60m pod hladinou to nikdo neresi ;-) Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem Toblin
petr_cha Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 V 19. 11. 2013 v 15:06, Toblin napsal: Proc se ptam, prave mam nakroceno na Sumo. Jak vnimas rozdil ve velikosti a pohodli mezi Sumo a MM? Porovnani Sumo a MM tu nekolikrat probehlo, zatim muzu potvrdit, ze MM pusobi jako mensi a vyssi.. skoro bych rekl decentnejsi, kdyby to u heavy potapek neznelo divne.. Suma jsou vic "rozsedla", no jak kdyby... kdyby je rozsedl zapasnik Sumo :-) .. na ruce sedi na svoji velikost oboje vyborne.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
little_w Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 MM jsou paradni, ale na ruce trosku popelnik. Na ten rozmer takovy trosku vysoky. Ale jak rikam, paradni jsou, to jo.
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Tak po nekolika dnech pridam par dalsich postrehu: - trochu bojuju se sponou, dost casto si po otevreni spony povolim i tu extenzi a pak pri nasezeni to musim zase dotahovat, a to mam zvyk prehazovat hodinky z leve ruky na pravou, klidne i nekolikrat behem dne, takze furt dotahuju.. - napada me, jaky by ten tah byl s kratsimi clanky, tohle jsou asi nejdelsi clanky, co jsem zatim mel.. - super je to stribrne datum..takove utlumenejsi a decentnejsi nez by byla cista bila a ladi to s indexy.. - jak zatim bylo venku nic moc a k tomu sedim v kanclu pod zarivkama, tak se az dost blyskaji.. ale kdyz se vyjde ven nebo v takovem tom poloseru.. tak se ten cifr a indexy jakoby rozzari.. vykouknou.. to je proste parada :-) Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem petr_cha
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) .. tak ještě jenom pro poradek si stahnu do tohoto vlakna i moje ostatni chlubirny... ted uz to budu drzet jenom v tomto jednom vlakne... teda, co to rikam, ted uz budu spokojeny a nove nakupy prece nebudou :-) Seiko FFFhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42377-seiko-fff/ Zimni Mostrahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47091-seiko-monstra/ Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem petr_cha
ggrand Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 petr_cha : Na sponu si zvykneš. Ze začátku jsem taky moc tahal za pojistku, takže se spona rozjížděla, ale teď už nemám problém.
instant Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Presne tak, ja to iste. Rychlo ziskas spravny "grif".
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Patecni kancelarska.. ale uz to balim, uz je tu vikend :-) <br /><br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br />
petr_cha Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Na me vysly nejake podmerecne :-)<br />Podle popisu jsem cekal, ze budou mit pres 200 gr.. <br /><br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br />
Frostie Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 V 23. 11. 2013 v 15:09, petr_cha napsal: Na me vysly nejake podmerecne :-)<br />Podle popisu jsem cekal, ze budou mit pres 200 gr.. <br /><br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br />já myslím, že je to i otázka objemu zápěstí, resp. ubíraných a přidávaných dílků tahu. Přidáš 2 a budeš na 214 gramech...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se