Patrik Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Známej se rozhodl pro manželku koupit jedny Tissotí hodinky a jako na potvoru jsou to nějaké staré okurky, které už běžně nejsou k sehnání. Našel je na webu obchodu i-time.cz a dokonce je zvláštní, že prý jsou schopni je sehnat ve všech třech barevných provedeních, což se mi zdá podezřelé, tak máme strach, aby to nebyl nějaký podvod. Říká tento obchod někomu něco?Případně tip na prověřený obchod s Tissoty (samozřejmě ideálně s nižší, než maloobchodní cenou ).Jinak shání tyto http://www.i-time.cz/tissot-t22-1-386-51.html , zatím není úplně rozhodnut co se barvy číselníku týče (modrý, bílý, černý)
Burton Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Čus,taky by mi to zajímalo...našel jsem tam Citizen,které se mi líbí.. mají tam nějak moc podezřele velkej výběr...dokonce ty hodinky co jsem si tam našel,už jinde namají...ani na homepage Citizenu..jen na nevěrohodnejch stránkách...tak nevim :-) Jinak Tissoty bych si koupil (objednal) přes http://www.minutacz.cz/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1 tam si najdeš autorizovanou prodejnu...taky jsem hledalJá osobně bych si radši nějaký drobný přidal a koupil bych jistotu....než riskovat .-)
Radek124 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 (upraveno) Já tam na zkoušku objednal hodinky začátkem srpna, když jsem zaspal akci která u nás na ten model byla a ze skladů všechno zmizelo. Nejdřív týden nic, pak najednou že můžou sehnat obratem... teď už prý je čtvrtý týden "proclívají" (pročpak asi), naštěstí mě to nestálo žádnou zálohu. Takže i-time = obýváková šedina (i podle adresy) ... a váhám jestli si dělat výlet do Ostravy, pro případ že by to jednou přece jenom "proclili" PS: Tím samozřejmě nechci tvrdit že jde o podvodníka - ale jak na to tak koukám, asi dám opět přednost zdejší inzerci... Upraveno 11. září 2011 uživatelem Radek124
Radek124 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 PS: Na Aukru tu šedinu nabízí pod nickem "sankakofi1983", ani se nenamáhá s vlastníma fotkama - zato s palcovýma titulkama o "záruce" nešetří... Před týdnem mi po celkem 45 dnech čekání "na proclení" došla trpělivost - a při pohledu na dotyčný inzerát toho ani nelituju...
klaucz Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 V 11. 9. 2011 v 20:54, 'Patrik' napsal: Známej se rozhodl pro manželku koupit jedny Tissotí hodinky a jako na potvoru jsou to nějaké staré okurky, které už běžně nejsou k sehnání. Našel je na webu obchodu i-time.cz a dokonce je zvláštní, že prý jsou schopni je sehnat ve všech třech barevných provedeních, což se mi zdá podezřelé, tak máme strach, aby to nebyl nějaký podvod. Říká tento obchod někomu něco? Případně tip na prověřený obchod s Tissoty (samozřejmě ideálně s nižší, než maloobchodní cenou ). Jinak shání tyto http://www.i-time.cz/tissot-t22-1-386-51.html , zatím není úplně rozhodnut co se barvy číselníku týče (modrý, bílý, černý) Stačí si přečíst komentáře na Heuréce. Hodinky bez faktury, českého návodu, doplatek DPH ,..........
Patrik Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Každopádně problém vyřešen - vybral si jiný model a koupil ho v Koscomu
Radek124 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 2klaucz: i když to co píšeš je nejspíš na 100% pravda (já naštěstí až do finále nevydržel), aktuální (auto)recenze na Heurece vypadá takhle: http://obchody.heure...ime-cz/recenze/ ...asi zaúřadoval tamní Banga-čistič (Heureka beztak stojí poslední dobou za prd)
PatrikBarta Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 V 6. 10. 2011 v 21:47, 'Radek124' napsal: 2klaucz: i když to co píšeš je nejspíš na 100% pravda (já naštěstí až do finále nevydržel), aktuální (auto)recenze na Heurece vypadá takhle: http://obchody.heure...ime-cz/recenze/ ...asi zaúřadoval tamní Banga-čistič (Heureka beztak stojí poslední dobou za prd) Já jsem s nima spokojen.Bral jsem od nich jedny Citizenky a jedny dámské Tissotky.Je sice pravda,že to trvalo o pár dní déle,ale přišlo mi vše tak jak má být včetně českého návodu a faktury.Podle mě pro ty co chtějí ušetřit to není špatný obchod.Já ušetřil dohromady cca 2000kč oproti neautorizovaným eshopům a rád jsem si na to počkal,takové peníze na zemi nenajdete.Oproti autorizovaným je ten rozdíl ještě větší.A co se týče záruky,mám od nich černé na bílém,že mám na hodinky 24 měsíců záruku,takže mi to podle zákona vyreklamovat musí.Také jsem kupoval přes heuréku a že by tam byly nějaké negativy jsem si teda nevšimnul.
Hayamen Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 V 20. 10. 2011 v 10:09, 'PatrikBarta' napsal: Já jsem s nima spokojen.Bral jsem od nich jedny Citizenky a jedny dámské Tissotky.Je sice pravda,že to trvalo o pár dní déle,ale přišlo mi vše tak jak má být včetně českého návodu a faktury.Podle mě pro ty co chtějí ušetřit to není špatný obchod.Já ušetřil dohromady cca 2000kč oproti neautorizovaným eshopům a rád jsem si na to počkal,takové peníze na zemi nenajdete.Oproti autorizovaným je ten rozdíl ještě větší.A co se týče záruky,mám od nich černé na bílém,že mám na hodinky 24 měsíců záruku,takže mi to podle zákona vyreklamovat musí.Také jsem kupoval přes heuréku a že by tam byly nějaké negativy jsem si teda nevšimnul. pan majitel se asi ozval .......:-)
tajas Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 Zdravím přítomné já jsem se po několika strávených dnech a večerech hledání hodinek pro mě zastavil na itime.cz protože jsem s výběrem skončil u Citizenů a právě itime mě oslovil cenou. Ještě než jsem hodinky objednal, tak jsem napsal do obchodu dotaz jak je to se zárukou a bylo mi odpovězeno, že dostanu 5 LET záruku! No nevím jestli to bude nakonec pravda, ale uvidím. Podle dodací doby uvedené bych tipoval, že to bude dovoz na objednávku a rozhodně nečekám ofiko českou distribuci, ale možná se pletu? :-) Dokonce jsem s majitelem mluvil po telefonu a nabídl mi zda chci hodinky nastavit než mi je pošle. Každopádně jsem neposílal dopředu peníze a až přijdou, tak se podělím jak to všechno proběhlo.
tajas Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 V 13. 2. 2012 v 18:01, 'tajas' napsal: Zdravím přítomné já jsem se po několika strávených dnech a večerech hledání hodinek pro mě zastavil na itime.cz protože jsem s výběrem skončil u Citizenů a právě itime mě oslovil cenou. Ještě než jsem hodinky objednal, tak jsem napsal do obchodu dotaz jak je to se zárukou a bylo mi odpovězeno, že dostanu 5 LET záruku! No nevím jestli to bude nakonec pravda, ale uvidím. Podle dodací doby uvedené bych tipoval, že to bude dovoz na objednávku a rozhodně nečekám ofiko českou distribuci, ale možná se pletu? :-) Dokonce jsem s majitelem mluvil po telefonu a nabídl mi zda chci hodinky nastavit než mi je pošle. Každopádně jsem neposílal dopředu peníze a až přijdou, tak se podělím jak to všechno proběhlo. Tak nakonec jsem hodinky v i-time.cz stornoval, protože to vypadalo, že se to časově trochu protáhne a objednal jsem si je v německu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se