clousseau Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Ahoj,prosim o vas nazor na pravost techto OMEGA, dekuji, omlouvam se za kvalitu fotek, foceno mobilem, pozdeji mohu dodat lepsiJeste jednou diky
bandicoot Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Fejk. Všechno špatně počínaje mosazným pouzdrem až po... prostě všechno.Tipuju tržnici začátku devadesátých let.
ricous Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Tipuju tržnici začátku devadesátých let. To má být místo "nálezu"...? Jinak má bandi samozřejmě pravdu - děs běs na fotkách jak kráva. Podle mne se i trefil do časového určení vzniku tohodle braku.
clousseau Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Kluci, temer jste se trefili, ano, nalezeny na trznici (Kolbenka), ale az v 21. stoleti, konkretne minuly vikend :-)Ja tusil, ze ani za tu petku nestojej :-)))diky
African Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Oni se totiž originály ani moc často neztrácí, škoda
clousseau Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2011 jj, tydle jsem prave ztratil, tak urcite nebyli origos ...
African Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 jj, tydle jsem prave ztratil, tak urcite nebyli origos ... V pohodě, tak se hned nečerti, já to myslel, tak, že člověk si trochu jinak váží hodinek za padesát a výše, než fejků za pár stovek a také tah je trochu jiné kvality, takže člověk tyhle hodinky spíš někde zapomene než ztratí.
clousseau Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 se necertim, myslel jsme to tak, ze jsem je prave hodil do odpadkovyho kose
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Fotky smazány kvůli velikosti. Dodej je klidně znovu, ale menší. Optimum je 800 x 600.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se