Hasňa Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) TimeCvok: Uvedom si, ze mluvis s Ostavakem. Zajdi si fajnyma sklukama s Privozu nekdy na pivo, otravuj je chvili s prodejem nejake corky a uvidis jak budou utikat. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Hasňa
mmako Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Už několikrát jsem se přesvědčil,že hrdinové tohoto vyjadřování utíkají jako první Týý brďo. Tomu říkám odvaha - je tady hodinu i s cestou a hned dráží ostraváka bosou nohou. A dooost drsnýho týpka. Až vyrostu, chci být jako Ty. Tedy - spíš živý :-)
pavča Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Týý brďo. Tomu říkám odvaha - je tady hodinu i s cestou a hned dráží ostraváka bosou nohou. A dooost drsnýho týpka. Až vyrostu, chci být jako Ty. Tedy - spíš živý :-) Kdyby alespoň nepsal nesmysly.
Hasič Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Nenapadne, neutika. asi jako ten, co mi vytloukl okno u pasata, ukrad noták a zmizel, chytit ho píčuse ostravskýho, určitě bych s ním na PČR nešel. i kdyby byl drsnej jak pemza na paty!
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 U Pasáta? Já myslel, že jezdíš ve Ferrari
Jezevcik2 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 ....říkal že to šlohl naproti v drogerce a že chce za oba 500....... ....zaparkoval jsem a šel se podívat do te parfumky......Až sem jsem si naivně myslel,žes ty dvě kila oželel a šel to vrátit. Z těch Tvých dalších příspěvků vyplývá,že jsi zhruba na stejné úrovni jako ten obchodník.
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Hasic: Ale to prece nesouvisi s Ostravou. Nebo myslis, ze v Hradci, nebo Plzni by se ti to nemohlo stat? Je to smutne, zlodeji jsou ve Vychodni Evrope velmi rozsireni, me vykradli auto pred kolejema na Jizaku, skoro sto litru skoda, ale s archetypem drsneho Ostravaka z dury z predku to nema nic spolecneho.
mondeo2 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Hasic: Ale to prece nesouvisi s Ostravou. Nebo myslis, ze v Hradci, nebo Plzni by se ti to nemohlo stat? Je to smutne, zlodeji jsou ve Vychodni Evrope velmi rozsireni, me vykradli auto pred kolejema na Jizaku, skoro sto litru skoda, ale s archetypem drsneho Ostravaka z dury z predku to nema nic spolecneho. U Mondea mám velký kufr,kam není vidět.Proto tam dávám vše a nic se mi pak autě neválí a nedráždí různý nepřispůsobivý hova....da
utrejch Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Hasic: Ale to prece nesouvisi s Ostravou. Nebo myslis, ze v Hradci, nebo Plzni by se ti to nemohlo stat? Je to smutne, zlodeji jsou ve Vychodni Evrope velmi rozsireni, me vykradli auto pred kolejema na Jizaku, skoro sto litru skoda, ale s archetypem drsneho Ostravaka z dury z predku to nema nic spolecneho. Ostrava je vazne divna. V devadesati procentech, kdy zbije jeden ridic druheho, je to kupodivu novinova zprava z ostravy ....
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Tohle už na mě zkusil člověk tmavší pleti v Martině cca před 4 lety, ale s fotákem na jedno použití. Byl jsem rád, že jsem mu to stačil vrátit a ujet.
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 U Mondea mám velký kufr,kam není vidět.Proto tam dávám vše a nic se mi pak autě neválí a nedráždí různý nepřispůsobivý hova....da Kamaráde, stalo se to za 4 minuty, před hotelem vista mezi dvěma paneláky! Na balkonech sedělo 100 ostraváku a nic neviděli. Fakt prima město. Přijel policajt a povídá mojí dceři, že slečno jako to je dobrý, včera tady jednu znásilnili, a nikdo nic neviděl. Tak že hnus
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 U Pasáta? Já myslel, že jezdíš ve Ferrari Je krize příteli, tak že dcera do ovy pasatem, je přeci student, né?
Jay Doll Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Jo dcera, aha . Já to pochopil tak, že ty střídáš Passata a Ferrari, podle toho kam zrovna jedeš. Já bych teda do Ostravy asi taky jel radši něčím obyčejnějším
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Jo dcera, aha . Já to pochopil tak, že ty střídáš Passata a Ferrari, podle toho kam zrovna jedeš. Já bych teda do Ostravy asi taky jel radši něčím obyčejnějším Jo měli jsme oktávku 4x4,ale tu nám ukradli u nás před barákem, asi do ostravy dojela sama,no
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 (upraveno) Hasic:Vas barak je taky v Ostrave? Nebo k vam asi jezdi Ostravaci krast Octavky a pak je vozi do Ostravy. Achjo. Ocividne to mesto nemas rad, pohoda, ale prilisna generalizace zni hloupe. mondeo2: To byla jeste Felda kombi. Upraveno 5. listopadu 2011 uživatelem Hasňa
mondeo2 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Kamaráde, stalo se to za 4 minuty, před hotelem vista mezi dvěma paneláky! Na balkonech sedělo 100 ostraváku a nic neviděli. Fakt prima město. Přijel policajt a povídá mojí dceři, že slečno jako to je dobrý, včera tady jednu znásilnili, a nikdo nic neviděl. Tak že hnus No to bych asi měl o tom městě zkažené iluze taky.Už se Ti ani nedivím.
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 No to bych asi měl o tom městě zkažené iluze taky.Už se Ti ani nedivím. a tak se mi tam líbilo................., ted dcera studuje v práglu, zatim v poho
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Hasic:Vas barak je taky v Ostrave? Nebo k vam asi jezdi Ostravaci krast Octavky a pak je vozi do Ostravy. Achjo. Ocividne to mesto nemas rad, pohoda, ale prilisna generalizace zni hloupe. mondeo2: To byla jeste Felda kombi. v ostravě jedině bunkr, řopík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se