bandicoot Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Koukal jsem na ně ve Vídni, měli obě barevné verze a uměl bych je nosit, ty černý trochu víc. edit: tím jsem chtěl říct, že moc netuším, co bude u mě po IWC AT Chrono, ale nový EXP II by to klidně být mohly. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) A tohle mam na ploše walpaper 1600x1200 ( mám ho trošku zvětšenej ) Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Wallpaper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 a co teprve černé v černé...?http://www.ebay.de/itm/Rolex-Mens-Watch-GMT-Master-II-42mm-S-Steel-216570-Black-DLC-PVD-Black-Dial-/400531748570?pt=Wristwatches&hash=item5d418d76da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 A jéje, to je nádhera. A to sem si myslel, že Eplorer II jsou jedny z mála R, které se mi nelíbí.Pavel. nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Decka, ma tu nekdo osobni zkusenosti, nebo nejake drby z webu na tema barva v lunete? Vypadava barva po case a intenzivnim pouzivani z cisel na lunete, nebo je to out of the question? Je to nejak vymyslene, jako nejake high tech silikonove vlozky zalisovane v kovu, nebo je to sprosta zakladovka na kovu, ktera se casem odrbe a vypadne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Osobni zkusenost sice nemam, ale ze by barva vypadavala jsem teda jeste nevidel ani u dejebanych starych exploreru. Navic, luneta se da vymenit a pokud ji clovek za nejaky cas odrbe, nic jineho mu ani nezbude, protoze ten brus u nas asi nikdo neobnovi. Ale nestoji majlant. Me se ty hodinky hrozne libi, v cerno-oranzove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Osobni zkusenost sice nemam, ale ze by barva vypadavala jsem teda jeste nevidel ani u dejebanych starych exploreru. Navic, luneta se da vymenit a pokud ji clovek za nejaky cas odrbe, nic jineho mu ani nezbude, protoze ten brus u nas asi nikdo neobnovi. Ale nestoji majlant. Me se ty hodinky hrozne libi, v cerno-oranzove.Ty jsou dobře jetý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Ty kokso, Explorer spider dial...paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Osobni zkusenost sice nemam, ale ze by barva vypadavala jsem teda jeste nevidel ani u dejebanych starych exploreru. Navic, luneta se da vymenit a pokud ji clovek za nejaky cas odrbe, nic jineho mu ani nezbude, protoze ten brus u nas asi nikdo neobnovi. Ale nestoji majlant. Me se ty hodinky hrozne libi, v cerno-oranzove.Hodně omlácené a poničené ExII jsem kdysi koupil. Kompletní výměna lunety, přeleštění a přebroušení pouzdra a tahu, kompletní vyčištění a rozebrání stroje, výměna korunky, výměna nesvítících ruček a ciferníku a komplet těsnění stála dohromady 27.000,- mě to tehdy jako majlant docela přišlo. Nevadí mě nošené hodinky, škrábance neřeším, ale takhle doničené hodinky už podruhé kupovat nikdy nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Me se totiz libi nove bile Exp II. Tak se ptam. U IWC by takovy servis stal taky tolik. Ale ja bych bral nove, nebo skoro nove, teoreticky, takze mi slo spise o tu barvu v cislech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Neříkám, že to není možné, ale osobně jsem se z vypadáváním barvy na ciferníku nesetkal. Na 40 a více letých RLX jsem viděl vypadanou barvu na ručkách, ale na ciferníku nikdy ( ostatně staré sportovní RLX měly barvu nanesenou přímo na ciferníku bez orámování ). Bílé EXII jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Myslim ze Hasnovi jde celou dobu o barve v cislech na lunete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Nic není věčné ... ale s tím se jaksi musí počítat Upraveno 19. března 2014 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) No to je jasne. Lak na kovu na exponovanych castech je obecne ne moc dobry napad. Ale ocividne to neni bezne, jako treba u Doxy. Ty priklady jsou desitky let stare. Asi na to maji nejaky dobry figl. Rikam si, ze kombo zelene Milgaussy a bile EXII by mohlo byt docela pekne kombo na vsechny prilezitosti.<br /> Upraveno 19. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tak tohle jsou ale 40 let staré kusy, to lze pochopit, na nových 42mm, které Hasňa chce, už ta technologie může být zase jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) No, chce, .. pomalu kluci. <br /> Upraveno 19. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 No, chce, .. pomalu kluci. V kvetnu bych si je rad vyzkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Oživím tohle vlákno, protože je pouze pro Expy 2 a přijde mi nejvhodnější. Měl jsem možnost je par dní mít a musím říci, ze jsou pro me asi nej v současné Rolex produkci. Trochu se peru s velikosti, 40mm by jim slušelo víc a byly by to moje definitivky. Jsou fantasticky vyvážené, asi nejlépe čitelné a hlavně velmi pohodlné. Určitě si najdou svoji cílovou, pro které je 40mm málo. Par fotek a velmi amatérské porovnání s blnr, omluvte kvalitu z mobilu Upraveno 19. února 2017 uživatelem Petr15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Upraveno 19. února 2017 uživatelem Petr15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se