Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

zadny leptani, tohle je vypaleny laserem primo do safiru. Takze neni ani shora, ani zespoda. Proto je taky ten napis videt je z urciteho uhlu.

ehm - "neni ani shora, ani zespoda" - nevim jak si predstavujes vypalovani laserem, ale je to proste paprsek - nedokaze ji "z prostredka"

IMHO to tim laserem normalne na vnitrni strane do safitu vyriznou - a zalezi jen na sklonu laseru a sirce stopy co zanecha - a vysledkem je, ze jsou napisy videt pod ruznym uhlem

(jinak je to samozrejme jedno - z venku rozdil od bezneho sklicka nepoznas a to ze jsou zevnitr "vrypy" ti muze byt sumafuk)

Odesláno

ehm - "neni ani shora, ani zespoda" - nevim jak si predstavujes vypalovani laserem, ale je to proste paprsek - nedokaze ji "z prostredka"

IMHO to tim laserem normalne na vnitrni strane do safitu vyriznou - a zalezi jen na sklonu laseru a sirce stopy co zanecha - a vysledkem je, ze jsou napisy videt pod ruznym uhlem

(jinak je to samozrejme jedno - z venku rozdil od bezneho sklicka nepoznas a to ze jsou zevnitr "vrypy" ti muze byt sumafuk)

Nevím, jak je to u skla těchto Seamasterů, ale já mám např. doma skleněnou pyramidu, kde je uvnitř laserem vypálený můj horoskop, takže to asi jde"

Odesláno

zadny leptani, tohle je vypaleny laserem primo do safiru. Takze neni ani shora, ani zespoda. Proto je taky ten napis videt je z urciteho uhlu.

Ok díky, zas jsem o kousek chytřejší :smile_anim:

Odesláno

tak to si budu muset nastudovat jak tohle provedst :)

Studuj. Dela to dost firem dneska na komercni bazi, staci hledat. Ve zkratce,z netu:

Jediný laserový paprsek proniká přes skleněnou stěnu do nitra krystalu bez jeho vnějšího narušení s přesnosnou koordinací. Použitím potřebné energie dochází k tavení materiálu v určitém daném bodě . Kvalita obrazu je založena právě na počtu a hustotě bodů, které slouží k vytvoření obrazce.

Odesláno

já osobně bych tam ten nápis snesl. Bondovky (myšleno film) mám moc rád a tohle by mi tam skutečně nevadilo. A jinak gratuluji k hodinkám. Je to moc hezký kousek.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Chronotimer,tipujem že si asi z južných regionov našej rodnej zeme,dávaš tomu Slovenčinovi poriadne zabrať

Szerintem jobb volna ha magyarul irnad,interneten mukodik Google translate es szerintem mindeki tudja hogy hogyan kell használni itet.

Egyebkent az ora nagyon szep :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...