chronotimer Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 (upraveno) DOBRY PÁNI DÁM SEM NIAKÉ FOTKY MOJE SEAMASTERKY Upraveno 20. září 2011 uživatelem Baker Smazany velke fotky
Hoonza Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Ten cifr je vybornej, jen porad nechapu, proc tam do toho sklicka museli vypalit ten nazev ty bondovky. Jinak samozrejme super cibule.
Tomak Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Krásný hodinky, ten vzor cifru vypadá super - ale ten bond nápis bych přesunul ze sklíčka na ciferník.
glanc Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Hezký hodinky, taky jsem o nich uvažoval.....
PetrLBC Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Krásné hodinky a krásný ciferník. Jen za mě by nemuselo být to leptané sklíčko.
Sedmispáč Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Tak hodinky se mi taky moc líbí, ale do verze s vyleptaným (vypáleným?) nápisem na sklíčku bych nešel... ten nápis je zespodu skla doufám?
Seamaster Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 zadny leptani, tohle je vypaleny laserem primo do safiru. Takze neni ani shora, ani zespoda. Proto je taky ten napis videt je z urciteho uhlu.
African Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Gratulace, za mě nejhezčí Seamasterky na trhu
bru7us Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 zadny leptani, tohle je vypaleny laserem primo do safiru. Takze neni ani shora, ani zespoda. Proto je taky ten napis videt je z urciteho uhlu. ehm - "neni ani shora, ani zespoda" - nevim jak si predstavujes vypalovani laserem, ale je to proste paprsek - nedokaze ji "z prostredka" IMHO to tim laserem normalne na vnitrni strane do safitu vyriznou - a zalezi jen na sklonu laseru a sirce stopy co zanecha - a vysledkem je, ze jsou napisy videt pod ruznym uhlem (jinak je to samozrejme jedno - z venku rozdil od bezneho sklicka nepoznas a to ze jsou zevnitr "vrypy" ti muze byt sumafuk)
Ondras_CZ Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 perfektni, libi se mi, at ti slouzi co nejdyl
African Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 ehm - "neni ani shora, ani zespoda" - nevim jak si predstavujes vypalovani laserem, ale je to proste paprsek - nedokaze ji "z prostredka" IMHO to tim laserem normalne na vnitrni strane do safitu vyriznou - a zalezi jen na sklonu laseru a sirce stopy co zanecha - a vysledkem je, ze jsou napisy videt pod ruznym uhlem (jinak je to samozrejme jedno - z venku rozdil od bezneho sklicka nepoznas a to ze jsou zevnitr "vrypy" ti muze byt sumafuk) Nevím, jak je to u skla těchto Seamasterů, ale já mám např. doma skleněnou pyramidu, kde je uvnitř laserem vypálený můj horoskop, takže to asi jde"
bru7us Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 tak to si budu muset nastudovat jak tohle provedst
PetrLBC Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 zadny leptani, tohle je vypaleny laserem primo do safiru. Takze neni ani shora, ani zespoda. Proto je taky ten napis videt je z urciteho uhlu. Ok díky, zas jsem o kousek chytřejší
Seamaster Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 tak to si budu muset nastudovat jak tohle provedst Studuj. Dela to dost firem dneska na komercni bazi, staci hledat. Ve zkratce,z netu: Jediný laserový paprsek proniká přes skleněnou stěnu do nitra krystalu bez jeho vnějšího narušení s přesnosnou koordinací. Použitím potřebné energie dochází k tavení materiálu v určitém daném bodě . Kvalita obrazu je založena právě na počtu a hustotě bodů, které slouží k vytvoření obrazce.
onney Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 já osobně bych tam ten nápis snesl. Bondovky (myšleno film) mám moc rád a tohle by mi tam skutečně nevadilo. A jinak gratuluji k hodinkám. Je to moc hezký kousek.
chronotimer Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 asi predám chcem kúpit planet chrono
juraj85 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Chronotimer,tipujem že si asi z južných regionov našej rodnej zeme,dávaš tomu Slovenčinovi poriadne zabrať Szerintem jobb volna ha magyarul irnad,interneten mukodik Google translate es szerintem mindeki tudja hogy hogyan kell használni itet. Egyebkent az ora nagyon szep
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se