Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci zakládat nové vlákno, tak to dám jsem, mám dotaz a stres se jménem Vlastimil7664" tenkrát jsem to neřešil, zkusil jsem pár Afričanů, všechny obsazeny, pak pár Vlastů, taky obsazenejch a nakonec jsem tam prdnul tento nesmysl. Každej si myslí, že to je můj datum narození :oneeyed02: Nevím jestli to není blbost, ale zeptám se moderátorů, je možné se přejmenovat? A změní se jméno u všech mých příspěvků? Jinak bych se o to ani nepokoušel" Líbilo se mi Afričan, konec konců mi tak říkají všichni mý kamarádi" Co myslíte, vymýšlím blbosti, nebo to je reálný? Dík za odpověd"

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj Vlasto,

přejmenovat se samozřejmě dá, i když v tvém případě je to na pováženou, když už máš 1735 příspěvků a jsi tu 5 let. O tomhle rozhoduje Kamil, takže mu napiš SZ a vysvětli mu podrobně své důvody. Pokud se rozhodne, že ano, tak tě přejmenuje na cokoliv chceš. Avšak požádal bych tě neměnit si avatar ani profilovou fotku, aby lidi pochopili, kdo jsi. Jinak odpověď na tvůj dotaz, samozřejmě že se zpětně změní tvůj nick i všech postů co jsi kdy napsal

Odesláno

vymýšlím blbosti, nebo to je reálný? Dík za odpověd"

Jdi do toho, ale napiš to někam, aby to co nejvíce členů vidělo. Když to postneš třeba do tří oblíbených vláken, tak při tvém množství příspěvků Tě nikdo za spamera považovat nebude.

Odesláno

O tomhle rozhoduje Kamil......

Ok, písnu Kamilovy, dík" Avatar by samozřejmě zůstal, ten vyhovuje :smile_anim:

Myslím že Kamil Ti s tím nepomůže, kdysi jsem se o to snažil taky a prý to muže jedině patrick, když jsem psal několikrát mu, tak mi ani neodpověděl. Pak jsem se na to vykašlal. Ale třeba budeš mít více štěstí :thumbsup_anim: .
Odesláno

Myslím že Kamil Ti s tím nepomůže, kdysi jsem se o to snažil taky a prý to muže jedině patrick, když jsem psal několikrát mu, tak mi ani neodpověděl. Pak jsem se na to vykašlal. Ale třeba budeš mít více štěstí :thumbsup_anim: .

Není to pravda, Kamil se to už naučil a už minimálně 2 lidem nick změnil
Odesláno

Co ti řekl, je na něm. Ale já taky nevidím důvod proč měnit nick "sect". Někde tady dokonce Kamil napsal i pravidlo, v jakém případě je možné nick změnit. Jsou to pouze vážné důvody, jako například když se někdo zaregistruje pod svým celým jménem a nebo tak. U Vlasty bych to ovšem pochopil, ta číslovka na konci nedává smysl. Ale já si můžu myslet co chci, rozhodnutí je na adminovi a jeho slovo je konečné

Odesláno

ja bych si to bejt tebou napsal misto toho megazavislaka, dal bych tam ex vlasta7664 a byl by klid..

Ty jsi ale chytrej kluk, právě jsem přemýšlel jak vyřešit, abych lidem nemotal hlavu v případě, že mě Kamil vyjde vstříc" Už jsem ho požádal, tak se uvidí" EXVlastimil7664 ale jenom na chvilinku, na Megazávislák už jsem patřičně hrdý :rolleyes:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chtěl jsem si také zkrátit svůj nick,/mám v něm celé jméno/,dvakrát jsem psal Kamilovi a odezva veškerá žádná,tak nevím :sad01_anim:

Odesláno

Chtěl jsem si také zkrátit svůj nick,/mám v něm celé jméno/,dvakrát jsem psal Kamilovi a odezva veškerá žádná,tak nevím :sad01_anim:

Myslim , ze tvuj pripad je jeden z tech , kdy by ti mel mod vyhovet....

Návštěvník dlubix
Odesláno

Snad Ti Kamil vyjde vstříc. Třeba 'Bohulak' by nemělo chybu :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Máš to změněné, jen nechci, aby se z toho stalo pravidlo. Že každý, komu se přestal líbit jeho nick nebo si ho zaregistroval špatně, bude chtít změnu. U tebe to chápu, ale stejně, dva roky ti to nevadilo, tak proč najednou teď?

Takže pro další zájemce o změnu. Pokud to není opravdu vážný důvod, nic měnit nebudu, Vlastimil / African byla výjimka, která ovšem odstartovala několik dalších žádostí. To bych nedělal nic jiného než měnil nicky. A přece není problém si založit novou identitu, když se někomu jeho stará nelíbí.

Odesláno

Máš to změněné, jen nechci, aby se z toho stalo pravidlo. Že každý, komu se přestal líbit jeho nick nebo si ho zaregistroval špatně, bude chtít změnu. U tebe to chápu, ale stejně, dva roky ti to nevadilo, tak proč najednou teď?

Takže pro další zájemce o změnu. Pokud to není opravdu vážný důvod, nic měnit nebudu, Vlastimil / African byla výjimka, která ovšem odstartovala několik dalších žádostí. To bych nedělal nic jiného než měnil nicky. A přece není problém si založit novou identitu, když se někomu jeho stará nelíbí.

Děkuji za změnu.Příčinou bylo zjištění,že není vhodné si dávat celé jméno.Je možné změnit při přihlašování také na bohus76 ?Když se přihlašuju musím pořád psát starý nick.
Odesláno
Nechci být pruďas, ale tohle téma jsem založil kvůli problému s mým avatarem a ne aby jste si tu řešili své nicky. Díky tomu Vám se tu věnují a můj problém zapadl v prach, tak Vám pěkně děkuji.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Nechci být pruďas, ale tohle téma jsem založil kvůli problému s mým avatarem a ne aby jste si tu řešili své nicky. Díky tomu Vám se tu věnují a můj problém zapadl v prach, tak Vám pěkně děkuji.

:lol2: Tak v tom ti bohužel nepomůžu, nevím, co s tím.

Děkuji za změnu.Příčinou bylo zjištění,že není vhodné si dávat celé jméno.Je možné změnit při přihlašování také na bohus76 ?Když se přihlašuju musím pořád psát starý nick.

OK

Odesláno

Já bych chtěl změnit svůj nick na Ludwig Wittgenstein. Pokud by nebyl volnej, prosím o změnu na Lumumba. Mám k tomu vážné (rodinné) důvody. Děkuji.

Odesláno

Prosím, je tady nějaký odpovědný moderátor, který by zohlednil mé přání? Nechal jsem si sestavit rodovej strom a zjistil jsem, že mám přímé pokrevní pouto s vídeňským filozofem, a zároveň mě neustále bombardují příbuzní z Konga emaily, abych se konečně přihlásil k rodině nebo jim alespoň poslal sedmdesát milionů dolarů na účet. Volím raději Vídeň. Kdo mně pomůže?...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...