Přejít na obsah

Breitling Avenger

Doporučené příspěvky

Odesláno

Treba tam ma prodavajici znameho, treba securitaka, ktery to "spolehlive" proveril, nebo jinak fakt nevim.. Predstava, ze tohle posoudi nekdo kdo mel nekdy tyhle hodinky v ruce mi taky neprijde realny.. a nebo to posuzoval ten borec z Ostravy, ktery mam oficialni zastoupeni Breitlingen :D

Známej u AD i kdyby jenom securiťák by byla celkem drsná finta, hodná tak začátku devadesátých let. Tak či tak, jestli to na nás Ttrstom jenom nehraje, bude mít noc kterou mu rozhodně nezávidím :suicide_anim:

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tak to čumím, teď to čtu...U Dušáka...Sakra, je to fakt, ten font je hnus. Jasný fik, nebo se v nich někdo hrabal( ale to asi neé) Navíc ty fotky fejků od spiderera mají troufám si říct font lepší, než ty na první fotce chudáka ttrstoma :crying_anim:

Edit: Nejsem znalec Brajtlí, ale ty hoďky fakt přinejmenším sm.dí fikem.

Odesláno

Hodinky na první fotce jsou 100% jasnej fejk, o tom snad ani nemusí být debata. Leda by to byl origoš a někdo jim vyměnil ciferník a datumovej věnec :D

Odesláno

To je fakt Béčka nakupovať bez kariet, to sú vyhodené peniaze a veľmi sa mi nechce veriť, že AD nepoznal fake, to by bolo na :crying_anim:

Odesláno

Viděl bych to tak vzhledem k tomu,že už se nevyjadřuje.Přeci kdyby mě to zajímalo,tak tohle vlákno sleduju nepřetržitě celou noc....

Odesláno

Tak uvidíme, co z něj vyleze (jestli vůbec něco), teď jsem ještě zvědavější :)

Ale zase ne tak, že bych kvůli tomu celou noc nespal, jako panedge :D

Odesláno

Chorche-já jsem spal jako miminko,já si kupuju hodinky u AD :smile_anim: Myslel jsem to,bejt v jeho kůži-koupíš si hodinky jakože Bretling,hodíš to sem a ted se dozvíš,že je to fake,když seš trochu normální,tak tě to bude dost s..t a budeš zjišťovat všechno možný.Ale třeba je to někomu jedno,pravda :)

Odesláno

me by zajimalo, co to ma vsechno za cíl. Prezentovat fejky, pak na ne shanet tah, pak byt udiven ze jsou to fejky, povidky o kontrole u Dusaka, predtim to bylo vlakno o supernakupu Navitimeru. Nejak to nechapu.

Odesláno

Chorche-já jsem spal jako miminko,já si kupuju hodinky u AD :smile_anim: Myslel jsem to,bejt v jeho kůži-koupíš si hodinky jakože Bretling,hodíš to sem a ted se dozvíš,že je to fake,když seš trochu normální,tak tě to bude dost s..t a budeš zjišťovat všechno možný.Ale třeba je to někomu jedno,pravda :)

Promiň, už jsem si to přečetl pořádně a pochopil to :)

Něco na mě leze a jsem dnes extrémně nechápavý :suicide_anim:

Odesláno

me by zajimalo, co to ma vsechno za cíl. Prezentovat fejky, pak na ne shanet tah, pak byt udiven ze jsou to fejky, povidky o kontrole u Dusaka, predtim to bylo vlakno o supernakupu Navitimeru. Nejak to nechapu.

Panáčkovi guma nevoní a origo tah přesahuje cenu hodinek.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...