flagolo Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Treba tam ma prodavajici znameho, treba securitaka, ktery to "spolehlive" proveril, nebo jinak fakt nevim.. Predstava, ze tohle posoudi nekdo kdo mel nekdy tyhle hodinky v ruce mi taky neprijde realny.. a nebo to posuzoval ten borec z Ostravy, ktery mam oficialni zastoupeni Breitlingen Známej u AD i kdyby jenom securiťák by byla celkem drsná finta, hodná tak začátku devadesátých let. Tak či tak, jestli to na nás Ttrstom jenom nehraje, bude mít noc kterou mu rozhodně nezávidím
Giovany21 Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Kdo vie ci aj PAM-y od totozneho predajcu su original .... http://aukro.cz/luminor-panerai-power-reserve-i1837994300.html
spiderer Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Kdo vie ci aj PAM-y od totozneho predajcu su original .... http://aukro.cz/luminor-panerai-power-reserve-i1837994300.html To by me taky zajimalo, kazdopadne u tohohle prodejce bych skutecne nenakupoval..
T1000 Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Tak to čumím, teď to čtu...U Dušáka...Sakra, je to fakt, ten font je hnus. Jasný fik, nebo se v nich někdo hrabal( ale to asi neé) Navíc ty fotky fejků od spiderera mají troufám si říct font lepší, než ty na první fotce chudáka ttrstoma Edit: Nejsem znalec Brajtlí, ale ty hoďky fakt přinejmenším sm.dí fikem.
B.F.G. Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Hodinky na první fotce jsou 100% jasnej fejk, o tom snad ani nemusí být debata. Leda by to byl origoš a někdo jim vyměnil ciferník a datumovej věnec
spiderer Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Hodinky na první fotce jsou 100% jasnej fejk, o tom snad ani nemusí být debata. Leda by to byl origoš a někdo jim vyměnil ciferník a datumovej věnec Jo, to by davalo smysl
bedja Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Kdo vie ci aj PAM-y od totozneho predajcu su original .... http://aukro.cz/lumi...1837994300.html ..tak mají aspoň karty a tak..ale ty Béčka nevím..nevím..
robo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 To je fakt Béčka nakupovať bez kariet, to sú vyhodené peniaze a veľmi sa mi nechce veriť, že AD nepoznal fake, to by bolo na
Chorche Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 No, jsem celkem zvědavý na reakci majitele, asi zavládne dost zklamání
FrantisekH Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 jen jestli to není test toho, co jsou místní guru schopni a neschopni poznat
panedge Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Viděl bych to tak vzhledem k tomu,že už se nevyjadřuje.Přeci kdyby mě to zajímalo,tak tohle vlákno sleduju nepřetržitě celou noc....
financ Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 A není náhodou TTrstom ten prodejce na aukru? Aukce je pořád v běhu.
Jeremy Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Chlapi, klid, to je jen provokace - je dobře, že jsme na to nenalítli a už se na to můžem vykašlat :-)
Chorche Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Tak uvidíme, co z něj vyleze (jestli vůbec něco), teď jsem ještě zvědavější Ale zase ne tak, že bych kvůli tomu celou noc nespal, jako panedge
panedge Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Chorche-já jsem spal jako miminko,já si kupuju hodinky u AD Myslel jsem to,bejt v jeho kůži-koupíš si hodinky jakože Bretling,hodíš to sem a ted se dozvíš,že je to fake,když seš trochu normální,tak tě to bude dost s..t a budeš zjišťovat všechno možný.Ale třeba je to někomu jedno,pravda
financ Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Nejspíš někdo vědomě koupil fíky a zkouší co mu projde.
Frantik Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 me by zajimalo, co to ma vsechno za cíl. Prezentovat fejky, pak na ne shanet tah, pak byt udiven ze jsou to fejky, povidky o kontrole u Dusaka, predtim to bylo vlakno o supernakupu Navitimeru. Nejak to nechapu.
Chorche Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Chorche-já jsem spal jako miminko,já si kupuju hodinky u AD Myslel jsem to,bejt v jeho kůži-koupíš si hodinky jakože Bretling,hodíš to sem a ted se dozvíš,že je to fake,když seš trochu normální,tak tě to bude dost s..t a budeš zjišťovat všechno možný.Ale třeba je to někomu jedno,pravda Promiň, už jsem si to přečetl pořádně a pochopil to Něco na mě leze a jsem dnes extrémně nechápavý
financ Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 me by zajimalo, co to ma vsechno za cíl. Prezentovat fejky, pak na ne shanet tah, pak byt udiven ze jsou to fejky, povidky o kontrole u Dusaka, predtim to bylo vlakno o supernakupu Navitimeru. Nejak to nechapu. Panáčkovi guma nevoní a origo tah přesahuje cenu hodinek.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.