Dantechno Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Tak hlavne by bylo nejdrive vhodne zkusit vypatrat , kam se ty penize podely..... Jinak posilam SZ.
Andrew Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Děkuji moc váženým členům pavča a xjr1 za papání pro pejska a nějaké užitečné věci. Tak hlavne by bylo nejdrive vhodne zkusit vypatrat , kam se ty penize podely..... Jinak posilam SZ. V tom už jsou zaúkolování 2 lidé. Ten seznam je pouze ilustrativní a vznikl na zákaldě opakujících se finančních nabídek. Jinak ti, co poslali své nabídky již dříve, prosím aby je přepotvrdili, nebo poslali znovu, díky.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 .... kolik byste byli schopni kdo přispět? Dám to do tabulky a podle finální částky se rozhodneme, zda je to schůdná cesta, či nikoli. Do jaké tabulky, můžeš to upřesnit?
Andrew Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 No myslel jsem svoji tabulku, ze které mi vyjde souhrnná částka a můžeme se začít bavit, jestli platit dluh, přispět na bydlení, stěhování, nebo se na to vykašlat, protože to zařídí sociálka.
Andrew Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Tak uz vim, komu pan udajne platil najem, aby ho za nej zaplatil...je to samozrejme neoverena informace a tvrzeni proti tvrzeni...co s tim? PCR? Ma to smysl?
bandicoot Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Tak uz vim, komu pan udajne platil najem, aby ho za nej zaplatil...je to samozrejme neoverena informace a tvrzeni proti tvrzeni...co s tim? PCR? Ma to smysl? Každopádně (případně si nechat poradit od zástupce, jak tu byl ve vlákně nabízen).
ttrstom Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Rozhodne to zkusit, s trochou stesti na organa a tvym malym zalhanim , zes byl jednou u toho, muze dotycny/a vymeknout....
Hasňa Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Jo, PCR. Ti sraci se casto leknou, nechcou problemy. Za pokus to bububu stoji.
Jay Doll Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Mimochodem, jsou tu u nás u kluci z PČR, co jim napsat SZ aby poradili?
Jezevcik2 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Když půjde do tuhého,tak se dá jistě argumentovat s jeho otisky na útržcích,které tam jistě jsou.
Dantechno Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 A kdo fotil tu fotku s tim utrzkem? Tu dodal dedovi dotycny jako dukaz ze to zaplatil nebo co? Je tam treba , ze to je foceno Blackberry a uz bych mel stopu....
Jay Doll Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 To fotil Andrew, ne? Tyjo Dantechno, ty jsi detektiv jak Tada
Dantechno Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Aha Kurnik... takze jako ten clovek dal dedovi jenom ty utrzky ( samozrejme bez potisku od posty ) jako ze to zaplatil? Uz raci nepatram , necham to na vas...
pavča Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Policii bych rozhodně angažoval, ať to má patřičnou váhu, jinak si bude z toho dělat legraci. Otisky prstů jsou, dle mého, dobrý argument. Rád bych toho člověka viděl, co to je zač, taková hyena se musí pranýřovat.
railmaster Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Neuveriteľné a smutné, ako môže skončiť človek čo pracoval do 70 rokov veku v civilizovanej krajine. Viem o osobách čo nikdy poriadne nepracovali a dnes berú štandardný dôchodok. Pán sa stal možno obeťou podvodníka, ktorý si myslel, že pre pokročilý vek bude ľahkou korisťou. V meste máme podobné prípady osamelých seniorov v pokročilom veku, ale našťastie mesto a sociálka to doteraz zvládli. Obávam sa, čo nastane pri súčasnom šetrení.
maama Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 (upraveno) Tak uz vim, komu pan udajne platil najem, aby ho za nej zaplatil...je to samozrejme neoverena informace a tvrzeni proti tvrzeni...co s tim? PCR? Ma to smysl? pokud je to pravdivá informace, tak podání, co já vím- trestního oznámení?? bude mít smysl už jen pro případ, že by ho domácí chtěl vyhodit z bytu z důvodu neplacení nájemného, a takové podané trestní oznámení by mu, snad, mohlo pomoci při odvolání proti vystěhování. pokud zdroj této informace lže, zalekne se, když mu navrhneš ať jde na policii někoho křivě obvinit. každopádně bude jen dobře, když domácí, případně zmetek, co dědu okrádá, bude vědět, že se něco děje, že sociálka, pčr je o jeho situaci informovaná. večer to proberem. edit: chyběla mi citace Upraveno 6. října 2011 uživatelem maama
Andrew Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Už jsem se s někým spojil a zkoušíme to vymyslet. Pokud někdo znáte nějakého policistu, který by se tím chtěl zabývat (nebo alespoň nás na někoho odkázat a doporučit) šup s ním do SZ. Díky A. Jinak průběžný stav konta je .....14.633,- Kč (bez mého budoucího příspěvku)
Andrew Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Jinak ano, fotografii jsem dělal já se svým Blackberry, jsem netušil, že budu tak rychle odhalen
Andrew Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Vypadá to, že si tu budu psát sám Právě mi volal kolega conrad (kterému tímto děkuji, protože to skutečně není samozřejmost), že pejsek má papání a pamlsky až do konce roku Jo a pokud má Tada někoho na té veterině, sem s ní/m.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se