mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2011 ? a malé pokračování Prodejní balení Krabice a příslušenství dodávané k hodinkám podtrhují výjimečnost značky. Celé balení váží více než 3 kilogramy. Nikdy jsem neviděl tak pěkně udělanou svrchní papírovou krabici. Ta je vyrobena z tvrdého kartonu a potažena matným černým papírem. Po odstranění vrchního víka objevujeme černé lesklé desky, které jsou zevně potaženy černou koženkou, na které je vyražen vzor kůže krokodýla. Uvnitř desek se nachází hebké černé rukavice s nápisem Gerald Genta, návod k obsluze, garanční knížka, seznam servisních míst, tyčinka pro nastavení změny datumu a štětec ze skelných vláken pro odstranění patiny z bronzového pouzdra. Kapitolou samotnou je vlastní krabice, ve které jsou uloženy hodinky. Je dosti rozměrná (18x18x18 cm) a těžká. Zevně je opět potažená imitací krokodýlí kůže. Vnitřek je potom polstrován červenou koženkou. Vše je navíc zpracováno velice dobře a nic nekazí celkový dojem. Za balení, stejně jako za samotné hodinky, bych dal panu Gentovi jedničku s hvězdičkou.
tmoris Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 tu svrchni krabici jsi nekde dokoupil, nebo ji nakonec nasli? jinak teda 3kg baleni je maso
mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Slíbil jsem fotky na ruce, tak tady jsou a nejen ty
tombed Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 bomba Mrakouši, líbí se mi to čímdálvíc, užasné, o fotkách nemluvě, to je krém na boty?
honza71 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 To nebyl dobrej nápad. Nech to smazat a zkus to znova. Nebo raději nezkoušej a sežeň si na focení raději vopravdickýho domorodce.
mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2011 V 8. 10. 2011 v 16:13, 'tombed' napsal: bomba Mrakouši, líbí se mi to čímdálvíc, užasné, o fotkách nemluvě, to je krém na boty? Jasně z dovozu V 8. 10. 2011 v 16:22, 'honza71' napsal: To nebyl dobrej nápad. Nech to smazat a zkus to znova. Nebo raději nezkoušej a sežeň si na focení raději vopravdickýho domorodce. To si děláš srandu. Ta holka už víc domorodá být nemůže. Nigérie .
honza71 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 (upraveno) To si děláš srandu. Ta holka už víc domorodá být nemůže. Nigérie V tom případě přijmi/přijměte prosím mou omluvu. Zmátly mě velmi tmavé nehty a málo světlá jejich lůžka. Sorry oběma. Upraveno 8. října 2011 uživatelem honza71
tombed Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 tak to se budu muset s nějakou černoškou detailněji seznámit, přiznám se, že jsem váhal, pak jsem si řekl, žes ji přece tak rychle nesehnal na focení, no mýlil jsem, za to si myslím si zasloužíme její fotku
mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2011 V 8. 10. 2011 v 16:44, 'tombed' napsal: tak to se budu muset s nějakou černoškou detailněji seznámit, přiznám se, že jsem váhal, pak jsem si řekl, žes ji přece tak rychle nesehnal na focení, no mýlil jsem, za to si myslím si zasloužíme její fotku Fotil jsem pouze ty ruce .
mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2011 V 8. 10. 2011 v 16:43, 'honza71' napsal: To si děláš srandu. Ta holka už víc domorodá být nemůže. Nigérie V tom případě přijmi/přijměte prosím mou omluvu. Zmátly mě velmi tmavé nehty a málo světlá jejich lůžka. Sorry oběma. V pohodě. Mě pobavilo, když sis myslel, že bych si patlal ruce krémem na boty.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 V 8. 10. 2011 v 16:51, 'mrakodrap' napsal: Fotil jsem pouze ty ruce . To mi povídej, zvlášť v tom povlečení. Ty zbylý fotky bych prosil do SZ (nemyslím hodinek).
mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2011 V 8. 10. 2011 v 16:59, 'Kamil' napsal: To mi povídej, zvlášť v tom povlečení. Ty zbylý fotky bych prosil do SZ (nemyslím hodinek).
honza71 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 V 8. 10. 2011 v 16:59, 'mrakodrap' napsal: V pohodě. Mě pobavilo, když sis myslel, že bych si patlal ruce krémem na boty. Já o krému na boty nic nepsal, to byl horník, ne já.
mdominik Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Fotky překrásné, dokonalé promo. Napadají mě dotazy ?ta dívenka byla v balení za příplatek?? Ale raději budu mlčet. -) Civilní fotka s hodinkami na ruce evropského gentlemana by se také našla?
mrakodrap Odesláno 9. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2011 V 9. 10. 2011 v 10:26, 'mdominik' napsal: Civilní fotka s hodinkami na ruce evropského gentlemana by se také našla? Určitě. Jen to nebude úplně hned ;-).
NIGHTinGALE Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Celý je to super a je vidět, že tě ty hodinky fakt baví. Takhle detailně jsi se s náma ještě o žádnej přírůstek nepodělil.Což je sice dobře a přeju ti to, ale zároveň mě to s..e, protože je asi za půlku jen tak neprodáš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se