Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

číst jakoukoliv tvoji recenzi je zážitek a tohle byl vrchol. nemohlo to být lepší a troufám si říct že hodinky nemohly mít lepšího majitele. i když to není důležitý kolik váží? to bronzový pouzdro nebude asi nejlehčí co

Odesláno
  V 26. 10. 2011 v 12:08, 'Fikus' napsal:

číst jakoukoliv tvoji recenzi je zážitek a tohle byl vrchol. nemohlo to být lepší a troufám si říct že hodinky nemohly mít lepšího majitele. i když to není důležitý kolik váží? to bronzový pouzdro nebude asi nejlehčí co

Rozdíl ve hmotnosti vůči oceli nebude velký, bronz má hustotu okolo 8,6 kg/dm3.

Odesláno
  V 26. 10. 2011 v 12:08, 'Fikus' napsal:

Díky všem za kladné ohlasy. Hodinky zvážím co nejdříve a vyfotím na ruce.

Odesláno

Mě připadají jako krásné designovky, určitě mají co do sebe i po hodinářský stránce. Ale pochybuju, že jsou to dokonalé hodinky pro lovce. Kdybych se vypravil lovit, tak bych nechtěl aby mi čas ukazovali dva pivní otvíráky...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nádhera! děkuju za krásný text.

jsem tu u vás chvíli a přiznám se,že jsem úplný laik :)odešly mi hodinky a kamarád poradil vaše fórum.okamžitě jsem si zamiloval hodinky od G.Genta :)

jsou fakt nádherné! ale jako obyčejnej človíček nemám na to,co stojí :(

kamarád mi opět poradil,že se dají sehnat levnější verze-repliky.ani netuším,jestli jsou repliky legální?není porušen autorský zákon ?

pokud né,sehnal jsem odkaz,kde by se daly pořídit.ale jak je kvalitní strojek a i celé zpracování?

jak jsem psal,jsem laik a budu rád za vaše názory!!

dík za vaší reakci,

Odesláno

Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Fake je to, co zneužívá ochranné známky a patenty. Ostatní "inspirované" hodinky jsou na osobním pohledu - někdo snese více, někdo méně, každý má hranici nastavenou jinak a čtením tohoto fóra ještě většinou podléhá vývoji.

Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat či propagovat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán.

Výňatek z pravidel, takže ne a nepokoušej se toto téma otevírat. Pročti si tady pár vláken na toto téma a budeš vědět víc.

• po měsících...
Odesláno

Dodatečně procházím některá vlákna, která jsem v době své krátké "abstinence" ještě nečetl a toto mi skoro vyrazilo dech ...

Tohle je bomba ... B)

Na jednu stranu bych si je sice nedokázal na sobě představit, jak s nimi běhám po jednáních s košilí a oblekem, není to přímo můj šálek kávy, na druhou stranu mě na nich fascinuje snad úplně všechno ...

Ten detail, jedinečnost, použité materiály ... Takové zvláštní, ani ten pocit nedokážu pořádně shrnout a popsat ...

Odesláno
  V 22. 4. 2012 v 19:37, 'rorda' napsal:

Dodatečně procházím některá vlákna, která jsem v době své krátké "abstinence" ještě nečetl a toto mi skoro vyrazilo dech ...

Tohle je bomba ... B)

Na jednu stranu bych si je sice nedokázal na sobě představit, jak s nimi běhám po jednáních s košilí a oblekem, není to přímo můj šálek kávy, na druhou stranu mě na nich fascinuje snad úplně všechno ...

Ten detail, jedinečnost, použité materiály ... Takové zvláštní, ani ten pocit nedokážu pořádně shrnout a popsat ...

tie hodinky su neskutocne magicke :notworthy:
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

super recenze a hodinky také, měl jsem možnost je vidět a nic lepšího jsem zatím na ruce neměl:)

• po měsících...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...