Petr Svenda Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Nadherny, navic usasne funkcni artefakt. Skvela recenze, krasne foto. Diky za rozsireni obzoru. Preji hodne radosti s timto uzasnym vytvorem.
Fikus Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 číst jakoukoliv tvoji recenzi je zážitek a tohle byl vrchol. nemohlo to být lepší a troufám si říct že hodinky nemohly mít lepšího majitele. i když to není důležitý kolik váží? to bronzový pouzdro nebude asi nejlehčí co
Vit Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 V 26. 10. 2011 v 12:08, 'Fikus' napsal: číst jakoukoliv tvoji recenzi je zážitek a tohle byl vrchol. nemohlo to být lepší a troufám si říct že hodinky nemohly mít lepšího majitele. i když to není důležitý kolik váží? to bronzový pouzdro nebude asi nejlehčí co Rozdíl ve hmotnosti vůči oceli nebude velký, bronz má hustotu okolo 8,6 kg/dm3.
mrakodrap Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 V 26. 10. 2011 v 12:08, 'Fikus' napsal: číst jakoukoliv tvoji recenzi je zážitek a tohle byl vrchol. nemohlo to být lepší a troufám si říct že hodinky nemohly mít lepšího majitele. i když to není důležitý kolik váží? to bronzový pouzdro nebude asi nejlehčí co Díky všem za kladné ohlasy. Hodinky zvážím co nejdříve a vyfotím na ruce.
bandicoot Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Luxusní fotky. Tohle je asi nejpropracovanější aranžmá s očividným tahem na bránu co jsem tady kdy viděl.
kdojinej Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Mě připadají jako krásné designovky, určitě mají co do sebe i po hodinářský stránce. Ale pochybuju, že jsou to dokonalé hodinky pro lovce. Kdybych se vypravil lovit, tak bych nechtěl aby mi čas ukazovali dva pivní otvíráky...
mrakodrap Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 V 26. 10. 2011 v 12:08, 'Fikus' napsal: kolik váží? Tak jsem je dal na váhu a váží 159 gramu.
charleee Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Nádhera! děkuju za krásný text.jsem tu u vás chvíli a přiznám se,že jsem úplný laik :)odešly mi hodinky a kamarád poradil vaše fórum.okamžitě jsem si zamiloval hodinky od G.Genta jsou fakt nádherné! ale jako obyčejnej človíček nemám na to,co stojí kamarád mi opět poradil,že se dají sehnat levnější verze-repliky.ani netuším,jestli jsou repliky legální?není porušen autorský zákon ?pokud né,sehnal jsem odkaz,kde by se daly pořídit.ale jak je kvalitní strojek a i celé zpracování?jak jsem psal,jsem laik a budu rád za vaše názory!!dík za vaší reakci,
tombed Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Fake je to, co zneužívá ochranné známky a patenty. Ostatní "inspirované" hodinky jsou na osobním pohledu - někdo snese více, někdo méně, každý má hranici nastavenou jinak a čtením tohoto fóra ještě většinou podléhá vývoji. Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat či propagovat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán. Výňatek z pravidel, takže ne a nepokoušej se toto téma otevírat. Pročti si tady pár vláken na toto téma a budeš vědět víc.
charleee Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 děkuji za rychlou odpověď.jdu to tu proštudovat a pak si od vás odborníků nechám poradit dík
charleee Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 co zanmená gg1004 a počet karátů/doufám,že to jsou karáty-jewels/ ? děkuju
rorda Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Dodatečně procházím některá vlákna, která jsem v době své krátké "abstinence" ještě nečetl a toto mi skoro vyrazilo dech ...Tohle je bomba ... Na jednu stranu bych si je sice nedokázal na sobě představit, jak s nimi běhám po jednáních s košilí a oblekem, není to přímo můj šálek kávy, na druhou stranu mě na nich fascinuje snad úplně všechno ...Ten detail, jedinečnost, použité materiály ... Takové zvláštní, ani ten pocit nedokážu pořádně shrnout a popsat ...
jankoxxx Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 19:37, 'rorda' napsal: Dodatečně procházím některá vlákna, která jsem v době své krátké "abstinence" ještě nečetl a toto mi skoro vyrazilo dech ... Tohle je bomba ... Na jednu stranu bych si je sice nedokázal na sobě představit, jak s nimi běhám po jednáních s košilí a oblekem, není to přímo můj šálek kávy, na druhou stranu mě na nich fascinuje snad úplně všechno ... Ten detail, jedinečnost, použité materiály ... Takové zvláštní, ani ten pocit nedokážu pořádně shrnout a popsat ... tie hodinky su neskutocne magicke
martin.L Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Super recenzia a samozrejme zaujimave citanie aj s odstupom casu..
Pavel FK Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Hodinky jak z filmu Vynález zkázy - pekelný to stroj. Vážně pěkné.
Ondra.T Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 super recenze a hodinky také, měl jsem možnost je vidět a nic lepšího jsem zatím na ruce neměl:)
palom Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 tusim ich uz nemas, ale aj tak asi najkrajsie hodinky tu na fore
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se