pevo Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Dole je malá ukázka toho, proč já si nikdy nemůžu koupit drahý hodinky, ranila by mě brzo mrtvice... Ví někdo, jak složité je sundat ze sum lunetu a vyměnit vložku, tedy pokud jí vůbec seženu?
Dantechno Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Zdar, je to tezke. Sundat ani tak ne (hlinikovou vlozku z lunety vytlacis docela velkou silou) ale sehnat. Napis Robovi (Monsterwatch) do Holandska - ten ji sehnal me. Cena tusim 50-60 euro EDIT: A nebo muzes koupit u Harolda neorigo vlozku.... Upraveno 5. října 2011 uživatelem Dantechno
pevo Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Hmm, to je docela raketa, ale díky za radu! Tu Haroldovu jsem viděl, ale původní font se mi líbí víc. Cena u Harolda je ovšem třetinová...Ty jsi to měnil sám? Jde ta luneta bez problémů nandat zpátky, tak aby správně chodila? Vložka se jen natlačí, nebo se nějak lepí?
Dantechno Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Ja lunetu z pouzdra jeste nesundaval. Jen jsem demontoval vlozku z te ktera mi prisla. Celkovou vymenu radsi necham odbornikovi ..... abych to kopejtkama neponicil. A ta vlozka tam je prilepena krouzkem z oboustrane lepici pasky - drzi to tam docela fest. Ten mi bohuzel neprisel - jeste to musim nejak vymyslet.
pevo Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Tušil jsem, že to nebude sranda. Díky!
BrotHell Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Mám stejný problém, koupil sem nový hodinky a do tejdne sem byl schopnej je skrabnout na lunete=/ Vždycky mě zajímalo, jak to všichni dělaj, že maj hodinky v super stavu...
Sedmispáč Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Mám stejný problém, koupil sem nový hodinky a do tejdne sem byl schopnej je skrabnout na lunete=/ Vždycky mě zajímalo, jak to všichni dělaj, že maj hodinky v super stavu... Třeba je nenosej ven a maj je spíš ve winderu asi se taky takoví najdou... Vyndat, trochu polaskat a šup zase zpátky do krabičky!
Sedmispáč Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Ještě by mě zajímalo, jestli existujou i nějaký jiný (další) varianty lunet pro Seika (nemyslím custom)? Nebo jestli nabízí výrobce pouze vždy jeden druh, se kterým se ty hodinky prodávaj?
bohush Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Nenosit suma je hřích Tady ttsugar nehřešil a nosil
ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tady ttsugar nehřešil a nosil Tak ten jim dal čouda... Já mám po cca 2,5 měsíčním nošení jeden "zářez" ve skle a malej ťukaneček v lunetě - naštěstí tu jsem odkoupil od Dana novou, takže její čas teprve přijde. No a sklo bych rád safír, ale taky na něj nějak nespěchám - až bude, tak bude.
little_w Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 uz jsem to pochopil, Richarde, ze je neprodas. takze prodavam pomalu zbytne kousky ja a modraky plus safir s AR koupim od higuchiho nebo chinowatch. uz jsem se s tim smiril. a taky nespecham, az bude, tak bude... ale zacal jsem na tom delat. Tak ten jim dal čouda... Já mám po cca 2,5 měsíčním nošení jeden "zářez" ve skle a malej ťukaneček v lunetě - naštěstí tu jsem odkoupil od Dana novou, takže její čas teprve přijde. No a sklo bych rád safír, ale taky na něj nějak nespěchám - až bude, tak bude.
ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 uz jsem to pochopil, Richarde, ze je neprodas. takze prodavam pomalu zbytne kousky ja a modraky plus safir s AR koupim od higuchiho nebo chinowatch. uz jsem se s tim smiril. a taky nespecham, az bude, tak bude... ale zacal jsem na tom delat. Honzo "never say never", ale ač se zřejmě očekával rychlejší prodej, tak vzhledem k financím mi Suma musí ještě nějaký ten pátek postačit.
vraby Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 ttsugar jim dal čouda.Nechci to zakřiknout,ale moje zatím v good kondici.
pevo Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2011 (upraveno) Tak sehnat vložku do lunety je poměrně horor, nabídku jsem měl na komplet lunetu za 100 euro, nebo od Harolda custom vložku do lunety s klasickým fontem ostatních seiko diver za 26 usd, ale ta se mi k sumům nějak nehodí...Provizorní řešení vypadá takto: škrábanec odmaštěn a do vrypu nanesena hustá modelářská barva zn. Revell, která se vyskytovala doma. Ponecháno 24h k vytvrdnutí a následně přeleštěno leštící pastou. Výsledek je vidět v protisvětle, ale na první pohled to nijak neruší. Možná by to šlo vyplnit i lépe, ale nejsem nijak zvlášť trpělivý abych to opakoval několikrát. Zatím mi to stačí a vklidu se budu dál poohlížet po vložce do rezervy... Foto: vryp až do kovu, s nanesenou barvou a normální pohled po vyleštění. Poslední fotka v protisvětle. Za konzultaci děkuji ochotnému členovi longovi! Upraveno 15. října 2011 uživatelem pevo
pevo Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2011 nevím proč nejdou fotky po sobě tak, jak je chci, takže jednotlivě...
sonny.c Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Opravil jsi to pěkně,nechal bych to bejt a smířil jse s tím.Je to jen takovej šmouhanec.
lub Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 hm, pěkně jsi to zamaskoval. třeba si na to zvykneš a necháš to tak trvale a hotovo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se