Frantik Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Muj velkej kamarad a spoluochlasta Jirka Hauschka jde ted hodne nahoru https://cs.wikipedia.org/wiki/Jiří_Hauschka A muzu ti domluvit i venovani za pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Mit doma dilo od nekoho kdo stejne jako ja kali s Frantikem stavi latku dost vysoko! Diky, kamarade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Murphy, někdy ta absence diakritiky vyvolává nečekané představy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 3 minutami, martar napsal: Murphy, někdy ta absence diakritiky vyvolává nečekané představy To je fakt hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Taky jsem si to musel přečíst znova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Tak to je jeden kousek z naší dřívější tvorby. Malováno s barokni technikou s podmalbami cca 3 měsíce variace na "Noční hlidku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 12 hodinami, martar napsal: Na obraze je cela naše rodina. Bývalo dříve zvykem, k nelibosti zadavatele, že se autor také na obraze zvecnil. Já osobně jsem v tom vysokem cylindru vzadu, autorka skromně vykukuje, mladsi dcera běží vlevo u auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Fajnove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Já sem si dopřál jedno super umění do vobejváku. Stálo docela randál, ale je to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 (upraveno) Kdybys chtěl druhej díl... možná by ho Kalousek pustil.. Upraveno 18. listopadu 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Jo to sem viděl a ten mě nebere, já jich tam mam víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Zase na tomhle je ta největší Ale chápu, taky bych si to doma na zeď nedal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Jsou i levnejsi a usedlejsi varianty https://favi.cz/produkty/p/rucne-malovany-obraz-martin-jachym-suprematicka-kunda-aneb-oslava-zens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 To jako pozor, suprematismus je velká pecka. Takový černý čtverec na bílém pozadí je velký kouzlo. Můj sedmiletý syn se teď dost nudí, takže v případě potřeby nechám vyhotovit originál. Vtipný je, že pan malíř z odkazu namaloval úplnou kravinu a aby tomu dodal to umění, vytahnul 100 let mrtvý umělecký styl, který bych navíc úplně neřekl, že s tím souzní a řekl, že je to suprematická kunda, čímž cena stoupla minimálně o 3 500 korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Rozenej kurator vystav ...a synkovi rekni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 12 minutami, Murphy97 napsal: Rozenej kurator vystav ...a synkovi rekni Jj, po desáté večer se ze mě stává cokoliv si budeš přát Tak já už radši jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Tady je teda velkej záběr, pokud jde o žánry. Byla tu krajinka od Lady, teď zas suprematická "tadleta"... Kdyby se někdo nemohl rozhodnout, tady je všechno: František Ringo Čech: Zvířátka obdivují piču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 u mňa zatiaľ raz toto, raz Honza Kaláb, potom Brunovský, za ním Erik Šille, ďalší Kaláb atď. ... mám v byte len jedno miesto, tak to striedam taká "one piece gallery" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ja mám jeden obraz od sochára/maliara Andreja Čertezniho. Niečo z tvorby sa dá dohľadať cez Google, web má brutálne zanedbaný (nekamaráti sa s modernou dobou, asi ani netuší, že tam má mailovú adresu). https://www.andrejcertezni.sk/ Zrovna tam má svoje divokejšie veci. Veľmi priateľský človek, môžem iba doporučiť. Obrazy, sochy, hocičo z kameňa, robieva napríklad krby. Telefonický kontakt mám, ak by niekto mal záujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se