Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Mladý francouz se svou první řadou. http://www.muller-be....com/en/models/
ade_jirka Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Chápu sice, že kumšt, dokonalost provedení, invence je tady vidět, ale pro mne klasika je mnohem přijatelnější. Tohle mi připadá jako můj první Merkur
lib Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Ty "plástve" na řemenu budou strašně chytat prach. A skeletony rád nemám; nevidím "důvod".
Viktor Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Mně přijdou parádní. Stroj krásnej zepředu i zezadu. Ty nožky jsou trochu moc silnej prvek, ale to byl asi záměr.
bandicoot Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Nožky jsou starý známý pavouk akorát až do pouzdra. Paráda včetně průhledu. Jsou úplně výborný. Jen nějak nevím jestli ten název nějak souvisí s tou lyžařskou značkou.
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Ten frantík je stejně starej ( mladej:) ) jako já, docela čumím, jak mu to jde.Tenhle model je možná ještě hezčí (byť je dost podobnej). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 zaujimavy kusok, pekne spracovanie aj rozlozenie dik.
Alina Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Ten frantík je stejně starej ( mladej:) ) jako já, docela čumím, jak mu to jde. Tenhle model je možná ještě hezčí (byť je dost podobnej). Mladej, Míšo, mladej . Tyhle jsou teda vynikající! ASi jim dám přednost před COrum skeleton . PErfektně vymyšlený ciferník.
erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Noo sú to veľmi zaujímavé hodinky pekný ciferník aj ručičky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se