cigi Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 to watchn.....velice podobné primky jsem nedávno viděl v kotvě, asi o nich píše i georg, co je v nich za kalibr ? Já bych vsadil na miyotu ale asi otázka pro prima.
Wachn Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Watch: Není zač Cigi: Tak předně, jsme dva: Watch a Wachn. Je to podobné, ale přesto jiné, tys nás spářil na Watchn No a v těch mých automatech jsem taky tipoval Miotu, ale PRIM mi to vyvrátil s tím, že je to 69.
cigi Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 omlouvám se wachn, i watch neumím číst, ale nakonec dobrej fígl, co? - tý brďo, jestli to prim potvrdí, já pro ně snad poběžím.
watch Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 to georg V soucasne dobe nabízenych Prim Sport Automatic je Myota (Prim kalibr 72). Nebo myslis jine naz na obrazku??
georg Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Přesně tyhle jsem měl na mysli. Lze do těchto hodinek bez úprav strčit kalibr 96?
watch Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 To nevim. Otazka pro PRIMA? Je zajimave, ze na http://zlato-stribro-hodinky.cz/DetailPage...72-399-268-00-3 neni o kalibru zadna informace. Otazka taky je, jestli hodinky opravdu muzou dodat.
odklizec Odesláno 2. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2006 georg napsal: Přesně tyhle jsem měl na mysli. Lze do těchto hodinek bez úprav strčit kalibr 96? Nejsem PRIM ale pochybuju. Miyota je uplne jiny strojek a pouzdro je urcite na nej upravene.
Prokop Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Do sportu IIgen nejde bez konverze vsadit kalibr 96. Bude třeba udělat nové pouzdro!
31682 Odesláno 18. února 2006 Nahlásit Odesláno 18. února 2006 Včil mudruj. Fotografie je autentická, speciálně jsem tento bastl koupil, abych vám zamotal hlavy. Udělal to někdo doma nebo v tom jela firma Prim?
odklizec Odesláno 18. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2006 Myslim, ze to je lidova tvorivost
31682 Odesláno 18. února 2006 Nahlásit Odesláno 18. února 2006 odklizec: Souhlasím, určitě je to bastl. Ale proč to zmastit takhle? Ztráta lunety? No a já se zkrátka nedokázal ovládnout a musel to koupit, hlavně když ten člověk začal fundovaně hovořit o jakési mezisérii :-)) Na druhou stranu musím přiznat, že řemeslné zpracování je na velmi dobré úrovni. Troufám si říct, že na vynikající! Poznámka: dýnko nemá žádný popis a je pravděpodobně nerezové.
Hracicka Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Proste natekla na cifernik voda, ten trochu zkorodoval, a hodinar odnaproti, ktery mel nejvic ciferniku na soudky tam prdnul tenhle. Jinak tohle byva casto videt ve Zlate ulicce, nebo Nerudovce. Made in Katrak. Takzvane Puzzle, a turisti to kupujou jak divy.
Prokop Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 K fotce, výše uvedených hodinek mohu říci jen svůj odhad. Šlo o kombinaci dílů, ve které hrála svou roli lidová tvořivost. Dýnko bez popisu rozhodně není známkou čehokoli nestandardního. To měly i moje originální Diplomaty.
Ondraj Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Docela by mě zajímalo, jestli by sem nešel dát nějaký Prim mech kalibr.
Prokop Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Ten by se do těchto hodinek nevešel, ale už jsou v plném proudy přípravy na Codenis II, který bude o něco větší a vyšší, aby se do něj vešel jak kalibr 73 (ETA 2824-2) tak i kalibry s chronografem. První kousky by měly být k dispozici v květnu.
31682 Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Prosím, víte někdo jak vypadal původní řemínek na Sport I. generace? Z jakého byl materiálu? Stejná otázka i na Sport II. generace.
noname Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Prim sport II měl docela hezký jednoduchý plastový černý řemínek s velkými černými otvory. Bohužel se ale časem lámal a já jsem kvůli tomu jedny ztratil.
noname Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Ne, v řemínku byly 4 velké díry, jako u některých dnešních kožených řemínků. U stěžejky největší, směrem dolů se zmenšovaly.
Prokop Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Těch řemínků, se kterými se hodinky Sport IIgen prodávaly byly mraky, takže bude těžké určít, který je originální a který ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se