Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to watchn.....velice podobné primky jsem nedávno viděl v kotvě, asi o nich píše i georg, co je v nich za kalibr ? Já bych vsadil na miyotu ale asi otázka pro prima.

• Odpovědi 280
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Watch: Není zač :)

Cigi: Tak předně, jsme dva: Watch a Wachn. Je to podobné, ale přesto jiné, tys nás spářil na Watchn ;) No a v těch mých automatech jsem taky tipoval Miotu, ale PRIM mi to vyvrátil s tím, že je to 69.

Odesláno
  georg napsal:
Přesně tyhle jsem měl na mysli. Lze do těchto hodinek bez úprav strčit kalibr 96?

Nejsem PRIM ale pochybuju. Miyota je uplne jiny strojek a pouzdro je urcite na nej upravene.

• po 3 týdnech...
Odesláno

odklizec: Souhlasím, určitě je to bastl. Ale proč to zmastit takhle? Ztráta lunety? No a já se zkrátka nedokázal ovládnout a musel to koupit, hlavně když ten člověk začal fundovaně hovořit o jakési mezisérii :-)) Na druhou stranu musím přiznat, že řemeslné zpracování je na velmi dobré úrovni. Troufám si říct, že na vynikající! Poznámka: dýnko nemá žádný popis a je pravděpodobně nerezové.

Odesláno

Proste natekla na cifernik voda, ten trochu zkorodoval, a hodinar odnaproti, ktery mel nejvic ciferniku na soudky tam prdnul tenhle. Jinak tohle byva casto videt ve Zlate ulicce, nebo Nerudovce. Made in Katrak. Takzvane Puzzle, a turisti to kupujou jak divy.

Odesláno

K fotce, výše uvedených hodinek mohu říci jen svůj odhad. Šlo o kombinaci dílů, ve které hrála svou roli lidová tvořivost. Dýnko bez popisu rozhodně není známkou čehokoli nestandardního. To měly i moje originální Diplomaty.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Docela by mě zajímalo, jestli by sem nešel dát nějaký Prim mech kalibr.

Odesláno

Ten by se do těchto hodinek nevešel, ale už jsou v plném proudy přípravy na Codenis II, který bude o něco větší a vyšší, aby se do něj vešel jak kalibr 73 (ETA 2824-2) tak i kalibry s chronografem. První kousky by měly být k dispozici v květnu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...