Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 280
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jestli se někdy rozhoupu vyrobit zvětšený remake, pak bude mít asi i tyto varianty. Je to čisté, snad jen nechat k nim vyrobit inegrovaný kaučukový řemen.

Odesláno

2 PRIM: tak jo - začněte přemýšlet (o Sport Remake XL). Zakládám spořící účet... :o Přece ty naspořené peníze pak nevyhodím...

Odesláno
  PRIM napsal:
Jestli se někdy rozhoupu vyrobit zvětšený remake, pak bude mít asi i tyto varianty. Je to čisté, snad jen nechat k nim vyrobit inegrovaný kaučukový řemen.

XL-remake, to zni dobre. Design je tak klasicky, ze ani nejde vylepsit. Otazka je jenom, jestli je vhodne pouzit plastove sklicko jako u originalu. Radeji bych videl safir, ale to bude asi cenove nedostupne.

Odesláno

Původní bílý armovací kroužek mám taky ( s červenými indexy), ale záměrně jsem ho tam nedával, přišlo mi to bez něj více in, ale ta oranžová vteřinovka vypadá pěkně. Zrovna tak si u těch zelelných dokážu představit barevně jinou vteřinovku.

Odesláno
  watch napsal:
  PRIM napsal:

XL-remake, to zni dobre. Design je tak klasicky, ze ani nejde vylepsit. Otazka je jenom, jestli je vhodne pouzit plastove sklicko jako u originalu. Radeji bych videl safir, ale to bude asi cenove nedostupne.

Je zvláštní ačkoliv tyto hodinky nejsou velké, tak na ruce s kaučukovým řemenem vypadají velice dobře a jsou i dnes nositelné.

Odesláno

Já bych preferoval prostě esenci čisté klasiky - včetně sklíčka. Třeba i u nějaké l.e., kdyby standard měl být minerál/safír.

Odesláno

!!!POZOR!!!

Toto je originální, původní, plastový řemen firmy PRIM.

Kvůli tomuto řemenu jsem v osmdesátých letech dvoje Sporty ztratil.

Láme se a praská bez varování.

Vhodný pouze do vitríny!

Odesláno

prime, tak se prosím honem rozhoupejte, souhlasím, že lze vypustit tu repliku těch vojenských, ale tu zvětšeninu a automatické dýnko bych urychlil, možná bych taky zkusil tu otáčivou zabudovanou lunetu (vyřešil by se tím problém s její trvanlivostí a model se odliší od codenisu) - podívejte na ty elegantní glycine airman na hlavní straně, soudky jdou do módy!!! ještě damašek a svítící trubičky či co to vlastně je - viz všeobecná diskuze - a jeto!

Odesláno

Klídek prime, já jsem trpělivý, jen jsem chytil paniku, že to s tím soudkem úplně vzdáváte. Kdy budou ty ciferníky codenis k nahlédnutí, prosím? Jsem teda trpělivý, ale zeptat se musím :) :)

Odesláno

To JJ: Ano, budou mít mechanický strojek a podržte se, první kousek už je objednaný - ze zlata.:)

To cigi: je pravda, že můj zájem přivést nyní repliku soudkových sportů značně ochladl. Chci je přinést na trh do atmosféry, která je přijme jako seriózní projekt, a taková myslím nyní zrovna není.:( Ty ciferníky se pravda zpozdily, za to se omlouvám, ale vypadá to, že zájem o naše luxusní hodinky momentálně nabírá na obrátkách, a tak je konstrukčně technologické pracoviště vytížené na 150%.

Odesláno

promiňte prime, ale vůbec nerozumím tomu, proč by to nebyl seriózní projekt a proč by k tomu nebyla vhodná atmosféra? Naopak - tím, jak se nyní hledá inspirace ve stále se přibližující minulosti ve stále rychleji zase vychází z módy bych si pospíšil. Je třeba kout železo, dokud je žhavé, zejména v módním průmyslu, kam hodinky asi patří a soudková pouzdra přes nepopiratelné racionální přednosti se těžko stanou času odolávající klasikou, jako např. pouzdra spartak a linea .

To, že máte hodně jiné práce je ovšem nezpochybnitelný argument, gratuluji!

Odesláno

Souhlas cigi.

Návrh pro ostatní: co kdybychom stále otravovali PRIMA jak malé děti s otázkou:

kdy už to bude? Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?Kdy už to bude?... :D :D :D

Myslíte, že to pomůže? ;)

Odesláno

Máš jedinou šanci Cigi, musíš si objednat soudkové Primky ze zlata.

Pak se z tebe stane VIP a posuneš se v řadě na jedno z předních míst.

Dělám si sice srandu, ale přiznávám, že mě to už napadlo. Možná by Sporty nebo Orlíky z růžového zlata vypadaly zajímavě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...