zekon7302 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Ano kvarc je elektronika,kolega má pravdu ty GMT jsou v kvarcu,vyhledal jsem špatný model. ale může si taky vybrat mezi tzv.hybridama jako seiko kinetic nebo citizen ecodrive,o to už nemusíš nijak zvlášt pečovat a je to limitu investice
bohus76 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 ale může si taky vybrat mezi tzv.hybridama jako seiko kinetic nebo citizen ecodrive,o to už nemusíš nijak zvlášt pečovat a je to limitu investice Někde tu bylo vlákno o kineticu a zkušenost,že akumulátor po 6letech odešel a cena opravy cca třetinová z ceny hodinek. Tyto hybridy nejsou nic pro mě.
zekon7302 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Někde tu bylo vlákno o kineticu a zkušenost,že akumulátor po 6letech odešel a cena opravy cca třetinová z ceny hodinek. Tyto hybridy nejsou nic pro mě. moje řeč,bylo to k těm quartzkám,jasné že mechanika má svoji duši a dokáže potěšit i po 50letech,ale certiny v mechnice do 20tis.asi se moc nepobavíš,jinak v této ceně je hromada automatu skvělých výrobců,DS podia jsou bezesporu krásne hodinky ale když je tak moc chceš tak ještě chvilku šetři,blíží se vánoce,trošku at zainvestuje milujíci člen rodiny a za 30tis. ti udělá neskonalou radost,a na to se oplatí trošku počkat
Tommino Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 moje řeč,bylo to k těm quartzkám,jasné že mechanika má svoji duši a dokáže potěšit i po 50letech,ale certiny v mechnice do 20tis.asi se moc nepobavíš,jinak v této ceně je hromada automatu skvělých výrobců,DS podia jsou bezesporu krásne hodinky ale když je tak moc chceš tak ještě chvilku šetři,blíží se vánoce,trošku at zainvestuje milujíci člen rodiny a za 30tis. ti udělá neskonalou radost,a na to se oplatí trošku počkat Nechápu asi, jak to myslíš, že když se mi tak moc líbí, tak mám ještě chvilku šetřit....a pak za 30tis.....Podia stojí kolem 16-ti, ne? Myslel jsi to tak, že za 30 koupit něco jinýho?
323GT Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Nechápu asi, jak to myslíš, že když se mi tak moc líbí, tak mám ještě chvilku šetřit....a pak za 30tis.....Podia stojí kolem 16-ti, ne? Myslel jsi to tak, že za 30 koupit něco jinýho? On to asi myslel tak, že ty Certiny můžeš mít i v automatu. Pak budou samozřejmě dražší, budou lehce jinak vypadat a nebudou mít GMT. Jak jsem psal, doplň si informace o různých typech pohonu, zvaž co bys chtěl a pak si to pořiď. Hodinky budeš nosit ty, pro tebe musí být zajímavé. Pak Ti budou dělat radost, ať jsou v quartzu nebo mechanické...
Tommino Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Tak zřejmě vezmu ty Podium Chrono GMT. Nemáte ještě někdo fotku, jak vypadají ze zadní strany? A tady jsem našel nějakej obchod v PL, vypadá docela solidně, co si o tom myslíte? http://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/8279_Certina_DS_Podium_Big_Size_Chrono_GMT_C0016391605701
323GT Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Tak zřejmě vezmu ty Podium Chrono GMT. Nemáte ještě někdo fotku, jak vypadají ze zadní strany? A tady jsem našel nějakej obchod v PL, vypadá docela solidně, co si o tom myslíte? http://www.zegarki.z..._C0016391605701 To jsi to vzal hopem... V odkazu níže si je můžeš prohlédnout, ikdyž nejsou v černé povrchové úpravě. Nevím, jak často budeš používat chronograf, ale v čase cca 3:35 je dobře vidět, že jeho reset probíhá docela dlouho. To ale pravděpodobně nebude na překážku, ovšem je dobré to vědět... Upraveno 20. října 2011 uživatelem 323GT
Tommino Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Kde kupujete hodinky, bezne v kamennem obchode, nebo mam sanci je sehnat nekde levneji, viz. napriklad odkaz vyse.
ateista Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Kde kupujete hodinky, bezne v kamennem obchode, nebo mam sanci je sehnat nekde levneji, viz. napriklad odkaz vyse. Největší kolekci Certin jakou jsem kdy viděl mají v Koscomu a při platbě v hotovosti ti dají slevu. V týdnu je tam měli. Jenže já mám malou ruku:crying_anim:
323GT Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Kde kupujete hodinky, bezne v kamennem obchode, nebo mam sanci je sehnat nekde levneji, viz. napriklad odkaz vyse. Nevím, odkud jsi, ale oficiální prodejce Certiny je třeba zlínský GOLD ELIGIUS. Tam mají velký výběr hodinek od Certiny. Těch cca 11.000,- Kč z polského obchodu je dobrá cena, podobnou bys asi usmlouval i v našich kamenných obchodech při platbě v hotovosti. Za nižší cenu asi nebudou... A vždy je lepší hodinky před koupí vyzkoušet.
Tommino Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Nevím, odkud jsi, ale oficiální prodejce Certiny je třeba zlínský GOLD ELIGIUS. Tam mají velký výběr hodinek od Certiny. Těch cca 11.000,- Kč z polského obchodu je dobrá cena, podobnou bys asi usmlouval i v našich kamenných obchodech při platbě v hotovosti. Za nižší cenu asi nebudou... A vždy je lepší hodinky před koupí vyzkoušet. JJ, zkusím případně usmlouvat. Jak se to dělá, tak jak u auta? U auta umím udělat s cenou mooooc. Svoje jsem srazil z 1.7 mil na 1.36 včetně DPH
panedge Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 V tom pripade se v...r na bateriovy Certiny a kup si poradny hodinky
323GT Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 V tom pripade se v...r na bateriovy Certiny a kup si poradny hodinky Pak ale taky musíš kolegovi definovat pojem "pořádný hodinky". Každý to máme holt jinak a on nemusí vědět, zda to jsou takové jako máš ty nebo snad něco jiného...
HAIRYPAW Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Naprostý souhlas to panedge Upraveno 21. října 2011 uživatelem HAIRYPAW
HAIRYPAW Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Hele Tommino, já na zdejším fóru nejsem častým přispěvatelem, ale píšeš, že hodinky jsou jediným akceptovatelným šperkem muže.Tak proč si chceš pořídit bižuterii?
Tommino Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Na jare uz koupim ''jakykoliv''
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se