zekon7302 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 tak mi dnes dorazili tyto nádhery a chtěl bych především poděkovat celému Chronoshopu za rychlost ale čekání stálo za to,jsem z nich úplně unešen,je to přesně to co jsem tak dlouho hledal,moc moc děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Gratuluji ke krásným hodinkám. A samozřejmě se těším na fotku na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Gratuluji ke krásným hodinkám. A samozřejmě se těším na fotku na ruce omluvte kvalitu,foták se mi nechtělo nabíjet tak jsem to blesknul mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 pěkné, pěkné. mají cosi do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Táák toto je podľa môjho gusta. Asi si ma navnadil na niečo podobné. Ďakujem a súčasne gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Táák toto je podľa môjho gusta. Asi si ma navnadil na niečo podobné. Ďakujem a súčasne gratulujem tak ještě takovou drobnost,focené za absolutní tmy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 pár foteček pro potěšení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Gratuluju,vzdycky se mi libily a ted nad nima silne uvazuju-pilotky potrebuju a tohle se mi zda idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Mám radost, když má někdo radost z "našich" hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Mám radost, když má někdo radost z "našich" hodinek no a tobě zvlášt za to musím poděkovat ale nikoho s tvých kolegů nikam neodsouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agentzgor Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Moc hezké, připojuji se ke gratulantům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ahoj, taky se připojuju, pěkný. Neuvažuješ o "přezutí" na tah ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Tož vitaj v klubu. Mám ty samé, ale s plným dýnkem. Velká spokojenost, na pilotky neuvěřitelná lumi. Gratuluji, ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Moc pěkný chrona Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Gratulace, mám brášky se sousedním číslem... Objednal jsem na ně na zkoušku mesh , tak jsem zvědavý, jak to bude vypadat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Gratulace ke krásným tzv. pilotkám" Upřímně, značka Steinhart mě nikdy nějak nebrala, ale tento model se jim povedl a ještě k tomu za super peníz. Zase mě cuká oko a mám tendence si je objednat, ale musím šetřit, musím šetřit Tak ať ti hezky slouží, jsou moc povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Hodne se mi libi ten rotor s prorezanou korunkou a ty modreny rucky. Lip by sice asi vynikly na bilym cifru, ale i tak jsou to hezky hodinky. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 pár fotek pro koukání ,za nedlouho bude lepší foťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Gratuluju!Jak uz jsem psal o par vlaken vedle, to je hrozna provokace tohle.. i pro me jsou tyhle Steiny presne to,co se mi libi, jak pises...Cim vic sem koukam,tim vic jsem uvarenej.. Fakt krasa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Krásný hodinky, klasika která se nikdy neokouká, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se