Radimk Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 Radimk : normálně si ji u něj kup sám. On nekombinuje poštovné. nejde o poštovné, jde o úroveň angličtiny.. moc bych nepokecal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 nejde o poštovné, jde o úroveň angličtiny.. moc bych nepokecal.. Společná objednávka nemá cenu, chytěj to celníci a celý se to akorát zdrží a ještě budou prudit s dépéhá. Normálně mu napiš send me clasp vole a dolu napiš adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 bohush: to mi nesedí, Harold mi vždycky i se sebemenší blbostí odepsal do 2 dnů. Máš správnou adresu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 bohush: to mi nesedí, Harold mi vždycky i se sebemenší blbostí odepsal do 2 dnů. Máš správnou adresu? Adresa mám tady tu: yobokies@yahoo.com.hk Možná má pravdu Milis a chybí tam to vole zkusím to ještě jednou, třeba tomu bude rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 bohush: adresa sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Ak pouzivas nejaky free email, moze byt na spam liste jeho providera. skus to preposlat este raz, najlepsie z ineho mailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Me Harold odpovedel vzdy do 24 hod... Je tu moznost s tim Spamem a nebo ma dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 ...a nebo ma dovolenou ...číňan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Možné to být může i když pochybuju, že by si takto zablokoval potenciální kupce, používám Seznam, kdyžtak zkusím něco jiného. Upraveno 27. října 2011 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Například mě jeho odpovědi padaly do spamového koše na email.cz, mohly za to nějaké čínské znaky. Chvíli mi to trvalo, než jsem pochopil, že se tam mám podívat.Little_W: fotku nějak časem dodám, nemám je teď u sebe, ale pro info vpodstatě žádný rozdíl oproti originální sponě jsem na sumech nezaznamenal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Společná objednávka nemá cenu, chytěj to celníci a celý se to akorát zdrží a ještě budou prudit s dépéhá. Normálně mu napiš send me clasp vole a dolu napiš adresu. jo, tak to bych zvládnul. Co platba? Lze účet? ( ne pay pal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Co platba? Lze účet? ( ne pay pal) Tak to nevím, mě napsal PayPal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Například mě jeho odpovědi padaly do spamového koše na email.cz, mohly za to nějaké čínské znaky. Chvíli mi to trvalo, než jsem pochopil, že se tam mám podívat. Jsem debil, omlouvám se Haroldovi a sobě sypu popel na hlavu. Mám to taky v tom koši... edit: Pevo díky za nakopnutí Upraveno 27. října 2011 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se