Gombo Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Nieco od Casia. Skoda tej farby... Ale na to ze su to “babske” hodinky, tak maju dost funkcii: svetove casy, timer, stopky, 5 alarmov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Doufám, že je ta ana-část synchronizovaná s digi, protože jinak si neumím představit její seřizování vzhledem k rozměru ciferníku a ručiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 No neni. Musel som cakat na celu hodinu, aby som sa velkou rucickou trafil na dvanastku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Právě teď, Gombo napsal: No neni. Musel som cakat na celu hodinu, aby som sa velkou rucickou trafil na dvanastku. No tak to je ovšem ve p.deli, fest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 No zase tak v p.deli to není! Dá se to každou čtvrthodinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 před 13 minutami, t2 napsal: No zase tak v p.deli to není! Dá se to každou čtvrthodinku. No, nevidím tam jakékoli indexy, alespoň celé hodiny nebo čtvrthodin. Hrubě se to samozřejmě odhadnout nějak asi dá, ale z mého pohledu katastrofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Před hodinou, Gombo napsal: Nieco od Casia. Skoda tej farby... Ale na to ze su to “babske” hodinky, tak maju dost funkcii: svetove casy, timer, stopky, 5 alarmov. Taky mám jedny digi Baby-G se solárem a multibandem, kterým funkčně nic nechybí a mají pěkně čitelný displej. Naštěstí tedy černé. Občas se i v těchhle dětských a dámských řadách vyskytly funkčně pěkné modely, které teď skoro nikdo nechce. U těch tvých růžovek žůžovek užovek to vidím tak, že ručky jsou tam jako taková "funkční" dekorace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 (upraveno) Konecne som zohnal displej... Takze Longines Split 5 Upraveno 5. září 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Vzor pro mnoho dalších jiných značek. Jaký je to rok cca? 1979? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 To mi připomíná Tissot two timer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Ano. Tissotky pouzivali rovnaky Swiss modul a dost dlho. Menili len face. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Modul asi ETA 958.332 Ja mmnt v dalsim hromadnem cekam Armitron s timto a modul treba i v Meister Anker... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Jo, je to modul ETA 4000 Ref. 958.335 , jak jsem odkazoval na náhradní díly na ebay už tady na konci příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Tie Longines vyzerajú super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tydlety mam taky velmirad. Parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 před 5 hodinami, Gombo napsal: Čirá dobová elegance tyhlety Citizeny. A zajímavé netradičnější uspořádání kombinace analogové a digitální části. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ty Citizeny jsou parádní. Mám je taky, ale mají prasklý displej a nedaří se mi sehnat náhradní. Občas se na ebayi objeví, ale většinou mají displej taky špatný. A včera jsem narazil na jedny Casio ana digi. Model AQ-440 - taky lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tak ty jsou taky parádní a relativně neokoukaná koncepce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 (upraveno) jj ty sou zajimave -mam dojem, ze sem je uz tady v minulosti zahlid(nebo jinde?) Mne zaujalo toto, ale pripada mi to neverohodne... Anebo to jsou nejake smart a vypada to dobre... jabko? Upraveno 11. září 2020 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se