PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Ty CHOPARDy jsem viděl na živo a působí na mě dojmem hodinek do 10ti litrů.
spiderer Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 PhoeniX napsal: Ty CHOPARDy jsem viděl na živo a působí na mě dojmem hodinek do 10ti litrů. USD?
CzechJoker Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Já je viděl taky naživo a víc jak 10000 USD bych za ně nedal
Adam99 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Nevím, jestli už tady nebyly, ale zajímavé ana-digi Phospor
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 tak tohle se mi líbí - sice trochu nepobírám cenu, ale za ten kufr to stojí http://www.seiyajapan.com/c=9MdXXNHRJAFQEy..._ERIC_HAZE.html
nAscA Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) Jsou paradni, ale ac Frogmany sbiram, tak bych za ne tolik nedal. Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem nAscA
martin1976 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Takže som vysledoval moje 15 ročné Casio AQ-222 a idú dopredu asi o 36 sekúnd za mesiac, čo sa mi už zdá byť veľa. Keď boli nové, tak to bolo asi 15 sekúnd. Je možné, aby sa táto tolerancia u analogicko-digitálnych hodiniek takto zväčšila?
t2 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 martin1976 napsal: Takže som vysledoval moje 15 ročné Casio AQ-222 a idú dopredu asi o 36 sekúnd za mesiac, čo sa mi už zdá byť veľa. Keď boli nové, tak to bolo asi 15 sekúnd. Je možné, aby sa táto tolerancia u analogicko-digitálnych hodiniek takto zväčšila? Ano je to běžné. Stárnou součástky v modulu a taky stav baterie tomu může napomáhat.
Drexxy Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 snad to tady jeste nebylo: zdroj: www.orient-watches.co.uk co to umi: Precision quartz movement Alarm chronograph functions Scratch resistant crystal Analogue and digital readout Stainless steel case Stainless steel bracelet with 3 fold clasp Advanced chronograph functions Luminous hands/numbers 4 mm wide (excluding crown) Shock/water resistant to 100 M 1 year warranty
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 kromě hezké reportáže z nepálu tu jsou nějaké netradiční digitálky
tombed Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 CzechJoker napsal: Myslím, že tady tento model ještě nebyl: Chopard s thermokompenzací. Viděl jsem je naživo a jsou super! Obrázek je z tz-uk, na stránkách Chopardu jsem je nenašel... mají ho v Oriose za výkladem...
Gilius Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 YPO? napsal: kromě hezké reportáže z nepálu tu jsou nějaké netradiční digitálky to je tool....ty vidím prvně. Díky za odkaz.......
Gilius Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Dnes mi přišel katalog firmy MTM....a tam jsem objevil řadu "Silver Stryker" KLIK. EDIT - a úplně jsem přehlédl řadu " silencer" KLIK.
cody Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Zajimave... sice mam vrozenou averzi na temer vse americke (holt ta vychova v Pionyru) ale tohle vypada na fotce dobre. Jen bych se trochu bal dutych tlacitek a korunky. Bordel a tak.
Drexxy Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 "pasácké" gecka http://www.jomashop.com/casio-g-shock-g011bd-9a.html
Dantechno Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Drexxy napsal: "pasácké" gecka http://www.jomashop.com/casio-g-shock-g011bd-9a.html Tak tyhle zrovna podle me
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Festina sice nebyla nikdy můj favorit, ale tyhle jsem( díky neodolatelné ceně) zkusil a musím říct, že skutečnost předčila mé očekávání. Pořádné, a hlavně velice pěkně zpracované diversky. Měří hloubku ponoru, teplotu vody, alarm při rychlém vynoření( to se mi ve vaně bude hodit, páč se mi často zamotá hlava), jo a taky pěkně sedí na ruce. Samozřejmě je nebudu mít na potápění, protože se nepotápím, ale na takové to zahradní otloukání a letní pocení, třeba na kole nebo v bazénu Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem milosklikar
cody Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Kolik pisou WR? S tim teplomerem by me to zajimalo. Jinac citelnost inverzniho displeje pod vodou jsem nikdy nezkousel. Da se?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se