Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže som vysledoval moje 15 ročné Casio AQ-222 a idú dopredu asi o 36 sekúnd za mesiac, čo sa mi už zdá byť veľa. Keď boli nové, tak to bolo asi 15 sekúnd. Je možné, aby sa táto tolerancia u analogicko-digitálnych hodiniek takto zväčšila? :guiltysmiley:

Odesláno
  martin1976 napsal:
Takže som vysledoval moje 15 ročné Casio AQ-222 a idú dopredu asi o 36 sekúnd za mesiac, čo sa mi už zdá byť veľa. Keď boli nové, tak to bolo asi 15 sekúnd. Je možné, aby sa táto tolerancia u analogicko-digitálnych hodiniek takto zväčšila? :guiltysmiley:

Ano je to běžné. Stárnou součástky v modulu a taky stav baterie tomu může napomáhat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

snad to tady jeste nebylo:

cvz02001b0.jpg

zdroj: www.orient-watches.co.uk

co to umi:

Precision quartz movement

Alarm chronograph functions

Scratch resistant crystal

Analogue and digital readout

Stainless steel case

Stainless steel bracelet with 3 fold clasp

Advanced chronograph functions

Luminous hands/numbers

4 mm wide (excluding crown)

Shock/water resistant to 100 M

1 year warranty

Odesláno
  CzechJoker napsal:
Myslím, že tady tento model ještě nebyl: Chopard s thermokompenzací. Viděl jsem je naživo a jsou super!

Obrázek je z tz-uk, na stránkách Chopardu jsem je nenašel...

chopard.jpg

mají ho v Oriose za výkladem...

Odesláno

Zajimave... sice mam vrozenou averzi na temer vse americke (holt ta vychova v Pionyru) ale tohle vypada na fotce dobre. Jen bych se trochu bal dutych tlacitek a korunky. Bordel a tak.

• po 2 týdnech...
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Festina sice nebyla nikdy můj favorit, ale tyhle jsem( díky neodolatelné ceně) zkusil a musím říct, že skutečnost předčila mé očekávání. Pořádné, a hlavně velice pěkně zpracované diversky. Měří hloubku ponoru, teplotu vody, alarm při rychlém vynoření( to se mi ve vaně bude hodit, páč se mi často zamotá hlava), jo a taky pěkně sedí na ruce. Samozřejmě je nebudu mít na potápění, protože se nepotápím, ale na takové to zahradní otloukání a letní pocení, třeba na kole nebo v bazénu :smoke:

post-786-1261415903.jpg

post-786-1261415912.jpg

post-786-1261415933.jpg

post-786-1261415945.jpg

post-786-1261416330.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

Kolik pisou WR? S tim teplomerem by me to zajimalo. Jinac citelnost inverzniho displeje pod vodou jsem nikdy nezkousel. Da se?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...