t2 Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Dal jsem novou baterii, tak jsem je dneska vytáhnul:
akai Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 To jsou zcela, ne skoro, občanky. Independent je modelová řada Citizenu.Trochu rozsirim o dalsi modelove rady... Zdroj zde...1481010 IndependentGlassDIndependentProMasterTrans ContinentsVagaryProject 001Something that looks like OVF ActionVert Dense (brand) A mmnt jedny Vagary dostupne za dvojku zde . Singapur a $10 posta je ok. Ja se svym jsem zatim spokojen
AndyAaron Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Kdyz uz je tu o nich rec, tak ja nedavno poridil tyto 8982:
siwi Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Jsou skvělý, Andy. Ten repráček tam vypadá jako školní rozhlas
akai Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 V nekterych modelech je pod "reprackem" poctivy otvor ve kterem je umisten termistor(nebo jiny el. senzor) prave pro mereni teploty. Toto je ta lepsi varianta, ve spouste modelu je tam ten pastovy obdelnicek jen nalepeny na kovu bez diry a mereni je jeste vice zkreslene...
siwi Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 No vida. díky za osvětu. V těchhle modelech se totž vůbec nevyznám.
ana digi temp Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 jedny s "repráčkem" ve skle, starší fotka, kterou jsem kdysi dával do sekce Citizen na ruce
akai Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Mam v tomto provedeni...+ jeste neco v tomto provedenia a jeste(s cernym face) i ty predposledni z tohoto zde prijde ze statu(to je treba ale i na pul roku cekani od rodiny a pak pres POL-AMER, kvuli nasim skvelym vybercim za cokoli z ciziny v tomto sou polaci zlati...)
akai Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 A mmnt sou ke koupi zde sem zvedav na kolik to vyleze... Dle obr. vypadaj funkcni a asi vycistit, ze mu nejdou nastavit.
pepanR Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Dám je i sem když jsou to ana-digi. Notoricky známé H558..
AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Napred jsem si myslel, ze jsem si vzhledem k obleceni (kratasy a tricko) vzal naprosto nevhodne hodinky. Jenze pak si clovek uvedomi, ze k fullgoldum nevhodne obleceni neni. Hodi se ke vsemu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se