jendazhor Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Ty "podivné" titanovky budou Citizen CC85 Thunder Bird. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 V 11. 12. 2022 v 22:33, jendazhor napsal: nebo v titanové řadě Epsilon. Y911 - na ty jsem taky cekal a jsou doma uz nejaky ten den. No az ted jsem se k nim dostal. Je tam nejake slozitejsi nastaveni nebo spatne chapu manual nebo jsou catsecne vadne. Po vlozeni batt bezi, vse funguje ale jen do chvile nez se pokusim je nastavit. Po vytahnuti korunky a nastaveni vseho se uz nevrati k chodu a stale cekaji na dokonceni nastaveni. Korunka zpet a uz se nerozejdou stale dookola. Jinak na ceste jsou dalsi \C690, tak uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Já se tady taky musím pochlubit...když je to to ana-digi vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Celá tahle řada Citizenů se mi líbí, obzvláště titanové modely. Ale dosud jsem odolával, ceny jsou celkem vysoko. Ale zcela chápu, že jim člověk podlehne. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Já už měl několik barevných verzí a jinak odlišných variant a žádné jsem neměl prodávat, protože některé varianty, které jsem kdysi měl a prodal a byly v té době běžně dostupné, jsou dnes skoro nesehnatelné a i použité se cenově pohybují v několikanásobcích původní ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Marine Gear Casio AMW 702 komplet v oceli, bohužel bez screwbacku a safíru, ale zase, az ty prachy sehr gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 H357 - 5040 aneb světlej Bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Dugena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Velký čísílka, to já na ana-digi rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Na odstrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Od pátku jsem je zase nesundal z ruky. Jejich titanová lehkost (63 g komplet) a tenkost těla (8 mm) z nich dělají moc příjemný náramek. Solar Multi band rádio. Casio IRWM20T z roku 2006. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Jo,tak ty jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Hodně slušnej stroj Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Ty jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Pěkný. Yema používala i moduly Seiko, jestli se nepletu. Nevíš, co je v těchto za modul, nějaký jiný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 @jendazhor v tychto je modul ESA 900 231 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Jasně, takže "švýcary". Já věděl, že jsem ho už někde viděl. V Heuerech. Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem jendazhor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Nebo taky v Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se