Oris skeleton Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 Mám nový přírůstek, všeobecně známé Magrette regattare 2011, nové, poslané z N.Z., origo k hodinkám černá výborná kůže, tlustá, ale bezvadně poddajná, černá guma. Vyměnil jsem černou gumu za bílý kaučuk (www.uhrenarmband-versand.de), došlo k výměně a úpravě spony, aby zůstala na řemenu origo s logem. Miyota šlape, měl jsem trochu strach po zhlédnutí předchozích příspěvků na toto téma, ale prozatím vše na výbornou. Odchylky času jsem zatím nesledoval. Jsem spokojen, za rozumný peníz kvalitně zpracované potápky, doufám, že budou šlapat.
Návštěvník dlubix Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 Pouzdro 1950 :-D Dobrý....
Oris skeleton Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Pěkný! Platil jsi nakonec tu daň? Jojo, DPH z 545 doláčů..., clo nakonec žádný. Ale radost mi to nezkazilo, hodinky vypadají výborně, už se těším, až s nima pojedu v létě na plachetnici a zažijou potápění
Oris skeleton Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2011 nechtel jsi to all black? Nechtěl, díky bílé barvě na několika místech na cifru mi bílej kaučuk přijde OK, černej mám koženej řemen a vzhledem k tomu, že toto budou hodinky na loď a jiné blbiny, tak kaučuk je ideální, origo kůže je sice taky waterproof, ale neschne moc rychle a rychleji by se odrbala. Takto se mi to líbí.
obchodnik-o3 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 zvlastna kombinacia,ale je to v poriadku a hlavne take vynimocnetak nech ti radost vydrzi
Oris skeleton Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Přidávám nějaké noční fotky...
1190RC8 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 A kdeže Magrette kupujete? A OK..?
quest987 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Magrette watches daji se objednat primo ze stranek vyrobce
Horhe Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Nebo se daj koupit přímo v evropě a vyhneš se DPH, ale ono už je stejně zakalkulovaný v ceně...
FilipG Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 No já nevím, škoda, že jsi nezůstal u černého kaučuku.
Leviathan Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 pekne citatelne hodinky....Mal som Pacific diver a boli fajn. Pozeram, ze dako zdecimovali ponuku..na dva modely + tie gravirovane. Nebolo toho viac?
Tomak Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Moc krásný hodinky, ale s tím bílým řemenem nevím. Já bych si ho dokázal představit tak na střídačku k černému, ale jako hlavní bych ho nenosil.Nejdůležitější je, že samotné hodinky jsou povedený, jednoduchý, přehledný, originální atd. atd. Edit: Jak je prosím Tvá miyota přesná, díky. Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem Tomak
Helex Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 KRása, hlavně ten bílej řemen. Perfektně to ladí dohromady
patris Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) připojuji se ke gratulaci!neobvyklé spojení, důležité, že se líbí tobě mně osobně nesedí černé prošítí, hodinky ale mají šmrnc Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem patris
Oris skeleton Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 Vidím, že někomu se řemen líbí, někomu ne....tak jako vždy, každý má svůj pohled na věc. Můj názor: Nejlépe vypadají na origo černé kůži, pasuje to k retro vzhledu pouzdra, nicméně vzhledem k současnému pojetí fontu číslic a použití bílé barvy na ciferníku v názvu výrobce a na některých číslicích se myslím bílý kaučuk k hodinkám hodí, dělá je modernější a mě osobně to takto vyhovuje.Navíc jsou takto ještě o trochu originálnější....i přesto že není potřeba je nějak odlišovat, v ČR jich je jen pár kusů
honza71 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 Dobrej nápad s tou bílou gumou. Pokud na to má člověk pod pasem dostatečnou "výbavu", tak na jachtu, na pláž nebo do plážovýho báru (skoro) ideál.
Prorok Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Krásně jednoduché, ani jsem netušil, že se takové vyrábějí. Osobně bych dal černý kaučuk, ale na plachetnici a pro originalitu je ta bílá nezvyklá. Časem napiš, jak se projevují po delší době.
Oris skeleton Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Dobrej nápad s tou bílou gumou. Pokud na to má člověk pod pasem dostatečnou "výbavu", tak na jachtu, na pláž nebo do plážovýho báru (skoro) ideál. myslýš výbavu jako třeba kožená tanga??? ...jinak jsem si vzpoměl na vtip: říká bílej cikánovi, hele, jak je možný, že máš tak krásně hnědý dítě, taková krásná barva....to moje je úplně vybledlý. Cikán nato..to je jasný, máš ho 25 cm dlouhýho? .....NE!!! Máš ho 6cm v průměru?..... NE!!!....no vidíš, tak ti tám šlo světlo!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se