bandicoot Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Mám jednu zkušenost se Steinhartem za 400?.Poslal jsem mail s popisem, odepsali ať pošlu hodinky.Když hodinky přišly, potvrdili přijetí i oprávněnost stížnosti.Vrátili je po týdnu opravené včetně malého dárku jako omluvy. Cokoliv jinýho by mi přišlo špatný. Upraveno 24. října 2011 uživatelem bandicoot
Snow Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Když čtu Hasňovy věty nestačím , kolega se bije za Stowu jako by tam měl majetkový podíl . Mohu se nesměle zeptat, jaké zkušenosti máš s obchodem potažmo reklamacemi ? Upraveno 24. října 2011 uživatelem thesis
Hasňa Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Thesis: Jsem na mobilu, nezobrazuji se animovane smajliky, takze nevim, co nestacis. Zkusenosti mam uzivatelske a az na par vyjimek tady z Norska povetsinou velmi spatne. Zato mam ale zakaznicke zkusenosti se Stowou. A ty? Nebiju se za nikoho. Narok na lepsi komunikaci, nez byla v tomhle pripade, beru jako legitimni a naprosto nevylucuji, ze Stowakum vlezl zakaznicky uspech do hlavy a jejich customer relation standard klesl a uz na to kaslou. Klidne mozne. Ale taky myslim, ze tahle skusenost nebyla "zalostna", jak je uvedeno v nadpisu. Podle me vypada zalostne reklamacni rizeni naprosto.jinak. Mozna jsem ale proste jen prilis skromny kluk a mel bych vyzadovat vice. :-) Upraveno 24. října 2011 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Coz je samozrejme mozne a nemelo by se to stavat, o tom zadna. Na tyhle drobnosti by si mala firma stavici na osobnim pristupu mela dat pozor. Me se zatim neco takoveho u nich nestalo. Doufejme, ze to byla vyjimka.
Mike007 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 V 22. 10. 2011 v 19:32, Lukas O. napsal: ...před časem jsem se zde podělil o jisté problémy s nově zakoupenými hodinkami Stowa Antea KS. Jednalo se o nesladěnost ručiček vůči ciferníku, značnou vůli při seřizování (pohyb obou rafik současně při záběru) a ohnutou minutovou rafiku. Všichni reagující, se shodli v jedné věci - popsané závady jsou neakceptovatelné a reklamace je na místě. Posléze jsem tedy detailně a velmi věcně popsal dané závady výrobci, přičemž úvod mého emailu doslova hýřil chválou na zpracování pohledových detailů a designu vůbec. Dostalo se mi jednověté odpovědi ať hodinky zašlu zpět a ty budou dány dopořádku. Poněkud mne zarazilo, že na můj extrémně vlídný email, obsahující několik technických otázek dostávám suchou technokratickou odpověď, nicméně jsem byl rád, že reklamace byla bez vytáček přijata a dále vyčkával vyrozumění typu: hodinky mají takovou a takovou závadu, budeme ji řešit tak a tak, hodinky budou zpět tehdy a tehdy. Ovšem jak naivní byly mé představy. Krom lakonického konstatování převzetí jsem následující čtyři týdny nedostal jedinou řádku. Po měsíci jsem tedy nesměle podotknul, že mi dosud nikdo nesdělil jak a hlavně kdy míní popsané závady řešit. Odpovědí my po dvou dnech byla opět technokratická a nic neříkající floskule, že hodinky jsou stále v opravě a budou poslány zpět jakmile to půjde, nicméně, že mně mohou ujistit o opravě zdarma! Div jsem při těchto slovech nevyprskl smíchy a šel se raději projít, abych neodepsal něco silně nevlídného. Nakonec jsem pouze připomenul, že mne určitě bude zajímat způsob provedené opravy, což pokládám za zcela legitimní zákaznický nárok. Následovalo ujištění. Po dalších dvou týdnech nulitní komunikace mi došla trpělivost. Napsal jsem, že pokud má nadále trvat tento postoj, pak raději preferuji storno nákupu a plnou refundaci. Do hodiny jsem obdržel tradičně jednovětou zdravici, že hodinky pošlou koncem týdne. Jelikož jsem nestál o nemilé překvapení v podobě neodstraněných závad, podmínil jsem převzetí podrobným popisem způsobu opravy. Následující den mi bylo sděleno, že mé nároky nemohou uspokojit, neb např. cituji."...všechny jimi používané ručičky jsou téže kvality.." - tedy patrně pokroucené. Z toho jsem usoudil, že do této chvíle se opravou mých hodinek nikdo nezabýval a nechal jsem si vrátit peníze. Jako pikantérii na závěr uvádím větu, jíž bylo oznámení refundace ukončeno: "Mrzí nás, že nejste spokojen s naší kvalitou." Ještě nyní mne pronásleduje pocit, že se mnou komunikoval nějaký terminál či software a nikoliv živá bytost... Mno, já tam jeszdím na servis svých Stowa Antea a je pravda, že němci jsou prostě němci. když všechno fungu, tak dobrý. Když se něco začne chovat nestandardně, jak si to nalajnovali a vysnili, tak prostě taky zvolí trochu nestandardní postup...
Mike007 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 V 24. 10. 2011 v 8:12, Hasňa napsal: Coz je samozrejme mozne a nemelo by se to stavat, o tom zadna. Na tyhle drobnosti by si mala firma stavici na osobnim pristupu mela dat pozor. Me se zatim neco takoveho u nich nestalo. Doufejme, ze to byla vyjimka. Někde jsem četl nějaký článek o tom, že na světě má nejlepší zákaznický přístup Sinn a hned potom Stowa. jenže když už se to začne dělat ve velkém a čekací doba na hodinky je 4-8 měsíců, tak to už je asi hoňka to v těch pár lidech, co se okolo toho točí, prostě ukočírovat...
Jacoppo Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Moje zkušenost s klientským přistupem firmy Stowa je taková, že čekám na hodinky už devátý měsíc. Třeba to stihnou ještě letos. Odpověď na email posílají většinou do hodiny takovou, že to je jak když někdo klikne někam do systemu a odešle mi nějaký strojový prefabrikát.
instant Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 hasno - ked ovulujes si naozaj rozkosny inac tento biznis model, ked nechas zakaznika cakat na objednavku 8 mesiacov, tomu ja proste nerozumiem. Chapem ze "najde sa pacient - tak mu treba", ale ja ako firma by som sa hanbil /akoze sa mi to uz stalo a aj som sa hanbil/. Resp- ked zakaznik caka na superlux. produkt pol roka alebo hoci aj rok, poviem ze chlapci v bentley to robia dobre, ale na shracku za par sto eur, tomu hovorim podnikatelska neschopnost hraniciaca s nemiestnym vtipkovanim na ucet dopredu platiaceho zakaznika.
Hasňa Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Co? Komentujes nejaky muj rok stary prispevek? Ale no tak, to snad nemame zapotrebi. A pokud to je skutecne tak, tak nevim, ktery z mych prispevku popisujicich me realne zkusenosti se Stowou, zadne drby z doslechu (kupoval jsem u nich dvoje hodinky a treti obchod byl rozjednany a neuskutecneny) a pripoustejicich, ze customer service Stowy klidne mohl jit mezi tim do kopru, si vyzadal tuhle prazvlastni reakci.
instant Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Sorry, nevsimol som si letopocet - november ako november.. kazdopadne je to cyklus, no offense
Arthur N. Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 nějak jsem se nedozvěděl, jak to dopadlo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se