Přejít na obsah

64 hlasů

1. 1. Co je lepší řešení?

• Nechat si JLC a dokoupit oblekovky?
    • Koupit Audemars Piguet a mít jedny "univerzální" hodinky?
    • Hledat dál (poraďte)...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale howno. Jsou tu ještě Sinny, Rolady, různé keramiky. Je to proste o prachách. S miliardou na kontě by mi to bylo u prrdele. Ale já jsem socka. RO za půl míče, které po nějakém čase vypadají tak, jak ty bylo prezentováno, prostě nejsou pro mě. Mluvím za sebe, ne za jiné. Je to fajn, měl bys to taky zkusit.

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jeste treba Seiko Shogun, H2O Orca jsou tvrzeny. 

Jak tak zkoumam hodinky, tak lidi pisou, ze jak jednou nekdo zkusi hodinky z ne-blata, tak je to navykovy. Nevim, uvidim (snad) :).

Odesláno

Jeste treba Seiko Shogun, H2O Orca jsou tvrzeny. 

Jak tak zkoumam hodinky, tak lidi pisou, ze jak jednou nekdo zkusi hodinky z ne-blata, tak je to navykovy. Nevim, uvidim (snad) :).

? Doporučuješ jako oblekovky Seiko Shogun nebo jak mam chapat ten prispevek ?

Odesláno
:D ono když už jsme u toho, tak AP RO taky nejsou zrovna oblekovky v pravém slova smyslu. Jedno jim ale nejde upřít, pouzdro je krásně tenké. Jinak ale tenhle typ tahu a luneta se šroubky můžou připadat "oblekové" fakt jen chronomagorovi (v dobrém) :)
Odesláno

Ondalbc: Navazuju na to, ze byl Hasna obvinen z toho, ze rozdeluje hodinky na Damasko vs. blato :). Tak ja jenom, ze jsou i jiny a ze co ctu v diskuzich, tak si to lidi pochvalujou, neni to jenom marketingova chujovina.

Jinak bych si nedovolil jako alterativu / nahradu za JLC navrhnout potapky :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...