Andrew Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) No když vono to možná chce trochu života, to budou furt oblekovky nenápadný a nudný? Dyť ty tvoje Memovoxy musej jít k jakýmukoli obleku, vč. večerního, jak prase. Si kup Prim svatováclavské. :D Nevejdou se mi pod manžetu, si pak připadám jak blb s bílou Q7, co si povytáhne levý rukáv svého růžového Lacoste svetru než vstoupí do Café Savoy Upraveno 31. října 2011 uživatelem Andrew
Jay Doll Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 ...jak blb s bílou Q7, co si povytáhne levý rukáv svého růžového Lacoste svetru než vstoupí do Café Savoy A sakra, ty mě sleduješ?
bandicoot Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 si pak připadám jak blbNeblbni, JLC neni Breitling... JLC je značka znalců, tam i ten megabudík Extreme W Alarm je OK, pokud se vejde na ruku - stačí trochu ubrat na chápání "obleku" a zvolit variantu casual dress (sáčko, košile rozeplá...), kterým dneska neurazíš ani v běžném divadlu.
Milis Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Nevejdou se mi pod manžetu, si pak připadám jak blb s bílou Q7, co si povytáhne levý rukáv svého růžového Lacoste svetru než vstoupí do Café Savoy No já zapomněl na tu košili, já nosím k vobleku jen tričko a večer nikam nechodím. To máš zas jako pravdu, respect.
Andrew Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Neblbni, JLC neni Breitling... JLC je značka znalců, tam i ten megabudík Extreme W Alarm je OK, pokud se vejde na ruku - stačí trochu ubrat na chápání "obleku" a zvolit variantu casual dress (sáčko, košile rozeplá...), kterým dneska neurazíš ani v běžném divadlu. K té kacířské myšlence došlo tak, že jsem si chtěl udělat v budoucnu radost a zastesklo se mi po dobách, kdy jsem se těšil jak malej, dlouze vybíral, zkoušel a ujišťoval se, že můj výběr je správný, radost z nových hodinek atd. Začal jsem přemýšlet právě nad hodinkama k obleku, protože to mi na těch Memovoxech vadilo, že se k obleku jednoduše opravdu moc nehodí (především ta výška a masivní korunky). Další fází bylo, když jsem si uvědomil, že nejsem typ člověka pro dvoje a více hodinek, ani podobný Sibiřovi, který si koupí troje stejný hodinky Tak jsem si začal pohrávat s myšlenkou "univerzálních hodinek" (nebo univerzálnějších, než jsou ty JLC) a povzbuzen zdejší Rolex vlnou si uvědomil, že takové hodinky existují. V zahraničí vídávám spousty lidí právě s RLX jak k obleku, tak ke zcela ležérnímu oblečení. Zaujal mne především model Datejust, ale přejít z JLC na Rolex, to by se starý A. LeCoultre v hrobě obracel. Také bych si RLX asi nikdy nekoupil. Vždy se mi líbily PP Nautilus a právě u nich jsem měl pocit té univerzálnosti docela silný, jenomže 0,5M je vážně moc a neslučuje se to s mojí hypotékou. Jako logický mezistav jsem poté objevil právě AP RO, u kterých se mi líbí tvar pouzdra, menší rozměry (39mm x 9mm) a úžasná návaznost tahu na celý tvar hodinek. Před 5 lety, když jsem přišel na fórum, mě místní matadoři přemlouvali ať nejdu do Breitlingenů, ale právě do Royal Oak, tehdy jsem se jim vysmál a už jsem tady zas, jenomže tentokrát na druhém břehu. Sám si říkám, proč chci měnit tak krásné hodinky, které jsem s takovou láskou vybíral a podnikl pro ně nezdárný výlet do zámoří Asi se chci jednoduše posunout dál a zažít ten pocit, kdy se člověk vrácí k něčemu, co už opustil. Ať již to budou AP, nebo JLC
baza Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Nevejdou se mi pod manžetu, si pak připadám jak blb s bílou Q7, co si povytáhne levý rukáv svého růžového Lacoste svetru než vstoupí do Café Savoy Nebude lepší vybírat košile podle velikosti hodinek, než přizpůsobovat hodinky nějakým košilím?
xjr1 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Jak to tady tak čtu a jak jsem tě před časem poslouchal v gate, budeš si muset koupit ty APéčka. Jen to nesmíš uspěchat, protože jak všichni víme, fáze výběru je ta emocionálně nejvypjatější, tudíž nejlepší:-). Osobně design AP RO moc nemusím, ale s bílym cifrem bych je na milost asi vzal. Už vidím nově založený téma za cca 2 roky: Život po životě, aneb hodí se PP Nautilus ještě do tohoto života, nebo si je mám pořídit až v tom dalším ?
kloubik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) Už vidím nově založený téma za cca 2 roky: Život po životě, aneb hodí se PP Nautilus ještě do tohoto života, nebo si je mám pořídit až v tom dalším ? V duchu reklamy na Pateky bych je pořídil už teď a vymlouval se, že je nevlastním, ale pouze opečovávám pro příští generaci :-) Nevím kolik stojí AP který chceš (10-15tis dolarů?), ale medium size Nautilus 38.5x8.5 mm (což je téměř přesně rozměr co chceš od AP) jsem myslím viděl za 19 nebo 20tis. dolarů, což rozhodně není 0.5 M ,ale při dobrém kurzu spíše kolem 0.33 M. A podle mě vypadají naprosto bombově. Jestli existuje něco jako definitivní hodinky, tak tohle k nim má hodně blízko. Víc detailních obrázků tady :-) Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem kloubik
Andrew Odesláno 1. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) Osobně design AP RO moc nemusím, ale s bílym cifrem bych je na milost asi vzal. Já se na ty APčka šel jenom tak podívat a až naživo mě zcela uhranuly. Rozdíl mezi fotkou a živým zážitkem je v tomhle případě neuvěřitelný, asi jako u Tvých Rolex (nebýt tý blbosti nad datumem) V duchu reklamy na Pateky bych je pořídil už teď a vymlouval se, že je nevlastním, ale pouze opečovávám pro příští generaci :-) Nevím kolik stojí AP který chceš (10-15tis dolarů?), ale medium size Nautilus 38.5x8.5 mm (což je téměř přesně rozměr co chceš od AP) jsem myslím viděl za 19 nebo 20tis. dolarů, což rozhodně není 0.5 M ,ale při dobrém kurzu spíše kolem 0.33 M. A podle mě vypadají naprosto bombově. Jestli existuje něco jako definitivní hodinky, tak tohle k nim má hodně blízko. Víc detailních obrázků tady :-) Díky za krásné čtení, moc se mi líbil úvod: " I waited 12 years to buy this watch!!!!", takže ještě nějakých 9 a půl roku a budou moje... K té ceně, AP RO 15300 se dají sehnat nové (podle chrono24) kolem 200.000 Kč (+/-), kdežto PP Nautilus 5711/1A až tak kolem 430.000+ (nové US, nebo jeté EU) Oboje jsou aktuální kolekce, ty o kterých asi mluvíš jsou starší a o těch jsem nějak neuvažoval. Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem Andrew
xjr1 Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Já se na ty APčka šel jenom tak podívat a až naživo mě zcela uhranuly. Rozdíl mezi fotkou a živým zážitkem je v tomhle případě neuvěřitelný, asi jako u Tvých Rolex (nebýt tý blbosti nad datumem) Je to tak, fotky lžou, někdy na kráse přidávají, jindy ubírají, ale málokdy zachytí pravou realitu, není nad živej kontakt. No a kdy teda budou ?
Andrew Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Pořád mě to nepustilo, i žena začala přijímat fakt, že jsem ch...magor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Pořád mě to nepustilo, i žena začala přijímat fakt, že jsem ch...magor RO jsou bomba a co VC Overseas? Ty mám (starší model) na pomyslném stupínku vedle RO - lepší tah, ale RO naoplátku průhled a to já taky můžu, obzvlášť u "definitivek". Krásně těžké rozhodování
PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Černá verze je úchvatná. Bílá je také pěkná, ale ta černá...
Andrew Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Hele VC mi nějak nic neříkají, když už, tak jiné modely. Jinak RO mi nemají být "definitivními", ale mezistupněm k Nautilům... Těžkým rozhodováním bude pro mě barva ciferníku
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Ty barvu jsou pruser. Vsechny jsou krasne. Ale modra, IMHO, patri Nautilum s zaluziema na cifru, na bile je maly kontrast toho AP!! :-), takze za me jednoznacne cerna. Libovy kousky.
Andrew Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Zatím se také přikláním k černým, ta bílá sice hodinky zvětšuje, ale jsou takové "nijaké", naopak ty černé si mě získaly hned...no ještě překousnout obavy z prodeje Memovoxů
PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Zatím se také přikláním k černým, ta bílá sice hodinky zvětšuje, ale jsou takové "nijaké", naopak ty černé si mě získaly hned...no ještě překousnout obavy z prodeje Memovoxů Prostě to zkus.
bandicoot Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Jojo, černý. A memovox je perfektní a jasně rozpoznatelný model od špičkové značky, to snad proboha musí jít na dračku.
boo-beek Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Hm, nedávno jsem na jakémsi jednání viděl na jednom pánovi Memovoxy ve zlatě, k obleku vypadaly skvěle! (V kombinaci s brýlemi TH s krokodýlíma nožičkama a brašnou LV )Akorát byl celkově laděnej spíš do teplých barev, zlatá není podle mě ta správná barva k černé, modré a bílé - což podle fotek soudím, že nosíš. Takže by to chtělo kromě hodinek i změnu stylu Ale jako oblekovky zcela bez výhrad. Ne hodinky do opery, ale do pracovního obleku...
quequeek Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 hlasoval jsem taky pro AP,...pokud by z nich z nějakého důvodu sešlo, asi bych se podíval po nějakých Glashütte, např. tyhle maj šmrnc trochu jako PP
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se